|
safa948
|
 |
« : 07 Temmuz 2008, 19:23:45 » |
|
arkadaşlar ben bir klana düşman seçtim bu düşman klana klanca saldırı yapabilirmiyiz yani klanla klan savaşcak olurmu böle....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feyzullah4
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2008, 20:03:22 » |
|
heralde klan saldırısı yapılmıo cvp gelmediğine göre
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2008, 21:32:13 » |
|
Hayır günümüz müttefik teknolojisinde bu mümkün değil.
|
|
|
|
|
|
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar, En iyisi benim...
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Temmuz 2008, 23:20:34 » |
|
tüm klan üyeleri organize olup belirlenmiş bir saatte saldırıya hazır olursa bu mümkün. saldırı saatinin haberi saldırılacak klana giderse onlar da önlem olarak saldırı saatinde online bulunabilirler. bu yolla karşılıklı savaşlar çıkarılabilir.
2 yıl önce yapılıyordu, günümüz teknolojisi ile namümkün imiş. ne acı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mystorm
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2008, 18:58:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Light of Hate
|
|
|
|
|
matkabiye
Muttefik
Bu dönüş tam dönüş=)
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2008, 20:52:59 » |
|
adem abi bu namümkünde der başka bişede ve adem abi laf sokma sokcağn lafı ben anladım Gıcıklığına yazıorum msjı 
|
|
|
|
|
|
Herkes konuşur biz susarız...Biz konuşunca tarih yazarız
LorD LorD
|
|
|
|
baturcan
|
 |
« Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2008, 15:49:51 » |
|
arkadaslar clana üye almak için yapmam gerekenleri bi zahmet söyler misiniz.Veya benim yapacağım bişi var mı?Şimdiden saolun 
|
|
|
|
|
|
HeavenChaos
|
|
|
|
volkan54
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2008, 17:20:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osmanli_imparatorlugu
|
 |
« Yanıtla #10 : 11 Temmuz 2008, 07:12:29 » |
|
klan olarak hiç olmuo artık ama bazen Teke tek Online dalıslar oluo Oyun ahlakına aykırı diyoz bu cıkıs kesmeye girio ama Süper Bir zevk verio online savas Sen dalıon o dalıo Heyecan dorukta oluo iyi bir cıkıs olmasada senin için zevk alıyorsun bu oyununda amacı zevk almak değilmi Klanlar arasıda Böyle savaslar olsa daha güzel olur bencede
|
|
|
|
|
|
Agustos Dönemi : 1 SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2
Ekim Dönemi : 7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k 199m A A S Goblin Son
===> #1000 <=== The End ===> Muttefiki Bıraktım Dostuma Düşmanıma Başarılar Dilerim <===
|
|
|
|
.:Richard Ramirez:.
|
 |
« Yanıtla #11 : 13 Temmuz 2008, 04:33:55 » |
|
klan olarak hiç olmuo artık ama bazen Teke tek Online dalıslar oluo Oyun ahlakına aykırı diyoz bu cıkıs kesmeye girio ama Süper Bir zevk verio online savas Sen dalıon o dalıo Heyecan dorukta oluo iyi bir cıkıs olmasada senin için zevk alıyorsun bu oyununda amacı zevk almak değilmi Klanlar arasıda Böyle savaslar olsa daha güzel olur bencede
eed osuper olur ama karsilikli savas icin cok sefer lazim bence ki bol bol dalmalisin yani su 10 dk de 1 sefer olmasa misal :p bol savaslar olur ama bu durumda herkez bu sekil savaslardan kacinir ve tabiki ciksini kesilmemesini ister ...
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #13 : 13 Temmuz 2008, 10:56:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
|
|
|