Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
03 Aralık 2008, 09:39:07 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oyunun gidişatı ve olası çözümler  (Okunma Sayısı 1185 defa)
mystorm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : 23 Temmuz 2008, 17:03:08 »

Oyunun bu şekilde iyiye doğru ilerlediğini görmek çok güzel.. Umarım bu güzel gidiş sonuna kadar devam eder ve oyun kaybettiği zevki yeniden kazanır Gülümseme

Northern LightS    ~    Light of Hate (#7)
Infantry
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : 23 Temmuz 2008, 17:06:08 »

Yönetim çalışıyor  Gülümseme
DanqeRouS
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 23 Temmuz 2008, 17:20:06 »

liq 2 ye indirilmemeli die dusnuorum...5 liq daa ii..(we ya 1 le 2 birlessin 1. liq olsun...3 le 4 birlessin 2.liq olsun.....5 liq de 3 liq oılsun bncee....)
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #33 : 23 Temmuz 2008, 17:24:56 »

Oyunun gidişatı için konuşmak biraz yersiz geliyor bana bu saatten sonra..Neden? derseniz..Oyuncu sayısının fazlalılığı size yardımcı olacaktır..
Çözüm yollarıda belli ama nedense sadece lafta kalıyor..Zakna'nın  herzaman yaptıgı gibi laf kalabalığı ile dolu topicler ve bize icraat getireceğine kafamızı meşgul eden subuk cümleleri yüzünden hala birilerinden yada biyerlerden çözüm yolu bulacağımızı sanan arkadaşlara diyorumki..Boşverin Gülümseme

İcraat isteyen, yönetime sesini duyurmak isteyen arkadaşlarımız   Vazgeçin.. Çünkü iki ucu b*k lu değnek.. Fake hesapla uğraşmak b*k lu , Yönetime fake var yardım edin demek dahada b*k lu değnekler..  Uğraşmayın pis işlerle Gülümseme

Ben bıraktım, oynamıyorum, gidiyorum diyen     yada    Nalet olsun sizin oyununuza bıktım bu fake'lerden bıktım bu oyundan sıkıldım,kırıldım,üzüldüm diyipde gidenlerede sesleniyorum.. Sadece gidin ve gidiiin ..  Dil çıkaran

Nasılsa, ne gidenin arkasından ağlayan var nede gideni arayan var, ''Ah gitmeseydin keşke kardeş yerin zor doldurulucak ben sensiz ne yaparım yarım elmam diyenlerede''..Kardeşim bırak gitsin.. Gitmekde özgürdür herkez..Ne ağlıyosun Gülümseme

Northern Lights ~ Binboan
mystorm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : 23 Temmuz 2008, 17:27:29 »

Bu kadar da umutsuz olmamak lazım Gülümseme Kimbilir belki yönetim gerçekten de birşeyler yapmaya başlamıştır, eski güzellikleri geri getirmek için çaba sarfediyordur Göz kırpan
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2008, 17:31:57 Gönderen: mystorm » Logged

Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 23 Temmuz 2008, 17:50:56 »

Şahane fikirleri ve harika konuşma becerisi için binboan'a teşekkür ediyoruz.
Onu dinlemek isteyen, onun ardından gidebilir.

Saygılar.
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2008, 18:16:16 Gönderen: Zaknafein » Logged
Red Eye
Muttefik
*

Redist

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : 23 Temmuz 2008, 18:09:41 »

@ Binboan

Kardeşim biz bekleyelim görelim.
Söylediğin gibi o  iki ucu b*klu değnek bize temizlenip sunulmazsa o zaman isyan ederiz.
Şimdi burda birşeyler olup bittiğini görmeden o şey hakkında yorumda bulunmak yanlış olur.
Yanlış şeyler yapmakta bize yakışmaz.
Vesselam.

Varabildiğin yere kadar var, var, var !

Northen Lights ~ Red Eye
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #37 : 23 Temmuz 2008, 18:38:50 »

Fake olayını tamamen bitirmek imkansız.. MTF tarihi boyunca fake oldu ve hepte olacaktır..Bunu minimuma indirmek için yapılan ve yapılacak her türlü çalışmayı destekler ve elimden geldiği kadarda yardımcı olmaya çalışırım..

Sağduyulu olan her mtf oyuncusu fake'in emek hırsızlığı ve büyük bir hile olduğunu kabul etmeli..
Fake = Hile ....   Bu oyunu oynamak için hile yapmaya birbirimizi kandırmaya ihtiyacımız yok.. Kurulan dostluklar,yapılan savaşlar,taktikler ve edilen muhabbetler bizlere yeter..
Kimsenin 1 den fazla hesaba ihtiyacı yok.. 1 den fazla hesap haksızlık demek,yalan demek,dolan demek..

Yönetimin hertürlü haksızlığa,hileye,hurdaya birdaha göz yummayacağını umut edip çözüm yollarını birazda bizim yaratacağımızı unutmamamız gerektiğini tüm mtf camiasına belirtmek istiyorum.

Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #38 : 23 Temmuz 2008, 18:40:36 »

Bu arada Zakna.. nickinden hala neftret etmekteyim    Kızgın

Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 23 Temmuz 2008, 18:43:04 »

Bu kez samimi bir şekilde teşekkür ediyor ve ekliyoruz; moderatör sayısı artırılacak, fakeler konusunda maksimum hassasiyet gösterilecek. Moderatör olmak isteyenler admin ile irtibata geçip cv lerini bırakabilirler.

Ayrıca, forumda Zakna nickli kullanıcının olmadığını hatırlatıyoruz. Abdurrahman'a Abduş dense, ben de Abduştan nefret ederdim. Hak veriyoruz.

Saygılar.
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #40 : 23 Temmuz 2008, 18:48:03 »

Nicki Zakna olan biri buralara bişeyler yazarsa Zakna nickli arkadaş için geçerli olan '' Zakna nickinden hala nefret etmekteyim'' cümlesi onun için geçerlidir.

YALCOO
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #41 : 23 Temmuz 2008, 19:53:00 »

yazıldı çizildi defalarca yok eskiye dönelim ligler kalksın ya da lig sayısı azaltılsın fakelerle mücadele edilsin şudur budur...şimdi oyun yöneticileri bunları yapmak için seferber olmuş istediğimiz şeyleri hayata geçirmek için uğraşırken bu seferde şudurrr budurrr zarttır zurttur DEMİYELiMMMM Sırıtan Sırıtan Sırıtan bundan sonra yöneticilere destek olalım...diye düşünüyorum ben...oyunu daha da güzelleştirmek güzel bir çalışma içine girdiklerini 1. ağızdan (zaknafein arkadaşımız) duymuş bulunmaktayız...biraz da biz taşın altına elimizi sokalım fakele makele uğraşmayalım...dürüst ve seviyeli bir biçimde oyunumuzu oynayalım... oyuncu olarak bizlerde oyunun güzelliği için uğraşalım...ama birbirimize de forumdan çamur atmayalım... inşallah daha da iyi olacak... yönetimi tebrik ediyorum...

***KARACALAR***
powerful
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #42 : 23 Temmuz 2008, 20:45:06 »

Fakelere karsı acılmıs bu savas gerçekten muttefik tarihinin en önemli olaylarından birisi. 
--Moderator olnalı fakat tarafsız olmalı ( Bu konuda Tanere Güveniyorum.)
--Modeme reset atıp fake ile girenleri engellemek için zaten güvenlik aparatı var ve bu sayede fake kullanımı anında biter yeterki verilecek cezalar ağır olsun...(3 gün ceza alıp cezası acılmasın)
--Moderator seçimlerinde moderator olacak kişinin kendi liginde modluğu olmaması gerekli.
-- Lig Sayısının 2 ye dusmesı bence bi artı değil fakeyide onlemede etkili olmaz. 3 lig normal 1 ligde hazırlık ligi ve bu ligde fake olayını kesmek için mod sayısı artırılmıs olması gerekli.. Zaten Her ligde dolu fake var hatta 10 tane fakesi olan bile varmıs eğer lig sayısını dusurursenız 1 ligde bı kısının 10 fakesi olur ve bu oyunun sağlığı acısından hiçte hos olmayan sonuclar cıkarır.
-- Lig sayısı Duserse Oyundaki rekabet ortamıda duser benim kanaaimce.

TEMİZ BİR OYUN İÇİN EL ELE

YALCOO
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #43 : 23 Temmuz 2008, 20:52:33 »

bol düşman bol savaş demektir yavvv...1.ligte 5 ila 10 kişi sezon bitimine kadar sadece birbirini yedi  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan başka yokk Sırıtan Sırıtan Sırıtan sayı çok olsun da abes olmasın... moderator arkadaş oyun oynamasın yavvv...oynamamlı yani tarafsızım dese de olamaz... bir de bişi hakkında yardımcı olursanız sevinirim...şimdi ben bu fake ülke diye şikayet edecem ama onun fake olduğunu nasıl anlayacam...siz nasıl anlıyorsunuz...bana da söylerseniz çok ama çok sevinirim...şikayet edecem çünkü ama bilmedende arkadaşların günahlarını da almayalım yavvvv....teşekkür ederim...

***KARACALAR***
mystorm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : 23 Temmuz 2008, 20:55:37 »

Birini şikayet edince o adam suçsuz çıkarsa onun günahını almış olmazsın Gülümseme Şikayet gerekli yere edilecek ki gerekli yerdeki insanlara görevlerini yapmalarında yardımcı olsun.. Bu kötü birşey değil yani. Aksine güzel ve çok doğru birşey.. Gülümseme

Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.072 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu