hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #30 : 29 Temmuz 2008, 21:51:54 » |
|
en güzeli odtü tıp ..
sazanları bekliorum ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
|
YALCOO
|
 |
« Yanıtla #31 : 29 Temmuz 2008, 22:09:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
***KARACALAR***
|
|
|
Charon
Muttefik
Welcome to the Jungle
|
 |
« Yanıtla #32 : 30 Temmuz 2008, 01:04:04 » |
|
katü tıp  aslında cerrahpaşada iyi ama onada yetmiyodur heralde 
cerrahpaşa 1000 sıra falan önde kalıyordur herhalde benden.. ege ya da deü olacak büyük ihtimal..
|
|
|
|
|
|
SoYLuLaR*CHaRoN ------- ` Bir zamanlar buralarda gercekten muttefik oynanirdi ` ------- ZeHiR
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #33 : 30 Temmuz 2008, 09:35:32 » |
|
herkes yazmış bende yazayım bareee. konya selçuk bilgisayar prog. mezunuyum.
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
. . . FiGaRo . . .
|
 |
« Yanıtla #34 : 30 Temmuz 2008, 10:51:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
Tam bayılacakken para sayılacakken kafa dağılacakken ama kayılacakken Baktık basemode Un gözleri kayık anlaşılan sadece onlar ayık Tam yazılacakken zar tutulacakken para saçılacakken kafa koparacakken Baktık sizlerin ömrü az ama az zamanda size çok şey yaşatacaz
#YEniMAhalLE#
|
|
|
|
TheLast
|
 |
« Yanıtla #35 : 30 Temmuz 2008, 11:37:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #36 : 30 Temmuz 2008, 11:42:51 » |
|
şapşal sarışınlardandırlar 
|
|
|
|
|
|
adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem. basit kişilerle polemiğe girmem. bazı yanlışları asla affetmem. tutkularım vardır vazgeçmem. bazen çok severim ama söylemem. HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
|
|
|
|
TheLast
|
 |
« Yanıtla #37 : 30 Temmuz 2008, 11:49:47 » |
|
sarısınlarında senden cektigi nedir ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #38 : 30 Temmuz 2008, 12:00:33 » |
|
vallahi hiç çektirmedim daha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #39 : 30 Temmuz 2008, 12:01:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #40 : 30 Temmuz 2008, 12:02:32 » |
|
vallahi hiç çektirmedim daha
cümlem yanlış olmasın vallahi hiç sarışına çektirmedim daha diyeyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #41 : 30 Temmuz 2008, 12:03:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
|
yokedici
|
 |
« Yanıtla #42 : 30 Temmuz 2008, 12:05:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TheLast
|
 |
« Yanıtla #44 : 30 Temmuz 2008, 12:10:18 » |
|
ahaha  :D