terapiOrduları
STORMS
Muttefik
BİR STORM HARİKASI
|
 |
« : 30 Temmuz 2008, 13:24:48 » |
|
OYUNUN DAHA ZEVKLİ Bİ HALE GELMESİ İÇİN HER LİGDEKİ OYUN BİRİNCİLERİNE ÖDÜL VERMESİNDEN YANAYIM BÖLELİKLE OYUNA DAHA RAĞBET OLACAKTIR VE Bİ AMAÇ İÇİN EMEK HARCANACAK.ÖDÜL OLARAK GOLD ÜYELİĞİ OLMAYANLARA GOLD ÜYELİK GOLD ÜYE OLANLARINDA GOLD ÜYELİKLERİNİ UZATMA GİBİ FELAN BASKA ÖDÜLLERDE OLABİLİR SONUÇTA MUTTEFİK ONLİNE ARTIK PARA KAZANAN Bİ ONLİNE OYUN SİTESİ OLDU. FAKAT BİZİM ADMİNLER HER SEZON OLDUĞU GİBİ YİNE FAKE AVLAMAYA ÇIKTIKLARI İÇİN YENİ SEYLER BULMAKTA ZORLANIYORLAR Bİ ÇOK ÖNERİ SADECE BURDA KALIYO HERHANGİ Bİ ÇABA YOK MALESEF
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2008, 13:28:32 Gönderen: terapiOrduları »
|
|
|
|
|
ovacıklı
Muttefik
LEONİD@S *SON*
|
 |
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2008, 13:47:54 » |
|
güzel fikir... 
|
|
|
|
|
|
Yıkım: 2
...cogito ergo sum...
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2008, 13:52:47 » |
|
OYUNUN DAHA ZEVKLİ Bİ HALE GELMESİ İÇİN HER LİGDEKİ OYUN BİRİNCİLERİNE ÖDÜL VERMESİNDEN YANAYIM BÖLELİKLE OYUNA DAHA RAĞBET OLACAKTIR VE Bİ AMAÇ İÇİN EMEK HARCANACAK.ÖDÜL OLARAK GOLD ÜYELİĞİ OLMAYANLARA GOLD ÜYELİK GOLD ÜYE OLANLARINDA GOLD ÜYELİKLERİNİ UZATMA GİBİ FELAN BASKA ÖDÜLLERDE OLABİLİR SONUÇTA MUTTEFİK ONLİNE ARTIK PARA KAZANAN Bİ ONLİNE OYUN SİTESİ OLDU. FAKAT BİZİM ADMİNLER HER SEZON OLDUĞU GİBİ YİNE FAKE AVLAMAYA ÇIKTIKLARI İÇİN YENİ SEYLER BULMAKTA ZORLANIYORLAR Bİ ÇOK ÖNERİ SADECE BURDA KALIYO HERHANGİ Bİ ÇABA YOK MALESEF
sen bu oyunu ödül için oynuyorsan o zaman amacın oyunun zevki deil ödüle almak için yaptığı çaba fakat bu oyun zevk için oynanıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
terapiOrduları
STORMS
Muttefik
BİR STORM HARİKASI
|
 |
« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2008, 14:21:37 » |
|
konuyu saptırtma kardeşim 5 senedir oynuyorum bi defa birinci oldum  sadece daha iyi olur öle adamlar tanıyorumki arkadaşının kalbi kırılmasın die birinciliğini veriyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2008, 14:51:07 » |
|
sen bu oyunu ödül için oynuyorsan o zaman amacın oyunun zevki deil ödüle almak için yaptığı çaba fakat bu oyun zevk için oynanıyor
sen uctun mu .. dön gel .. ucma .. nefes al .. hayat güzel .. ödül iidir .. ayrı bir zevk getirir .. güzel olur .. sende sakinles .. güzel bir yaz esintisi var dısarda .. cek icine .. git klimanın önünde kola ic sora ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
mystorm
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2008, 15:11:00 » |
|
5 senedir oynuyorum 5 senedir oynuyorsun demek  o zaman seni de efsanelerin arasına yazmak lazım değil mi ya 
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Light of Hate (#7)
|
|
|
|
YALCOO
|
 |
« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2008, 15:15:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
***KARACALAR***
|
|
|
terapiOrduları
STORMS
Muttefik
BİR STORM HARİKASI
|
 |
« Yanıtla #7 : 30 Temmuz 2008, 17:01:51 » |
|
sen uctun mu .. dön gel .. ucma .. nefes al .. hayat güzel ..
ödül iidir .. ayrı bir zevk getirir .. güzel olur .. sende sakinles .. güzel bir yaz esintisi var dısarda .. cek icine .. git klimanın önünde kola ic sora ..
herseyi açıklıyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
terapiOrduları
STORMS
Muttefik
BİR STORM HARİKASI
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2008, 17:02:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TaHA
|
 |
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2008, 17:30:20 » |
|
konuyu saptırtma kardeşim 5 senedir oynuyorum bi defa birinci oldum  sadece daha iyi olur öle adamlar tanıyorumki arkadaşının kalbi kırılmasın die birinciliğini veriyor bu oyun başlayalı 5 sene olmadı ki :S
|
|
|
|
|
|
MuhaFıZ
…:::SeRDaR-ı EkReM_tAhA #160:::…
|
|
|
terapiOrduları
STORMS
Muttefik
BİR STORM HARİKASI
|
 |
« Yanıtla #10 : 30 Temmuz 2008, 17:34:23 » |
|
bu oyun başlayalı 5 sene olmadı ki :S
gel biz bunu sezona çevirelim 10 sezon oldu ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 31 Temmuz 2008, 01:23:30 » |
|
eaah ama. istemeyi bilmiyosunuz hocu. 'adminler fake avlamaya çıktıklariyçün yeni öneriler rererö..'
ne olm bu? bir şey istemişsin, öneri yapmışsın ama sonunu niye böyle bağlıyosun? anlamıyorum ki ben seni. ülen fake i savurem kenara, her dönem 3 tane fake i gold yapem, ondan sonra hani zevk diye hönkür. bırak allasen ya. iğnelemenin de bir adabı var artık. saman altından laf sokuyorsun, gözümden gaçmış diil.
hem, 'bunlar sadece lafta kalıyor tiriviri..' demişsin. hocu bunlar lafta kalacak madem, niyçün istiyorun, gelsin diye bekliyorun? huh?
pelesenk yönetim, sana kamyon çarpsın sen öl, biz çılgınlar gibi eğlenelim. seni sevmiyorum yönetim, sana giydireyim diye gidiyor içim, gel bi kere he de, karşı koyalım bu gahpe kadere.
yovv yoovv yoovv
deyü bir şarkı, şiir, fıkra yazaydın da ciddi olaydın. gelmeyeceğini bildiğin şeyi istemek nasıl çelişkidir allah aşkına söyle yahu?
canı sıkılınca foruma koşup yönetime giydirmeyene oyuncak ayı hediye edecem. heveslenin hadi, görim sizi..
o değil de saat 01.31 olmuş lan. 36 saattir uykusuzum lanet olsun.
lig birincisine gold üyelik ödülü düşünülebilir, iyi fikir. en yakın zamanda kararı bildireceğiz.
saygılar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2008, 01:33:46 Gönderen: Zaknafein »
|
|
|
|
|
andırgırand
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #13 : 31 Temmuz 2008, 09:05:33 » |
|
OK 
|
|
|
|
|
|
LİG SİSTEMİ ELİMDE...
1 Che Guevara (#20295) 265k 243m H.G.A.G Troll Son
|
|
|
|
. . . FiGaRo . . .
|
 |
« Yanıtla #14 : 31 Temmuz 2008, 10:22:58 » |
|
zaktan süper bi yazı daha 
|
|
|
|
|
|
Tam bayılacakken para sayılacakken kafa dağılacakken ama kayılacakken Baktık basemode Un gözleri kayık anlaşılan sadece onlar ayık Tam yazılacakken zar tutulacakken para saçılacakken kafa koparacakken Baktık sizlerin ömrü az ama az zamanda size çok şey yaşatacaz
#YEniMAhalLE#
|
|
|
|