Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
03 Aralık 2008, 09:05:32 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KAMPCILARDAN ABUK SORULAR?  (Okunma Sayısı 338 defa)
kampcılar
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 09 Temmuz 2008, 17:00:58 »

klan savunmasına gelen askerler çağın savunma oranında mı savunuyor yoksa ülkelerin gelişimlerine göre mi? öğrenilmesi gereken bir husus
çağ savunma büyüsü atığ çağ atlarsak acaba birşey değişir mi? yani büyünün normal şartlar altında yokolması gerekmiyor mu:D

klan savunmasına katılan askerler bizim ülke durumunda gözüken askerlerden ayrı bir yerde mi duruorlar?

klan savunmasına katılan askerler ölünce benim ordum azalıyor mu?

---orcların efendisi---

---NorthernLights---

...legend is back...
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
*

KağaN..!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 09 Temmuz 2008, 17:03:12 »

3. soru komik geldi. Sırıtan
4. sorunun cevabı da sanırım hayır ama detaylarını bilmiyorum..
1.soru güzel soru... Karizmatik

Northern Lights    ~   Bilge Kağan !

slimb
STORMS
Muttefik
*

Yok Mesaj Falan

antifb@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2008, 17:22:58 »

klan savunmasına katılan askerler paralı askerler savaş olduğunda savaşa katılıyorlar Sırıtan
parasını kim ödüyor bilmiyorum Sırıtan

A cımak yok,  N efret var,  T aviz yok,  İ şkence var.
F ener B ahçe yok
GALATASARAY var
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2008, 19:26:56 »

klan savunmasındakı askerler calısmıyorlar, askerını tatıle gonderıyosun bı nevı  Kahkaha

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2008, 21:35:28 »

birincisi; klan savunmasına gelenler hiçbir oranda savunmuyor. çağını gelişimini geç, kendini savunmaktan aciz onlar. yıllardır avutuluyosunuz, aslında klan savunması diye birşey yok.
ikincisi; çağ savunma büyüsü yapıp çağ atlarsan ayıptır. yapma.
üçüncüsü; ayrı yerde durmazlar. ülkende kalırlar, getir götür işlerine bakarlar.
dördüncüsü; azalmıyor, aksine artıyor. yıllardır bug var orada. diyelim klan savunmanda 1m mangonel var, klanından bir adama karadan saldırdılar 350k mangonel kaybetti, o kaybettikleri klan savunmasına katılmış ülkelere paylaştırılıyor. 11 kişilik bir klandan 35k alabilirsin bu durumda.

edit: yalnız bu bugın işlemesi için klan savunmanda 1m mangonel olması gerekir. klanının 11 kişi olması ve klandaşının 350k kaybetmesi de aynı oranda gereklidir. aşağısı kurtarmaz.
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2008, 21:37:32 Gönderen: Zaknafein » Logged
Charon
Muttefik
*

Welcome to the Jungle

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2008, 23:14:08 »

adem, önce davranmışsın..
evet arkadaşlar klan savunması diye birşey yok..
her dönem defalarca şahit oldum buna..
yıllardır kandırıldık,kandırılıyoruz,kandırılacağız..
gerçekler acıdır  Dil çıkaran

SoYLuLaR*CHaRoN
-------
` Bir zamanlar buralarda gercekten muttefik oynanirdi `
-------
ZeHiR
İmperius3
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2008, 23:26:56 »

adem, önce davranmışsın..
evet arkadaşlar klan savunması diye birşey yok..
her dönem defalarca şahit oldum buna..
yıllardır kandırıldık,kandırılıyoruz,kandırılacağız..
gerçekler acıdır  Dil çıkaran
birincisi; klan savunmasına gelenler hiçbir oranda savunmuyor. çağını gelişimini geç, kendini savunmaktan aciz onlar. yıllardır avutuluyosunuz, aslında klan savunması diye birşey yok.
ikincisi; çağ savunma büyüsü yapıp çağ atlarsan ayıptır. yapma.
üçüncüsü; ayrı yerde durmazlar. ülkende kalırlar, getir götür işlerine bakarlar.
dördüncüsü; azalmıyor, aksine artıyor. yıllardır bug var orada. diyelim klan savunmanda 1m mangonel var, klanından bir adama karadan saldırdılar 350k mangonel kaybetti, o kaybettikleri klan savunmasına katılmış ülkelere paylaştırılıyor. 11 kişilik bir klandan 35k alabilirsin bu durumda.

edit: yalnız bu bugın işlemesi için klan savunmanda 1m mangonel olması gerekir. klanının 11 kişi olması ve klandaşının 350k kaybetmesi de aynı oranda gereklidir. aşağısı kurtarmaz.

Oyunu Çok İyi Bildiğinizi Direkt Belli Ediyorsunuz.
BaburSsS
Muttefik
*

148647034 leklek@leklek.com bılmem gog
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2008, 02:06:26 »

Yok iyi bilenlerr.. size yanlış bilgi aktarımı etmişler.
Clan savunması ufak caplida olsa calısıyor. kafanızdan türetmeyin bazı şeyleri. oyunun ilk zamanları belki de ilk 10
dönem calışmamıştır. Arkasından adamlar duzelttiler. Ama son zamanlar da kaldırdılarsa oraları bilemem..
hatta ulkendeki askerin 3/1'i kadar destek gelicek fln dediler..
arkasından baktılar ki cok fazla savunma ediyor. sonraları değiştiriyorlardı felan fln işte. ama cok az askerin clan savunmasını gittiğini hatırlıyorum.. mantıklısıda bu olmalı..
 Bug olayına gelince.. Milletle kafa bulmain. en azından yusufla puaaaaa Gülümseme

Kalelerimin Hasar Aldığını Duyunca Kosup Yıkmaya Geldiniz, Ama Hayallerinizi ben yıktım..
osmanli_imparatorlugu
Muttefik
*

FATİH SULTAN MEHMET HAN

fatih.uzmez@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2008, 07:51:24 »

Bunu anlamanın en kalay yolu su Askerlerinin hepsini Bir yere kaydet ve bekle senin klanından birine biri saldırı yaptıgında seninde askerlerin azalmıyorsa demekki Bu klan savunması tamamen yalan sizin için simdi deneyecem ve sizlerle paylasacam sonucu Gülümseme

Agustos Dönemi :
1  SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2

Ekim Dönemi :
7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k  199m  A A S Goblin Son

===> #1000 <===
cernstorm
Muttefik
*

21

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #9 : 10 Temmuz 2008, 10:44:22 »

kodlar eğer promisancedeki gibi ise
hava saldırısını göz önüne aldığımızda
sadece savaş anında savunmadaki askerlerin 5 m zeplin ise
klanındaki arkadaşlarının herbirinin askerlerinin %10 larının toplamı 5m den fazla veya eşit ise 10 m zeplinin varmış gibi savunma yaparsın
eğer 5 m den az ise o sayı kadar savunman olur askerin ölmüyor çünki promisance kodlarında sadece savunma anında hesaplanma yapılıyo
asker kaybında her hangi bir hesaba katılmıyor klan savunmasından gelen askerler
ama bu kodların tam anlamıyla çalıştığını söylemek zor

NO FAKE NO FEAR

Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur Dil çıkaran
Kingdom Of The Blueleon
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2008, 20:25:06 »

Bunu anlamanın en kalay yolu su Askerlerinin hepsini Bir yere kaydet ve bekle senin klanından birine biri saldırı yaptıgında seninde askerlerin azalmıyorsa demekki Bu klan savunması tamamen yalan sizin için simdi deneyecem ve sizlerle paylasacam sonucu Gülümseme
   O ne be klan savunmasının çalışıp çalışmadığını tartışırımda çalıştıgı durumdada klan savunmasına katılan askerler ölmesi nerden cıktı eğer çalışıyorsa şu şekilde işliyor dıyelim klan üyelerinden birine saldırı oldu o esnada savunmaya katılan aserler yani kendi askerlerin +klandan gelenler toplam asker sayın olarak savunma yaparlarken verdıgın kayıp o oranda gerceklesır % desi daha sonra bu kaybedılen askerlerın hepsı asıl saldırı alan ulkeden düşer klandan gelenler ölüyo diye bişey yok
  Asıl ilginç olan rehberde yazan farklı birimlerde ve satndart saldırıda saldırı yapan ve savunan kişinin asker kayıplarının oranlar çalışmıyo asıl cok defa hesap yaptım saldıran kişinin bana saldrıdıgı zamnkı asker sayısıni bile öğrendim ama nafile tamamen tesadüfi asker kaybedıyoruz anasını satıyım
kampcılar
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : 11 Temmuz 2008, 00:43:07 »

galiba son zamanlarda oyun öğretim bölümünde okuduğm en güzel konu oluor Gülümseme

---orcların efendisi---

---NorthernLights---

...legend is back...
ELENDIL
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 14 Temmuz 2008, 04:24:38 »

Muttefiği bilmeyen arkadaşlarıma oyunu anlatırken ''abi klan savunması die bi olay var süper bişey hiçbir online oyunda yok yalnız muttefikte var''diodum.

Halbuki muttefiktede yokmuş Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.092 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu