|
imperiussss
|
 |
« Yanıtla #15 : 26 Temmuz 2008, 11:48:29 » |
|
sen makara geçerken iyi oluyor.sana mı sorucam?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YALCOO
|
 |
« Yanıtla #16 : 26 Temmuz 2008, 11:49:36 » |
|
sen makara geçerken iyi oluyor.sana mı sorucam?
devam devam çaktırmaaa  uyandırrrmaaa
|
|
|
|
|
|
***KARACALAR***
|
|
|
andırgırand
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #17 : 26 Temmuz 2008, 11:49:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
LİG SİSTEMİ ELİMDE...
1 Che Guevara (#20295) 265k 243m H.G.A.G Troll Son
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #18 : 26 Temmuz 2008, 11:51:35 » |
|
sen beni örnek alma yavrumm..kötü örnek örnek değildir...
|
|
|
|
|
|
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlıyacağız...
|
|
|
Charon
Muttefik
Welcome to the Jungle
|
 |
« Yanıtla #19 : 26 Temmuz 2008, 12:40:02 » |
|
apranaxtaki T..Tli ülkeler tahribat anısına açılmıştı ve bu sezon zehirdeler sanırım
evet doğru..Aynı zamanda örüldüğü gibi Tahribat'ı da verdiği uzun aradan sonra geri getirdik klana  Klana gelmek isteyen eski oyuncu olsun yeni oyuncu olsun herkesi bekleriz.. Sımsıcak bir dostluk kurmak isteyen klan varsa da oyundan attığı iletiyle haber versin görüşürüz o konuları da..  esen kalın..
|
|
|
|
|
|
SoYLuLaR*CHaRoN ------- ` Bir zamanlar buralarda gercekten muttefik oynanirdi ` ------- ZeHiR
|
|
|
|
TaHA
|
 |
« Yanıtla #20 : 26 Temmuz 2008, 15:21:11 » |
|
hayılı olsun zehirn kurulduğuna sevindim
|
|
|
|
|
|
MuhaFıZ
…:::SeRDaR-ı EkReM_tAhA #160:::…
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #21 : 26 Temmuz 2008, 18:06:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #22 : 26 Temmuz 2008, 19:12:03 » |
|
şşş genç dikkat et..isminde eylemi olmak diye değiştirebilirim sen de bana olmak veya olmamak diyebilirsin,bilmiyorum yoqedici arkanı kolla,yediklerine dikkat et bundan sora  eskiden sevmediğim  şimdi bir üyesi olduğum  zehir klanına ve oyundaki diğer klanlara başarılar..
|
|
|
|
|
|
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil,dostlarımızın sessizliğini hatırlıyacağız...
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #23 : 26 Temmuz 2008, 19:14:34 » |
|
şşş genç dikkat et..isminde eylemi olmak diye değiştirebilirim sen de bana olmak veya olmamak diyebilirsin,bilmiyorum yoqedici arkanı kolla,yediklerine dikkat et bundan sora  eskiden sevmediğim  şimdi bir üyesi olduğum  zehir klanına ve oyundaki diğer klanlara başarılar.. waaay kardeşime bak bizi bırakmış düşmanlarımın yanına geçmiş oda yetmiyomuş gibi bide bana posta koyuyor heyyyt be yalan dünya.
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #24 : 26 Temmuz 2008, 19:15:18 » |
|
yalan dünya sen de yalan olma dikkat et 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #25 : 26 Temmuz 2008, 19:16:03 » |
|
olum benim hayatım yalan beyaw sen ne diyorsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #26 : 26 Temmuz 2008, 19:17:16 » |
|
benim de profilimdeki kayıp krallık muhafızları yazısı yalan onu çıkarsak ya ordan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #27 : 26 Temmuz 2008, 19:26:13 » |
|
olum sen şakamısın.pardon ciddimisin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dalamar
|
 |
« Yanıtla #28 : 26 Temmuz 2008, 19:32:46 » |
|
yaww ne dicem sana senin msn varmıydı ben de 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #29 : 26 Temmuz 2008, 19:33:49 » |
|
hatırlamıyorum ama suan msn ye giremem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|