fatih
Muttefik
K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!
|
 |
« : 21 Temmuz 2008, 23:59:21 » |
|
öncelikle tabeladaki arkadaşlara tebrikler.... bizde son klanı olarak ortalamada 1.olmuşuz....klan 1.si olmamızda emeği geçen tüm dostlarımı tebrik ederim...önümüzdeki dönem son klanında olmayacağım bakalım..küçük, büyük herkese tavsiyem oyundaki başarıyı yakalamaya çoğu zaman fırsatınız olabilir.ama bazı dostlukları edinmek kolay olmuyor.maksat başarıyla beraber, edindiğiniz dostlukları elinizde tutmak olsun.
|
|
|
|
|
|
.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK..... ___( 5 )___
~~~~~ Northern Lights ~~~~~
|
|
|
|
haydar dümen
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2008, 00:02:41 » |
|
emin misin ortalama 1.liği için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haydar dümen
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2008, 00:07:53 » |
|
23,00 a kadar hakandı sanırsam ondan sonra noldu göremedik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warland
|
 |
« Yanıtla #4 : 22 Temmuz 2008, 00:08:29 » |
|
eet hakan abi oldu.deişmediyse durum
|
|
|
|
|
|
! A.é.G ! RhodoSsS
 ...Ya biterse Yalansa bütün sözlerin Ah bir inansam güvensem sana Son bulsa kötü düşlerim...
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #5 : 22 Temmuz 2008, 00:09:15 » |
|
walla ben hıc bısey edemedım :d yanarım yanarım 110 sefere yanarım kacıncı bıtırdım klan sıralamasında kacıncıyız bılmıyorum
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
|
|
|
_cernstorm_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 22 Temmuz 2008, 01:03:03 » |
|
hakan siteye girilmiyo yarın açıklarlar 1.leri seninde bi tarafına takarlar gazoz kapağını  ama hll olsun bütün klandaki arkadaşlara kendileri 600 savunmadan daha fazla bi ortalamayla bitirdiler sezonu ama klan ortalamasında benim gördüğüm kadar 1. idiler tbr arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #8 : 22 Temmuz 2008, 01:15:23 » |
|
21 klanı kalıtelı ekıbıyle kendını gostermıstr bu sezon gecen sezonkı aksılıklerın cogunu yasamadık cok sukur ama genede eksık olmadı aksılıkler, klanımızın gosterdıgı mucadeleden ve pes etmeyen tavrndan dolayı tesekkur ve tbrk ederım, 21 forever!
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
yeristan
STORMS
Muttefik
STORMSLAR BAŞA BELA
|
 |
« Yanıtla #9 : 22 Temmuz 2008, 09:12:25 » |
|
biten bu sezonun arkasından özellikle oyunda takdirimi kazanan 21 klanını tebrik ediyorum. güzel mücadele verdiler azmettiler başardılar. alkışlıyorum sizi arkadaşlar. SON klanı pek organizeli olamamasına rağmen ginede başarılı oldu. son güne kadar KATSUMOTO tabelayı 1. likle götürdü. onuda ayrı tebrik edelim. gel gelelim storms ve muhafız oyuncularına. çok dağınık oynadık, organize olamadık. başında yapmamız gereken bazı şeyleri sonunda yaptık. başarısız bi dönem geçirdik. klanlı, klansız bütün müttefik oyuncularına yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum.
|
|
|
|
|
|
storms başa bela
|
|
|
|
YALCOO
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Temmuz 2008, 09:36:43 » |
|
iyi kötü bir sezon daha bitti...bence genelde daha seviyeli ve daha güzel bir sezondu... 21+SÖH, SON klanlarına oyuna kattıkları güzellikler için teşekkür ediyorum...tabelaya gimeyi başaran arkadaşları başarılarından dolayı tebrik ediyorum...klanıma ve müttefiğimiz STORMS klanınıda tebrik ediyorum...yeristan arkadaşıma katılmamak elde değil...ama yinde kopuk ve bireysel oyun oynanmasına rağmen verdikleri emeği tebrik ediyorum...yeni sezon (ne zaman başlayacağı her zaman olduğu gibi yine muallakta  ) şimdiden tüm arkadaşlara hayırlı ve uğurlu olsun  İnşallah dahada seviyeli, güzel ve dürüst bir sezon olacak...
|
|
|
|
|
|
***KARACALAR***
|
|
|
KATSUMATO
Muttefik
Vatan Sana Canım Feda
|
 |
« Yanıtla #11 : 22 Temmuz 2008, 09:42:00 » |
|
tebrikler ve teşekkürler. daha sert bi sezon olacak gibi yeni dönem. geri dönenler varmış. şimdiden heyecanlandım. 
|
|
|
|
|
|
her söze verilecek bir cevabım vardır elbet. Bir söze bakarım sözmü diye bide söyleyene bakarım adammı diye. ona göre konuşurum.
|
|
|
|
_cernstorm_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 22 Temmuz 2008, 09:42:46 » |
|
Dönenlerde geri dönenlerde var herkesi tebrik ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YALCOO
|
 |
« Yanıtla #13 : 22 Temmuz 2008, 09:51:34 » |
|
yav ahmet beni msn de engelledin diye düşünüyorum... çok kırıldım üzüldüm...oyunda diğer klanlara mensup arkadaşlarla düşman olabiliriz...ama gerçekte hepinizin başımın üstünde yeri var...
|
|
|
|
|
|
***KARACALAR***
|
|
|
|
. . . FiGaRo . . .
|
 |
« Yanıtla #14 : 22 Temmuz 2008, 11:43:23 » |
|
bencede bidaki dönem renkli olur 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Temmuz 2008, 11:44:56 Gönderen: . . . FiGaRo . . . »
|
|
Tam bayılacakken para sayılacakken kafa dağılacakken ama kayılacakken Baktık basemode Un gözleri kayık anlaşılan sadece onlar ayık Tam yazılacakken zar tutulacakken para saçılacakken kafa koparacakken Baktık sizlerin ömrü az ama az zamanda size çok şey yaşatacaz
#YEniMAhalLE#
|
|
|
|