Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
03 Aralık 2008, 09:27:41 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oyunun gidişatı ve olası çözümler  (Okunma Sayısı 1183 defa)
YALCOO
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #60 : 23 Temmuz 2008, 21:56:59 »

Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan  demi yavvvv

***KARACALAR***
_cernstorm_
Ziyaretçi
« Yanıtla #61 : 23 Temmuz 2008, 23:55:30 »

ya arkadaslar sikayete ne gerek var... Muttefik oynuyorsanız biliyorsunuzdur Güvenlik aparatının ne olduğunu. Bu aparat Pc nin gerçek ip'sine göre calısan bi aparattır ve modeme reset atsanızda pc ye format atsanızda(Kimse py ye format atmaz) değişmez deneyebilirsiniz. cok mod olmasınada gerek yok yeterki modlar bu guvenlik aparatından servera giden kodları incelesinler yeter 1 tane bile fake kullanılmaz ve fakeler kullanılamadığından sistemden silinirler 1 dönemdede bütün fake olayı biter..
dediğin program o işi yapmıor isa senin ethernet kartınla alakalı gibi görünüyo verdiği kodlar onu gösterio kodlarda senin giriş sıran falan yani öle bi ipyi kaydedemez.
ovacıklı
Muttefik
*

LEONİD@S *SON*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : 24 Temmuz 2008, 01:25:13 »

bildiğim kadarıyla o program değişmeyen bi kod oluşturuyor bilgisayarın kendi ip'sini.ve ne kadar da reset atarsanız atın o kod hiç değişmiyor yani ben denediğimde böleydi şimdi bilmiyorum nasıl...
bi ara fake yapıyım falan diyordum da:)))sonra dedim kim uğraşacak:)))

Yıkım: 2

...cogito ergo sum...
He-Man
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #63 : 13 Ağustos 2008, 02:39:03 »

Adem Sen bu oyunu bırakırsan muttefık dzelır oglum ayrıca katıl ascı Kahkaha

MaNiacsS''
Aerandir
Muttefik
*

Kimse Allah'ın Müsadece Ettiğini Bana Yasaklayamaz

Kuzeyin+Işıkları Kuzeyin+Işıkları
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #64 : 01 Eylül 2008, 14:29:20 »

Klansız savunması geri gelecektir. Fakat alışılmışın dışında olacağı için şaşırmayın. Yeni sisteme göre;
20 başarılı saldırı ardından klansız savunması devreye girecek, mağduru koruyacaktır. Devreye girdikten sonra her 10 dakikada bir saldırgana 1 saldırı hakkı daha verilecektir. Başarısız saldırılar ile klansız savunmasını doldurup tatmin olmak olayı bitirilecektir.

Şimdilik bu kadar. İcraatlar devam edecektir.

Arkadaşımız Red Eye arka Arkaya 32 Saldırı aldı. Ve 174 Topraktan yıkımdan döndü. Bir çok kez böyle seylerle karşılasıyoruz. Geçen dönem klansızdım benimde başıma geldi.
Klansız Savunması ÇAlışmıyor.Bilginiz olsun. Yapmadınız mı yoksa Yaptınızda Bozuldumu onu bilmiyorum.
Ama Klan olarak full elf oynamaya karar verdiğimiz bir dönemde çalışmadığını görmek üzücü. İlgilenirseniz sevinirm.

Northern Lights    ~   Aerandir
http://www.muttefik.com/north
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.073 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu