terapiOrduları
STORMS
Muttefik
BİR STORM HARİKASI
|
 |
« Yanıtla #60 : 01 Ağustos 2008, 20:57:32 » |
|
la sacmaysa ne işin var burda sen bi ara gel sana lez nasılmıs gösteriyim cok merak ettin heralde sendemi olucan aman dikkat et sana agır gelebilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #61 : 01 Ağustos 2008, 21:01:03 » |
|
lamm senle muhattap olamam çömez .......................................... biz en azından önemli bi konu üzerinde duruyoruz seni kovuyom çık çık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
terapiOrduları
STORMS
Muttefik
BİR STORM HARİKASI
|
 |
« Yanıtla #62 : 01 Ağustos 2008, 21:03:58 » |
|
haha la önemli konu dedigin klavye üzerinde parmaklarını gezdirmek mi  gözüm öenmli bişey istiyosan git ac bi konu orda istedigin öenmli syleri yaz emin ol daha rahat olursun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #63 : 01 Ağustos 2008, 21:09:35 » |
|
sus ve hayatı yaşa
KÜÇÜK EMRAH
Bozkırın fazla olduğu bi yerde küçük emrah die bi çocuk varmış.bu çocuk kendi başlattığı konuyu arkadaşlarını katmazmış tek başına kendi konusu tartışırmış.emrah çobancılık yaparmış.gunlerden birgun bir koyun emraha -sen erkek misin la?die bağırırmış . emrah ağlayarak evine gidermiş annesinin yanıan annesine derki -anne koyun bugn bana erkek misin dedi demiş.anne gülerek -oğlum doğru demiş haklıdır o koyun der ve oğlunun yanından ayrılır . emrah içinde biriken öfkeyi adeta dışarı her an patlatacak gibi herkesle konuşmazmış ....................................................
hadi hikaye devam ettirmece yapalım lutfen uzun zaman oldu lutfen herkes ilgilenirse sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
terapiOrduları
STORMS
Muttefik
BİR STORM HARİKASI
|
 |
« Yanıtla #64 : 01 Ağustos 2008, 21:11:37 » |
|
sus ve hayatı yaşa
KÜÇÜK EMRAH
Bozkırın fazla olduğu bi yerde küçük emrah die bi çocuk varmış.bu çocuk kendi başlattığı konuyu arkadaşlarını katmazmış tek başına kendi konusu tartışırmış.emrah çobancılık yaparmış.gunlerden birgun bir koyun emraha -sen erkek misin la?die bağırırmış . emrah ağlayarak evine gidermiş annesinin yanıan annesine derki -anne koyun bugn bana erkek misin dedi demiş.anne gülerek -oğlum doğru demiş haklıdır o koyun der ve oğlunun yanından ayrılır . emrah içinde biriken öfkeyi adeta dışarı her an patlatacak gibi herkesle konuşmazmış ....................................................
hadi hikaye devam ettirmece yapalım lutfen uzun zaman oldu lutfen herkes ilgilenirse sevinirim
koyun ya senden ii yazar olur emin ol ii satar  koyun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #65 : 01 Ağustos 2008, 21:13:39 » |
|
uffff konuşmasana ben lezbiyenlerle konuşmuom git git offf dur sen hikayeyi devam ettirme sen şimdi batırırsın off ilhamımı kaybettirdin gidermisin lutfen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #67 : 02 Ağustos 2008, 10:43:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #69 : 02 Ağustos 2008, 12:29:57 » |
|
ricam adam gibi yaz ok bana karsı sinirin her gecen gun artıyor ama adam gibi yaz oyundakilerin adını kullanma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warland
|
 |
« Yanıtla #70 : 02 Ağustos 2008, 12:33:09 » |
|
ne sinirim artacak sana mı sinirliymişim ben  beğenmediysen kendin yaz  by kib aeo shs
|
|
|
|
|
|
! A.é.G ! RhodoSsS
 ...Ya biterse Yalansa bütün sözlerin Ah bir inansam güvensem sana Son bulsa kötü düşlerim...
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #71 : 02 Ağustos 2008, 12:35:27 » |
|
ne sinirim artacak sana mı sinirliymişim ben  beğenmediysen kendin yaz  by kib aeo shs hadi la ogun sinirlenmiş azgın bi boğaydın önune gelene saldırıyordun allahtan ben vardım ki sakinleştirdim  değerimi bilim ashdfsdhs 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #73 : 02 Ağustos 2008, 12:40:00 » |
|
yoo ben gayet rahattım o kdr sinirlenmistinki aptal bile demiştin ben ise seni sakinleştiriyorum yaa sen çocukmusun anlamıyosun anlamıyosan yazma gerek yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|