Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
03 Aralık 2008, 09:25:11 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oyunun gidişatı ve olası çözümler  (Okunma Sayısı 1182 defa)
YALCOO
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #45 : 23 Temmuz 2008, 21:02:06 »

yav iide şimdi ben bana her saldıran adamı vay iblis vaayyyy bu kesin fake diye şikayet edeyim o zaman  Sırıtan Sırıtan Sırıtan nasıl anlaşılıyor bu fake olayı heee tamam günahını almış olmuyorum da çamur atmış olmayım bari yavvv  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan şöle şöle bi saldırı olursa şüphelen diiceniz o zaman şikayet et diceeniz bir olay var mı?? neye göre fake oluyor... bu iblis fake ler yav... o zaman admin bey bir konu açsın fake yapana ana avrat ced sülale neyim söverekten  Sırıtan Sırıtan Sırıtan oraya hooopp ağır ol layyyn diyen fake yapıyordur diyelim  Sırıtan Sırıtan Sırıtan

***KARACALAR***
mystorm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : 23 Temmuz 2008, 21:06:32 »

Kahkaha Kahkaha
abi tabi adamın fake olduğuna kesin olarak emin olamazsın (kendisi sana söylemediği sürece Gülümseme) Ama bu işin başka yolu yok. Her ne kadar mod alınsa da sistem daha önce olduğu gibi olur sanırım. Yani birisi şikayet edecek, mod değerlendirecek.. Gülümseme

Northern LightS    ~    Light of Hate (#7)
mavikus
Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : 23 Temmuz 2008, 21:11:13 »

bu fake olayını biz oyuncular bitirebiliriz. bir kaç modla olmaz bitmez. çünkü hırsıza kilit olmaz. bu oyunu oynayan arkadaşlar bunun bir oyun olduğunu vakit geçirmek ve biraz da eğlenmek için oynadıklarının farkına varıp ta olayı kan davasına dönüştürmeseler fake de olmayacaktır muhtemelen.

powerful
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #48 : 23 Temmuz 2008, 21:13:31 »

ya arkadaslar sikayete ne gerek var... Muttefik oynuyorsanız biliyorsunuzdur Güvenlik aparatının ne olduğunu. Bu aparat Pc nin gerçek ip'sine göre calısan bi aparattır ve modeme reset atsanızda pc ye format atsanızda(Kimse py ye format atmaz) değişmez deneyebilirsiniz. cok mod olmasınada gerek yok yeterki modlar bu guvenlik aparatından servera giden kodları incelesinler yeter 1 tane bile fake kullanılmaz ve fakeler kullanılamadığından sistemden silinirler 1 dönemdede bütün fake olayı biter..

mystorm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : 23 Temmuz 2008, 21:15:51 »

ya arkadaslar sikayete ne gerek var... Muttefik oynuyorsanız biliyorsunuzdur Güvenlik aparatının ne olduğunu. Bu aparat Pc nin gerçek ip'sine göre calısan bi aparattır ve modeme reset atsanızda pc ye format atsanızda(Kimse py ye format atmaz) değişmez deneyebilirsiniz. cok mod olmasınada gerek yok yeterki modlar bu guvenlik aparatından servera giden kodları incelesinler yeter 1 tane bile fake kullanılmaz ve fakeler kullanılamadığından sistemden silinirler 1 dönemdede bütün fake olayı biter..

Ben o aparat olayını tam bilmiyorum. Dediğin gibiyse eğer daha iyi tabii.. Gülümseme

Northern LightS    ~    Light of Hate (#7)
powerful
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #50 : 23 Temmuz 2008, 21:16:17 »

Hatta Sisteme Kodları inceleyen bi bot atılsa daha guzel olur ve moderator olmasına bile gerek kalmaz Fakeyide direk bot banlar ve kimse fake kullanamaz...

powerful
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #51 : 23 Temmuz 2008, 21:17:56 »

Test ettim . 1 pc de 1 numara cıkıyor ve hiç değişmiyor.. anca int cafeden girilirse değişiyor. hatta pc me format attığım zaman baktım kod yine değişmemiş hep aynı...
yeterki ilgilenecek ya bot yada mod olaması lazımm.... ,
Cezalar caydırıcı olduğu surece fake olayı biter..

mavikus
Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 23 Temmuz 2008, 21:23:23 »

o zaman sana şöyle soru sorayım. iş yerinde 50'nin üzerinde pc ve 3 adsl hattı var. evimdede 2 pc ve 1 adsl hattım var. intenet kafelerde cabası kaç tane fake ülke kurabilirim. hangi mopd beni yakalayabilir?
YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #53 : 23 Temmuz 2008, 21:35:19 »

bizim işyerindeki pc nin ıp sabit...değişmiyor töbe  Sırıtan Sırıtan Sırıtan ... 1 adet pc miz var kameraları seyrediyoruz aynı zamanda (güvenlik işi ile uğraştığımız için 1 pc var atlamayın koca yerde 1 pc diye  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan) arkadaşlarımda oynuyor bu oyunu ve hala da oynuyorlar...geçen sene bi gün bi açtım oyunu alayımız sararmışız... ne olduğunu anlamamıştık...multi hesap falan diyodu geçerli bir sebebiniz yoksa boşuna uğraşma falan yazıyodu  Sırıtan Sırıtan Sırıtan bebeleri zopa manyaa yaptım valla  Sırıtan Sırıtan Sırıtan sonra o zamanın admini ile temasa geçtik cazgır mıydı neydi... ispatladık temize çıkardık kendimizi halada oynuyoruz...ama şikayetten banlanmamıştık çünkü aynı ligte değildik aynı ligte buluşunca ıp den yakalanıp banlandık...

***KARACALAR***
powerful
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #54 : 23 Temmuz 2008, 21:38:43 »

o zaman sana şöyle soru sorayım. iş yerinde 50'nin üzerinde pc ve 3 adsl hattı var. evimdede 2 pc ve 1 adsl hattım var. intenet kafelerde cabası kaç tane fake ülke kurabilirim. hangi mopd beni yakalayabilir?
İş yerindeki 50 pc yi kullanamazsın. Evindende 2 ülkeye girebilirsin ancak ama yakalanmazsın diye bisey yok modların işide senin gibileri yakalamak zaten Sırıtan güvenlik aparatı senin dısındakileri kapsıyor...

mavikus
Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 23 Temmuz 2008, 21:49:12 »

o elli pc de kullanırım. şuna emin ol 10 fake ülke kurarım hiç bir mod da beni yakalayamaz. ama benim ne kadar zamanım var nede  öyle bir niyetim  var. amacım şu oyun  zevkli olsun yeter. ben çözümün sadece modla olmayacağını herkesin buna destek vermesini söylüyorum.
YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #56 : 23 Temmuz 2008, 21:50:00 »

oyuncular destek olmazsa zor

***KARACALAR***
KATSUMATO
Muttefik
*

Vatan Sana Canım Feda

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #57 : 23 Temmuz 2008, 21:52:46 »

yalçın aynı kadir inanır

her söze verilecek bir cevabım vardır elbet. Bir söze bakarım sözmü diye bide söyleyene bakarım adammı diye. ona göre konuşurum.
YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #58 : 23 Temmuz 2008, 21:53:22 »

erman toroğlu leeee  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

***KARACALAR***
KATSUMATO
Muttefik
*

Vatan Sana Canım Feda

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #59 : 23 Temmuz 2008, 21:56:05 »

yok abi karızman andırıyor  Karizmatik

her söze verilecek bir cevabım vardır elbet. Bir söze bakarım sözmü diye bide söyleyene bakarım adammı diye. ona göre konuşurum.
Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.067 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu