warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #75 : 30 Temmuz 2008, 11:48:22 » |
|
evet bende öyle biliyorum yanlıs değil dimi bu bilgi 
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #76 : 30 Temmuz 2008, 19:00:44 » |
|
zaten bildiklerim / klan arakdaşlarım / oyuna devam edenlerin dışında oyumu kullanmaya çalıştım  tanıtında tanıyalım bakalım 
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
Charon
Muttefik
Welcome to the Jungle
|
 |
« Yanıtla #77 : 30 Temmuz 2008, 22:21:10 » |
|
ben demirci taktiğini yabancı oyuncular geldiğinde öğrendik diye biliyorum.. herkes okçu yapardı, ilk10da 100bin toprakta adamlar var mesela Türklerden,adamlar 14bin toprakla ilk10da olurlardı.. neler oluyor diye ileti attığımızda açıklamışlardı.. hatta indying miydi neydi yabancılardaki adı..tam hatırlamıyorum yanılıyor olabilirim.. tabi babur daha önce buldu ama klan dışına açıklamadıysa bilemem onu..
|
|
|
|
|
|
SoYLuLaR*CHaRoN ------- ` Bir zamanlar buralarda gercekten muttefik oynanirdi ` ------- ZeHiR
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #78 : 30 Temmuz 2008, 23:50:15 » |
|
bnm bildiğim mehpisto buldu... korumadan çıkışta 400k zeplin kasmıştı zamanında...
oyunun 4. dönemiydi yanlış hatırlamıyosam.. ( en kötü ihtimalle 5. dönem... ) ...indying dedikleri bizim intihar komandoları idi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #79 : 30 Temmuz 2008, 23:51:25 » |
|
lider arıyosanız black_sabbath..blinduardian savaşçı nevermind
|
|
|
|
|
|
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlıyacağız...
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #80 : 31 Temmuz 2008, 00:03:02 » |
|
emin abiye burdan slmlar
gerçekten takdir edilmesi gereken bir liderdir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
. . . FiGaRo . . .
|
 |
« Yanıtla #81 : 31 Temmuz 2008, 00:05:41 » |
|
niye kimse sophistten konuşmuyor oyununu pek izleyemedim ama o zaman forumdaki yazılarını okuyordum süper yazıyordu oyundada iyiydi yani azda olsa izledim 
|
|
|
|
|
|
Tam bayılacakken para sayılacakken kafa dağılacakken ama kayılacakken Baktık basemode Un gözleri kayık anlaşılan sadece onlar ayık Tam yazılacakken zar tutulacakken para saçılacakken kafa koparacakken Baktık sizlerin ömrü az ama az zamanda size çok şey yaşatacaz
#YEniMAhalLE#
|
|
|
andırgırand
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #82 : 31 Temmuz 2008, 09:09:45 » |
|
RESIMDEKI SEWCILINM ???I TSUN  OK MU
|
|
|
|
|
|
LİG SİSTEMİ ELİMDE...
1 Che Guevara (#20295) 265k 243m H.G.A.G Troll Son
|
|
|
Karagezgin
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #83 : 31 Temmuz 2008, 12:15:45 » |
|
Bence efsane olanlar ve anlatılması gerekenler ilk 5-6 dönem boynca oynmaış arkdaşlarımız olmalı. İyisiyle kötüsüyle.. Onlardan bir kaçı hala oynuyor. MüttefiK'i Müttefik yapan bu isimler....
|
|
|
|
|
|
Eski topraklardan gelen...
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #84 : 02 Ağustos 2008, 00:01:02 » |
|
Arkadaşlar,
Oylama kapanmıştır. Oy verdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Süper oylar vermişsiniz yani, sarılıp öpmek geliyor içimden. Şimdi sırada.. bi sn lan ne yazacağımı unuttum. Beni sözcü seçen adama sorup geliyorum. Bekleyin..
Geldim. 'Kafana sçiim' dedi bana. Bunu da belirtmek isterim.
Şimdi sizin verdiğiniz oylar ile 10 kişi çıkarmaya çalıştık ama siz bir sürü kişiyi 9 oyda bırakmışsınız. Oldu mu sana 14 kişi? Oldu. Mecburen 14 kişinin tarihini yazacaz şimdi. Öff, bir sürü iş lan..
Neyse, ilk kimden başlanacağı kura ile belirlendi. (Kura çekiminde aktif rol aldım. Harika çektim ayıptır söylemesi.) Bir süre sonra başlarız işte.
Hadi esen kalın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TheLast
|
 |
« Yanıtla #85 : 02 Ağustos 2008, 09:16:57 » |
|
Bende en cok oyu kim aldıysa ondan baslasaydınız 9 arda kalanlar arasındada kura.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #86 : 02 Ağustos 2008, 21:18:10 » |
|
Abi 9 oy alanları saymazsak 9 kişi var. Bence diğer 9 kişi arasından da birini çekin onu da diğerlerinin arasına koyun. Bilmiyorum öyle mi yaptınız tam anlayamadım ama eğer öyle yaptıysanız daha mantıklı gibi geldi bana.
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Heroes Empire
|
|
|
|
sürgün
|
 |
« Yanıtla #87 : 03 Ağustos 2008, 14:57:46 » |
|
alptürkler netjervimes eternal baburs octo triagovia tmz goblintheblack mephisto huso foblohan senaten albay william eledikten sonra en az 12 ye indirebildiim... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2008, 15:14:30 Gönderen: sürgün »
|
|
Yaşamaz ölümü göze almayan Zafer, göz yummadan koşar da gider. Bayrağa kanının alı çalmayan Gözyaşı boşana boşana gider!
|
|
|
apeiron
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #88 : 05 Ağustos 2008, 00:40:01 » |
|
ne çabuk bitmiş bu oylama bea. ismi yazılan adamları tanımıyor olsam, sadece isimlerini duymuş olsam şunlara oy verirdim heralde:
Eternal Lands The Dream Octo Lightning Baburs Triagovia Netjervimes huso TMZ Fobloahon
(ne zormuş lan 10 kişi seçmek)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CanerPaşaYıllarSonra
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #89 : 05 Ağustos 2008, 02:09:42 » |
|
Göstermiş olduğunuz teveccüden ötürü teşekkürlerimi arz ederim kamuoyuna. Efsane olmak mesele değil aslında efsaneliğimizi böyle anketlerde görebilmek bu gururu yaşamak sanırım kıvanç duyduran yanı. Layık olabildiysem müttefik tarihine ne mutlu bana. Sizleri seviyorum dostlarım, sizleri kucaklıyorum düşmanlarım... Dosttanda almışızdır düşmandan da almışızdır oy diye umuyorum, saygılarımla... 1.Ordu Komutanı Orgeneral Caner Paşa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|