Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
03 Aralık 2008, 09:27:54 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Son hafta kuralları  (Okunma Sayısı 8970 defa)
hellsbells
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 27 Mayıs 2007, 22:54:40 »

Sefer sayıları artarsa daha hareketli bir hafta yaşarız ve kimin ne olacağı belli olur.
Mümkün değilmi? en azından 5 dak. 1 sefer olsa çok daha iyi olur. tşk.ler

sefer sayıları yıllardır böyle gelmekde ve bütün tecrübeli oyuncular tarafından makul bulunmakda.Oyuna alışana kadar az gelebilir bazı yeni oyunculara ama bi kaç sezon geçirmeden oyunu öğrenmeden böyle önerilerde bulunmamalılar.10 dakika gayet iyi çünkü.
Senaten
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : 28 Mayıs 2007, 21:32:09 »

ne zaman bitecek bu dönem ya, sıkıldım ben  aynı orduyu kasmaktan Sırıtan

&&&  SENATEN &&&
diabolical
Muttefik
*

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : 28 Mayıs 2007, 21:38:01 »

iyi oyunlar arkadaşlar. sormak istediğim şu. dün gece boş bulunup yanlış yere tıklayarak klanı terk etmiş durumdayım.son hafta kurallarına gorede tekrar gıremıyorum.az kısı olsakda ben klanımdan memnundum. ustelık ıyı bı yukselme yakaladıgım sırada bu basıma geldı. sımdı fena bı dususe gectım. bana yardımcı olacak bı fıkrınız varmı. kaln baskanı arkadasım benı tekrar klana alabılırmı... yonetıcı arkadaslarda uygun bı bılgı verırse memnun olurum...

malesef o dediğinin çaresi yok hatanın getirilerine katlanıcaksın mecbur katılamassın hiçbir klana

ama klanı terket dediğimizde  klandan çıkmak istediğine eminmsin tarzında bi yazı çıksa iyi olabilir. sanırsam çıkmıyodu. çıkıyodu ise dikkate almayın
icox06
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : 29 Mayıs 2007, 01:04:51 »

diabolical'a ithafen... Göz kırpan klandan çıkmakta eminmisiniz diye bir ibare çıkmasını bende istiyorum. bu önemli bi sekme çünkü.. ama eğer öyleyse dikkate almayın demişsin ya ondan yazıyorum bunu. boş bulunup yaptığımı söylemiştim o kadarda boş bulunmadık yani. şu anki tek problem oyunu kapattığımda 150. sıradayım 1 gün sonra bi bakıyorum, 250. klan yok diye çöküyor millet sonra harcadığım bütün seferler eski halime gelebilmek için. bir ileri bir geri yani. bu konu hakkında tekrar bir düzenleme yapılmasını istiyorum. ilgili arkadaşlara duyurulur...
Elthanas
Muttefik
*

Kardeşler Takımı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : 29 Mayıs 2007, 16:02:31 »

klansızlarla ilgili düzenleme mevcuttu en son baktığımda oyuna

saldırı sınırı

senin en son birine hücum etmenden itibaren sana en fazla 20 kere dalabilirler ardından da her saat başı +1 kere daha
yani sen de 1,5 gün içinde yine 250 seferini toparlarsın yine başlarsın vs.

kaşımayalım dalaşmayalım muhtemel sonuçlarını kabullenelim

mahkeme yollarında yaş alan yaş veren kişilik sadece bir değil 2-3 kişilik erbaba sordun mu dinsizi imansızı ayıran kişilik

kunteper dediğin 7 ceddinden kan emer...

artisliğin bini birdir para o bir de belki birdirbir bile değildir
hellsbells
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 29 Mayıs 2007, 16:59:46 »

iyi oyunlar arkadaşlar. sormak istediğim şu. dün gece boş bulunup yanlış yere tıklayarak klanı terk etmiş durumdayım.son hafta kurallarına gorede tekrar gıremıyorum.az kısı olsakda ben klanımdan memnundum. ustelık ıyı bı yukselme yakaladıgım sırada bu basıma geldı. sımdı fena bı dususe gectım. bana yardımcı olacak bı fıkrınız varmı. kaln baskanı arkadasım benı tekrar klana alabılırmı... yonetıcı arkadaslarda uygun bı bılgı verırse memnun olurum...

malesef o dediğinin çaresi yok hatanın getirilerine katlanıcaksın mecbur katılamassın hiçbir klana

yok hyr çıkmıyo öyle bir yazı çıksa iyi olur tabi yanlışlıklar azalır.

ama klanı terket dediğimizde  klandan çıkmak istediğine eminmsin tarzında bi yazı çıksa iyi olabilir. sanırsam çıkmıyodu. çıkıyodu ise dikkate almayın
TheToXiC
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #36 : 29 Mayıs 2007, 21:41:52 »

ne alaka borç alma dısında yani klanda cıkınca puan fln mı yukselcek pffffffff saçma Kararsız Sustum Sustum Sustum
vahsi
Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 30 Mayıs 2007, 13:30:24 »

ya kardeşim 1 saniyede 1 sefer yapalım olmaz mı?

Sırıtan  Sırıtan  Sırıtan   Sırıtan  Sırıtan
LiMoN
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : 30 Mayıs 2007, 19:25:41 »

Oyun İçinde Yapabilecekleriniz
Oyun içinde kalleşlik, şerefsizlik, yalan söyleme, arkadan vurma, muhbirlik, soykırım,
adam kayırma gibi pis işler çevirebilirsiniz.   Öpücük Öpücük Öpücük

bu oyuna kayıt olurken en başta çıkan yazı  Dil çıkaran ee abi ben belki arkadan vurucam son haftaya kadar o klanda takıldım son hafta çıkıp adamları arkadan vurmak istiyorum oyun kurallarında bu var ama neden son hafta kurallarında yok  Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış veya belki ben diğer klana geçicem yani oyunun bana verdigi tüm hakları kullanmak istiyorum  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
diabolical
Muttefik
*

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : 30 Mayıs 2007, 21:24:21 »

ne alaka borç alma dısında yani klanda cıkınca puan fln mı yukselcek pffffffff saçma Kararsız Sustum Sustum Sustum

saçma olan ne? açıklasana bi!!!
hellsbells
Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : 30 Mayıs 2007, 22:47:33 »

Oyun İçinde Yapabilecekleriniz
Oyun içinde kalleşlik, şerefsizlik, yalan söyleme, arkadan vurma, muhbirlik, soykırım,
adam kayırma gibi pis işler çevirebilirsiniz.   Öpücük Öpücük Öpücük

bu oyuna kayıt olurken en başta çıkan yazı  Dil çıkaran ee abi ben belki arkadan vurucam son haftaya kadar o klanda takıldım son hafta çıkıp adamları arkadan vurmak istiyorum oyun kurallarında bu var ama neden son hafta kurallarında yok  Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış veya belki ben diğer klana geçicem yani oyunun bana verdigi tüm hakları kullanmak istiyorum  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Oyunda yeni olduğun bu yazıyla kabak gibi kendini gösteriyo son hafta kuralları son haftayı zehir etmek amacıyla değil,hileyi önlemek amacıyla koyulmuştur.
hellsbells
Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : 30 Mayıs 2007, 22:47:58 »

saçma olan ne? açıklasana bi!!!

kendi haline bırak onu arada geliyolar ona
puumm_puumm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : 31 Mayıs 2007, 03:35:58 »

yurdum insanı hepinizi seviyorum Sırıtan Sırıtan

YataKta ve batakta eşin yoksa

ELİNE MAHKUMSUN!!!!
vahsi
Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : 31 Mayıs 2007, 16:08:36 »

kendi haline bırak onu arada geliyolar ona..kardeshic gülesim yoktu allahta seni güldürsün..  Sırıtan;D;D;D;D

hellsbells
Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 31 Mayıs 2007, 19:46:19 »

Gülümseme ne diyim artık ben ona
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.085 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu