illetyus2
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #15 : 24 Nisan 2007, 14:19:34 » |
|
OYUNU ZVKLENDİRMEK İSTİYORSANIZ YENİ SEYLER GETİRMELİSİNİZ MESELA ESİR ALMA ,SEFER GELME DK KASINI 10 DAN 5 E İNDİREBİLRSİNİZ,BİDE SU HİLELERİ ÖNLERSENİZ İİ OLUR 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
general
|
 |
« Yanıtla #16 : 24 Nisan 2007, 15:49:46 » |
|
Geride kalmışsın bilgi bakımından birçok yenilik geliyo söylediklerininde birçoğu dahil önümüzdeki sezonu bekle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
santorlife_54
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #17 : 30 Nisan 2007, 13:50:34 » |
|
Bence klana kayıt olunâbilmesi lâzım. Çünkü klan doğal bir haktır bu oyunda bana göre. Hem yine heyecanlı olabilir oyun. Klana katılmadığında tek başına herkese karşısın. Klana katıldığında da birlik hâlinde herkese karşısın. Görünüş olarak aynı oluyor. Bir fazlası var o da gücün artması.
Ayrıca -bana göre- güçlülerin savaşması güçsüzlerin savaşmasından daha heyecanlı olur. Daha çok ordu, daha çok heyecan demektir.
[/color]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seyf_vs_seyf
|
 |
« Yanıtla #18 : 02 Mayıs 2007, 18:05:37 » |
|
herkese slm ya bu son hafta kuralları ne zaman sona erecek klansız mahvoldum ya ne hale geldim bilen bi msj atarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bombacı_MülayiM
Muttefik
Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR
|
 |
« Yanıtla #19 : 02 Mayıs 2007, 18:16:30 » |
|
son hafta kuralları bu donem bitince sona erecek:)) son hafta kuralları başlamadan bi klana girmelıydın artık bole dewam edecesın bu gece 1 e kadar,cunku oyun 1 de bitiyo
|
|
|
|
|
|
!!İntik@M!!
Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM
Forever 21 klanı yeni başkanı...
|
|
|
|
brood
|
 |
« Yanıtla #20 : 24 Mayıs 2007, 02:44:10 » |
|
tek bir saçmalık var son hafta kurallarında oda benden öncekilere saldıramamam. yaklasık 3500 kullanıcı var ben 400lerdeyim üstelik son hafta kayıt oluyorum. benden oncekiler oyunu bırakmışsa? ya da umursamıyosa oyun? tiyatro çalışmamın ortasında bile oyunu düşünüyorum, adam benden önce üye olmuş ve saldıramıyorum! mantığı anlayamadım..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bombacı_MülayiM
Muttefik
Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR
|
 |
« Yanıtla #21 : 24 Mayıs 2007, 17:25:06 » |
|
bu kuralın asıl amacı anladıgım kadarıyla eskı sisteme gore konusuyorum son hafta bi fake hesap acıp dusmanını standart we bu gibi saldırılara bağlamaman için sanırım...yanı son hafta adamı bi kaç fake ile baya geriye cekebilirsin bunu engellemek ıcın yapılmıs olsa gerek...
|
|
|
|
|
|
!!İntik@M!!
Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM
Forever 21 klanı yeni başkanı...
|
|
|
|
sir_balseck
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #22 : 24 Mayıs 2007, 18:03:13 » |
|
general terör estiriyo ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun  ))agresifleşme kardeşim yeni öğreniolar oyunu:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A-1
|
 |
« Yanıtla #23 : 25 Mayıs 2007, 14:43:31 » |
|
eğer daha önce konuşulmadı ise son hafta kurallarına online buyulerinin kullanılamamasını öneriyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugurkarali
|
 |
« Yanıtla #24 : 25 Mayıs 2007, 17:09:45 » |
|
OYUNU ZVKLENDİRMEK İSTİYORSANIZ YENİ SEYLER GETİRMELİSİNİZ MESELA ESİR ALMA ,SEFER GELME DK KASINI 10 DAN 5 E İNDİREBİLRSİNİZ,BİDE SU HİLELERİ ÖNLERSENİZ İİ OLUR  bnce de cok uzun 10dk yww
|
|
|
|
|
|
Uhr
|
|
|
|
WeDaT
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #25 : 27 Mayıs 2007, 15:53:03 » |
|
serefının kıymetını bılmen gerekıyor 20dk da 1 sefer olsaydı ne olucaktı. 10 dk 1 sefer ıdeal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #26 : 27 Mayıs 2007, 16:17:17 » |
|
ya kardeşim 1 saniyede 1 sefer yapalım olmaz mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
icox06
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #27 : 27 Mayıs 2007, 16:57:27 » |
|
iyi oyunlar arkadaşlar. sormak istediğim şu. dün gece boş bulunup yanlış yere tıklayarak klanı terk etmiş durumdayım.son hafta kurallarına gorede tekrar gıremıyorum.az kısı olsakda ben klanımdan memnundum. ustelık ıyı bı yukselme yakaladıgım sırada bu basıma geldı. sımdı fena bı dususe gectım. bana yardımcı olacak bı fıkrınız varmı. kaln baskanı arkadasım benı tekrar klana alabılırmı... yonetıcı arkadaslarda uygun bı bılgı verırse memnun olurum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugur_sipahi
Muttefik
T.C.
|
 |
« Yanıtla #28 : 27 Mayıs 2007, 22:05:34 » |
|
Sefer sayıları artarsa daha hareketli bir hafta yaşarız ve kimin ne olacağı belli olur. Mümkün değilmi? en azından 5 dak. 1 sefer olsa çok daha iyi olur. tşk.ler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hellsbells
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #29 : 27 Mayıs 2007, 22:53:21 » |
|
iyi oyunlar arkadaşlar. sormak istediğim şu. dün gece boş bulunup yanlış yere tıklayarak klanı terk etmiş durumdayım.son hafta kurallarına gorede tekrar gıremıyorum.az kısı olsakda ben klanımdan memnundum. ustelık ıyı bı yukselme yakaladıgım sırada bu basıma geldı. sımdı fena bı dususe gectım. bana yardımcı olacak bı fıkrınız varmı. kaln baskanı arkadasım benı tekrar klana alabılırmı... yonetıcı arkadaslarda uygun bı bılgı verırse memnun olurum...
malesef o dediğinin çaresi yok hatanın getirilerine katlanıcaksın mecbur katılamassın hiçbir klana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|