|
osi
|
 |
« : 23 Temmuz 2008, 10:57:19 » |
|
1. Ligte yıkılıpta 2L de oyuna asılmıyorum diyerek korumada kalmaya benzemiyor bu oyun. Korumada sadece etrafı izlemekte sanırım yeni bir oyun anlayışı. Bu anlayışı getirmek için yıkım yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Yıkılıpta etrafına bakınıp bana ne oldu diyerek olduğu koruma kalkanı altında ezilip oyuna asılmıyorum diyenler düşünsün. Twister ın olduğu ligte oyun oynamak isteyenler Twistera saldırmayı bir daha, Bir daha düşünsün. Oyun oynamak Koruma altında kalıp etrafı incelemekse Bize saldırın sizi Koruma altına alacağımız ilk 200 seferinini hediye edelim. Yıkım bizim işimiz Tarih ve saat belirtir sözümüzün arkasında dururuz. Saati gelmeden ülke yeni ligine merhaba der.
Herkese yeni sezonda başarılar diliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugur_sipahi
Muttefik
T.C.
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2008, 11:42:19 » |
|
Eywallah Sizede başarılar abicim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KATSUMATO
Muttefik
Vatan Sana Canım Feda
|
 |
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2008, 12:10:32 » |
|
hayirlisi abi. yıkım yapmak güzel bişi değil. ama tabiki yıkıma karşılık vermek güzel bi duygu. cana can. 
|
|
|
|
|
|
her söze verilecek bir cevabım vardır elbet. Bir söze bakarım sözmü diye bide söyleyene bakarım adammı diye. ona göre konuşurum.
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2008, 12:11:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
KATSUMATO
Muttefik
Vatan Sana Canım Feda
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2008, 12:13:04 » |
|
doğuda çok kaldım belki ordan işledi kanıma. 
|
|
|
|
|
|
her söze verilecek bir cevabım vardır elbet. Bir söze bakarım sözmü diye bide söyleyene bakarım adammı diye. ona göre konuşurum.
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Temmuz 2008, 12:16:14 » |
|
birikimini doğuya aktar abi öğret oyunu doğudakilere orda cafe falan varsa 
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
KATSUMATO
Muttefik
Vatan Sana Canım Feda
|
 |
« Yanıtla #6 : 23 Temmuz 2008, 12:19:11 » |
|
bence sen öğren , belki bir gün lazım olur. sana özel gerilla eğitimi vereceğım. parkuru sen seç. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2008, 12:23:23 » |
|
gerilla eğitiminde%3 yerim açlıktan ben sana denizi öğreteyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KATSUMATO
Muttefik
Vatan Sana Canım Feda
|
 |
« Yanıtla #8 : 23 Temmuz 2008, 12:28:53 » |
|
rizeliye denizi öğretmek etik olarak yanlış olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #9 : 23 Temmuz 2008, 12:31:57 » |
|
etik olmayıp mantıklı olan şeylerde vardır. tıpkı evli bir kadının erkek arkadaşı olması gibi etik değil ama mantıklı. benim çok karadenizli olup daha denize girmemiş tanıdıklarım var  zaten bende boluluyum karadenize yakın sayılır  neyse abi konuyu daha fazla dağıtmayalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YALCOO
|
 |
« Yanıtla #10 : 23 Temmuz 2008, 12:36:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
***KARACALAR***
|
|
|
|
osi
|
 |
« Yanıtla #11 : 23 Temmuz 2008, 12:40:53 » |
|
karadenizli olup denizi görmeyen bence kördür çünkü karadenizi bilmeyene anlatayım samsundan rizeye kadar sahili olan yüksek tepelere sahip en tepede köyü bile denizi gören bir yöredir o yüzden faz la şansınızı zorlamayın isterseniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Temmuz 2008, 12:41:50 » |
|
karadeniz bölgesinin iç taraflara bakan kısmında oturuyordur belki.kör dememek gerek hemen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarlaxle
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #13 : 27 Ağustos 2008, 16:46:38 » |
|
karadenizli olup denizi görmeyen bence kördür çünkü karadenizi bilmeyene anlatayım samsundan rizeye kadar sahili olan yüksek tepelere sahip en tepede köyü bile denizi gören bir yöredir o yüzden faz la şansınızı zorlamayın isterseniz
zaten adam denizi görmemiş demiyo ki denize girmemiş dio bencede zorlama fazla
|
|
|
|
|
|
Dagger thrower, never misses; fighter, never fights.(Jarlaxle)
|
|
|
|
|
|