Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
03 Aralık 2008, 09:35:54 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1] 2 3 ... 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: FAKE BİLENLER BURAYA YAZSINLAR HERŞEY AÇIKLANSIN ARTIK YETTİ DİYENLER BURAYA :d  (Okunma Sayısı 1183 defa)
SowaLye
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« : 22 Temmuz 2008, 19:25:25 »

hadin görelim şu fakeleri sonra içimizden söveris Kahkaha

SeS Yok Seda Yok Ansızın Çarpacam....
warland
Muttefik
*

JoKeR'

joker-stylee-@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2008, 19:29:34 »

6642
6638
39 (as ülkesi)
ikizdere (numarasını bilmiyorum)
pentagram burnss
bu yazılarım kaale alınırsa devamını getirmeye hazırım
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2008, 20:05:52 Gönderen: warland » Logged

! A.é.G !
RhodoSsS

...Ya biterse
Yalansa bütün sözlerin
Ah bir inansam güvensem sana
Son bulsa kötü düşlerim...
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2008, 20:04:10 »

walla ben gecen sezon oyun kapanmadan once bı lıste verıp bu arkadaslar ıncelensın dedım forumda mılletın demedıgı laf kalmadı  Dil çıkaran bence bu tpıc daha cok baskı altında kalır  Dil çıkaran

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
YALCOO
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2008, 21:00:50 »

wallaa zaknafein arkadaşımız oyunu ve nasıl işlediğini benden de sizden de daha ii bildiği için forum alanından bişi yapılamayacağını çok kereler yazdı...oyundan şikayet etmemiz gerektiğini bir çok konu başlığı altında defalarca söyledi defalarca okuduk...burada isim ve no vermek olmaz ama ayıptır...bi de herkes düşman klanları yazıyor yavvvv Sırıtan Sırıtan Sırıtan kendi klanlarınızdakileride yazın Sırıtan Sırıtan Sırıtan hatta oyundan şikayet edin yakalatın  Sırıtan Sırıtan... admin 1 sene bedava gold üyelik verecekmiş  Sırıtan Sırıtan Sırıtan zaknafeinde küfür etseniz bile banlamayacakmış ööle bi duyum geldi... Sırıtan Sırıtan Sırıtan her koyun kendi bacaaandan asılır...kuzularda dahil  Sırıtan Sırıtan Sırıtan demi tylor... bu arada LM nin sen olduğunu yeni öğrendim daha doğrusu çözdüm... 1. liğini tebrik ederim zuzuummm... başarılarının daim olması dileği ile... seviyeli ve dürüst bir oyunla olduktan sonra herkes tebrik eder...

***KARACALAR***
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 22 Temmuz 2008, 21:11:25 »

evet kuzum doru dıyorsun, tesekkr ederım, bılmemek ayıp deıl ogrenmemk ayıp degıl mı  Sırıtan ayrıca nasıl cozdun kuzum merak ettım bak sımdı problem gıbı adamım degıl mı   Kahkaha

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : 22 Temmuz 2008, 21:12:23 »

Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan he yavvvv Sırıtan Sırıtan Sırıtan

***KARACALAR***
freestyler
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 22 Temmuz 2008, 21:14:08 »

evet kuzum doru dıyorsun, tesekkr ederım, bılmemek ayıp deıl ogrenmemk ayıp degıl mı  Sırıtan ayrıca nasıl cozdun kuzum merak ettım bak sımdı problem gıbı adamım degıl mı   Kahkaha
yalçın abim çözer gülüm dönem başından beri bi denklemle uğraşıyordu demekki o denklem seni çözme denklemiymiş Dil çıkaran Dil çıkaran sonunda çözmüş bak bravo abime.

wallaa zaknafein arkadaşımız oyunu ve nasıl işlediğini benden de sizden de daha ii bildiği için forum alanından bişi yapılamayacağını çok kereler yazdı...oyundan şikayet etmemiz gerektiğini bir çok konu başlığı altında defalarca söyledi defalarca okuduk...burada isim ve no vermek olmaz ama ayıptır...bi de herkes düşman klanları yazıyor yavvvv Sırıtan Sırıtan Sırıtan kendi klanlarınızdakileride yazın Sırıtan Sırıtan Sırıtan hatta oyundan şikayet edin yakalatın  Sırıtan Sırıtan... admin 1 sene bedava gold üyelik verecekmiş  Sırıtan Sırıtan Sırıtan zaknafeinde küfür etseniz bile banlamayacakmış ööle bi duyum geldi... Sırıtan Sırıtan Sırıtan her koyun kendi bacaaandan asılır...kuzularda dahil  Sırıtan Sırıtan Sırıtan demi tylor... bu arada LM nin sen olduğunu yeni öğrendim daha doğrusu çözdüm... 1. liğini tebrik ederim zuzuummm... başarılarının daim olması dileği ile... seviyeli ve dürüst bir oyunla olduktan sonra herkes tebrik eder...

herkes düşman klanları demişsin abi bende seni kırmayayım dostlarımdan açıklayayım.

yalcooo ülkesi numarasını bilmiyorum 1.ligde

bide baykara ülke si 4.ligde  bu iki ülkede tek kişiye aittir bunu çözdüm ama kime ait olduğunu daha çözemedim :p

abi nasıl olsa forumda söleyince bişey olmuyormuş ondan söledim. Dil çıkaran

Geleceği görebiliyorsan onu değiştirebilirsin

Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin

Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım

Ayakta ölmek, diz üstü yaşamaktan daha iyidi
YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : 22 Temmuz 2008, 21:15:23 »

Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

***KARACALAR***
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 22 Temmuz 2008, 21:17:18 »

oyunda msj atmısımdır ordan cozmustur  Sırıtan

YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : 22 Temmuz 2008, 21:17:25 »

nerelerdesin len sennnn  Sırıtan Sırıtan Sırıtan msn ide açtıııın yok açıpta bi slm bile vermiyosan çok kızarım bak şu an msn açık demi  Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın

***KARACALAR***
freestyler
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 22 Temmuz 2008, 21:20:13 »

nerelerdesin len sennnn  Sırıtan Sırıtan Sırıtan msn ide açtıııın yok açıpta bi slm bile vermiyosan çok kızarım bak şu an msn açık demi  Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın

abi esas şimdi ben kızdım işte msn açık olupta sana selam vermeyeceğimi düşündün ya alacağın olsun başka bişey demiyorum.işteyim abi sürünüyorum işte ne olsun aynen devam.

son denklemide çözmeye başladım.baş harfi 'Y' çıktı.gerisi gelecek Dil çıkaran

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin

YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : 22 Temmuz 2008, 21:20:30 »

oyunda msj atmısımdır ordan cozmustur  Sırıtan

Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan yok yav mesaj atan oyunda bi mesaj atanımız bilem yok  Sırıtan Sırıtan Sırıtan

***KARACALAR***
freestyler
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 22 Temmuz 2008, 21:21:54 »

dur abi ben sana atıverem hemen ama tüh yaa oyuna girilmiyoki.nekadar bahtsız bedevisin sen be abey

YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : 22 Temmuz 2008, 21:22:06 »

lennn nettesin msn açık deeelll... neyse ben çıkacam birazdan baskılara dayanamıyom...baskılar yıldırdı beni...Allahtan sezon bitti yav  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

***KARACALAR***
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 22 Temmuz 2008, 21:24:42 »

tuh be bılsem atarım kuzum, sesın solugunda cıkmadı kı, kuzuların sessızlıgı dıe bı fılm vardı bılırsın belkı, cıdden kuzular sessız oluyormus  Dil çıkaran eyy ben gıdeyım artık bole bı cumlenın ustune daha fazla onlıne olamam  Dil çıkaran sarkı mı solesem acaba unuturum belkı

Sayfa: [1] 2 3 ... 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.094 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu