KANİJE**3**
Muttefik
|
 |
« : 26 Temmuz 2008, 21:30:28 » |
|
LİG 3 DEKİ ARKADAŞLAR ŞU ANDA LİG 3 ARINDIRILMIŞTIR. TÜM ÜLKELER TEK TEK İNCELENMİŞ VE GEREĞİ YAPILMIŞTIR. YENİ AÇILACAK ÜLKELERİN İNCELEMESİ İÇİN AÇILMALARINI BEKELEYECEĞIM. HERKESE BAŞARILAR DİLERİM.
|
|
|
|
|
|
Beni bir sen anladın sende yanlış anladın 
|
|
|
Charon
Muttefik
Welcome to the Jungle
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2008, 21:36:45 » |
|
güzel olmuş elinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
SoYLuLaR*CHaRoN ------- ` Bir zamanlar buralarda gercekten muttefik oynanirdi ` ------- ZeHiR
|
|
|
|
imperiussss
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2008, 21:57:37 » |
|
güzel olmuş eline sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Binboan
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2008, 22:20:18 » |
|
Uzun zamandır bu kadar sararmış bir ilk 100 görmemiştim.. Emeğine sağlık..Kolay gelsin.. Gerçekten başarılı bir çalışma olmuş.
|
|
|
|
|
|
Northern Lights ~ Binboan
|
|
|
|
powerful
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2008, 23:11:16 » |
|
hele sukur muttefik muttefik olalı bu kadar sararmamıstı. iyi gidiyorsun yakala hepsini 1 tane bile fake bırakma eline sağlık..... FAKE kullanan en yakın arkadasında olsa affetme...
TEMİZ ELLER OPRESAYONUNA SONUNA KADAR EVETTTTTTTT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.:Richard Ramirez:.
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Temmuz 2008, 14:25:51 » |
|
LİG 3 DEKİ ARKADAŞLAR ŞU ANDA LİG 3 ARINDIRILMIŞTIR. TÜM ÜLKELER TEK TEK İNCELENMİŞ VE GEREĞİ YAPILMIŞTIR. YENİ AÇILACAK ÜLKELERİN İNCELEMESİ İÇİN AÇILMALARINI BEKELEYECEĞIM. HERKESE BAŞARILAR DİLERİM.
oguz abim bu isin ustasidir  kolay gelsin abi
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
mavikus
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2008, 00:03:28 » |
|
valla çok iyi oldu. birde şu sarıları tamamen silseniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2008, 09:49:17 » |
|
dur bende katılayım temiz eller operasyonuna beee.ama önce drun bi ellerimi yıkayamda gelem ondan sonra aranızdayım arkadaşlar ok.
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #11 : 30 Temmuz 2008, 09:53:55 » |
|
geldim.bi güzel hacı şakirle yıkadım ve geldim bende aranızdayım artıkın.
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
KANİJE**3**
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #12 : 30 Temmuz 2008, 10:46:24 » |
|
hımmm. bence hacı şakır tam olarak temizlemedi. güzelce arap sabunu ile yıkasan daha iyi olur 
|
|
|
|
|
|
Beni bir sen anladın sende yanlış anladın 
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #13 : 30 Temmuz 2008, 10:47:17 » |
|
tamam ozaman bekleyin alıp geleyim kapıyı kapamayın ama bende gelecem hemen aranıza. ok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|