Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
03 Aralık 2008, 09:17:57 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: klan saldırısı  (Okunma Sayısı 469 defa)
freestyler
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 13 Temmuz 2008, 20:22:34 »

eed osuper olur ama karsilikli savas icin cok sefer lazim bence ki bol bol dalmalisin yani su 10 dk de 1 sefer olmasa misal :p  bol savaslar olur ama bu durumda herkez bu sekil savaslardan kacinir ve tabiki ciksini kesilmemesini ister ...

kardeşim iyi demişsin hoş demişsinde sefer konusunda.bir zamanlar birazcık toprak fazla olsa dedik adamlar abarttı millet 1milyon toprak yapmaya başladı(eskiden 60-70 k idi en fazla sanırsam)oda sadece çıkışının hemen ardından 10 dakika falan.adamlar toprağı arttırdı oyun bu hale geldi bide seferi arttırırlarsa oyunun ne hale geleceğini düşünmek bile istemiyorum vallahi

Geleceği görebiliyorsan onu değiştirebilirsin

Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin

Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım

Ayakta ölmek, diz üstü yaşamaktan daha iyidi
osmanli_imparatorlugu
Muttefik
*

FATİH SULTAN MEHMET HAN

fatih.uzmez@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : 13 Temmuz 2008, 21:29:33 »

bence sefer sınırsız olmalı Bunun sayesinde hem fake hesaplarıda önlersin Hakaden birseyler yapar Saldırıyı sınırlı yapabilirsin mesala savasim.com da su sekil günde 40 saldırı hakkı falan var ve bir ülkeye 2 den fazla dalamazsın

Agustos Dönemi :
1  SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2

Ekim Dönemi :
7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k  199m  A A S Goblin Son

===> #1000 <===
baturcan
Muttefik
*

İnsanları tanıdıkça, hayvanları daha çok seviyorum

Muhurgozlumbenim@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : 14 Temmuz 2008, 04:03:11 »

neyse arkadaslar saolun ben gene mesajlardan öğrendim nasıl clana alınıyormus valla clanıma beklerim                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  HeavenChaos

HeavenChaos
.:Richard Ramirez:.
Muttefik
*

KoRs@N

wesselam-stylee-@hotmail.com yok yok
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 14 Temmuz 2008, 05:10:05 »

neyse arkadaslar saolun ben gene mesajlardan öğrendim nasıl clana alınıyormus valla clanıma beklerim                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  HeavenChaos

klaninizin adi neki ?

!.:Richard Ramirez:.! (#8)
hakann
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 14 Temmuz 2008, 05:12:13 »

heaven chaos olabilir sanırım ..

.. ATATÜRK  'çü GENÇLİK ..         vahsi(12)                 cewriyem@yahoo.com

-- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma ..
 -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.062 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu