|
kampcılar
|
 |
« : 09 Temmuz 2008, 17:00:58 » |
|
klan savunmasına gelen askerler çağın savunma oranında mı savunuyor yoksa ülkelerin gelişimlerine göre mi? öğrenilmesi gereken bir husus çağ savunma büyüsü atığ çağ atlarsak acaba birşey değişir mi? yani büyünün normal şartlar altında yokolması gerekmiyor mu:D
klan savunmasına katılan askerler bizim ülke durumunda gözüken askerlerden ayrı bir yerde mi duruorlar?
klan savunmasına katılan askerler ölünce benim ordum azalıyor mu?
|
|
|
|
|
|
---orcların efendisi---
---NorthernLights---
...legend is back...
|
|
|
|
|
slimb
STORMS
Muttefik
Yok Mesaj Falan
|
 |
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2008, 17:22:58 » |
|
klan savunmasına katılan askerler paralı askerler savaş olduğunda savaşa katılıyorlar  parasını kim ödüyor bilmiyorum 
|
|
|
|
|
|
A cımak yok, N efret var, T aviz yok, İ şkence var. F ener B ahçe yok GALATASARAY var
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2008, 19:26:56 » |
|
klan savunmasındakı askerler calısmıyorlar, askerını tatıle gonderıyosun bı nevı 
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2008, 21:35:28 » |
|
birincisi; klan savunmasına gelenler hiçbir oranda savunmuyor. çağını gelişimini geç, kendini savunmaktan aciz onlar. yıllardır avutuluyosunuz, aslında klan savunması diye birşey yok. ikincisi; çağ savunma büyüsü yapıp çağ atlarsan ayıptır. yapma. üçüncüsü; ayrı yerde durmazlar. ülkende kalırlar, getir götür işlerine bakarlar. dördüncüsü; azalmıyor, aksine artıyor. yıllardır bug var orada. diyelim klan savunmanda 1m mangonel var, klanından bir adama karadan saldırdılar 350k mangonel kaybetti, o kaybettikleri klan savunmasına katılmış ülkelere paylaştırılıyor. 11 kişilik bir klandan 35k alabilirsin bu durumda.
edit: yalnız bu bugın işlemesi için klan savunmanda 1m mangonel olması gerekir. klanının 11 kişi olması ve klandaşının 350k kaybetmesi de aynı oranda gereklidir. aşağısı kurtarmaz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2008, 21:37:32 Gönderen: Zaknafein »
|
|
|
|
|
Charon
Muttefik
Welcome to the Jungle
|
 |
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2008, 23:14:08 » |
|
adem, önce davranmışsın.. evet arkadaşlar klan savunması diye birşey yok.. her dönem defalarca şahit oldum buna.. yıllardır kandırıldık,kandırılıyoruz,kandırılacağız.. gerçekler acıdır 
|
|
|
|
|
|
SoYLuLaR*CHaRoN ------- ` Bir zamanlar buralarda gercekten muttefik oynanirdi ` ------- ZeHiR
|
|
|
|
İmperius3
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2008, 23:26:56 » |
|
adem, önce davranmışsın.. evet arkadaşlar klan savunması diye birşey yok.. her dönem defalarca şahit oldum buna.. yıllardır kandırıldık,kandırılıyoruz,kandırılacağız.. gerçekler acıdır  birincisi; klan savunmasına gelenler hiçbir oranda savunmuyor. çağını gelişimini geç, kendini savunmaktan aciz onlar. yıllardır avutuluyosunuz, aslında klan savunması diye birşey yok. ikincisi; çağ savunma büyüsü yapıp çağ atlarsan ayıptır. yapma. üçüncüsü; ayrı yerde durmazlar. ülkende kalırlar, getir götür işlerine bakarlar. dördüncüsü; azalmıyor, aksine artıyor. yıllardır bug var orada. diyelim klan savunmanda 1m mangonel var, klanından bir adama karadan saldırdılar 350k mangonel kaybetti, o kaybettikleri klan savunmasına katılmış ülkelere paylaştırılıyor. 11 kişilik bir klandan 35k alabilirsin bu durumda.
edit: yalnız bu bugın işlemesi için klan savunmanda 1m mangonel olması gerekir. klanının 11 kişi olması ve klandaşının 350k kaybetmesi de aynı oranda gereklidir. aşağısı kurtarmaz.
Oyunu Çok İyi Bildiğinizi Direkt Belli Ediyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BaburSsS
|
 |
« Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2008, 02:06:26 » |
|
Yok iyi bilenlerr.. size yanlış bilgi aktarımı etmişler. Clan savunması ufak caplida olsa calısıyor. kafanızdan türetmeyin bazı şeyleri. oyunun ilk zamanları belki de ilk 10 dönem calışmamıştır. Arkasından adamlar duzelttiler. Ama son zamanlar da kaldırdılarsa oraları bilemem.. hatta ulkendeki askerin 3/1'i kadar destek gelicek fln dediler.. arkasından baktılar ki cok fazla savunma ediyor. sonraları değiştiriyorlardı felan fln işte. ama cok az askerin clan savunmasını gittiğini hatırlıyorum.. mantıklısıda bu olmalı.. Bug olayına gelince.. Milletle kafa bulmain. en azından yusufla puaaaaa 
|
|
|
|
|
|
Kalelerimin Hasar Aldığını Duyunca Kosup Yıkmaya Geldiniz, Ama Hayallerinizi ben yıktım..
|
|
|
|
osmanli_imparatorlugu
|
 |
« Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2008, 07:51:24 » |
|
Bunu anlamanın en kalay yolu su Askerlerinin hepsini Bir yere kaydet ve bekle senin klanından birine biri saldırı yaptıgında seninde askerlerin azalmıyorsa demekki Bu klan savunması tamamen yalan sizin için simdi deneyecem ve sizlerle paylasacam sonucu 
|
|
|
|
|
|
Agustos Dönemi : 1 SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2
Ekim Dönemi : 7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k 199m A A S Goblin Son
===> #1000 <===
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #9 : 10 Temmuz 2008, 10:44:22 » |
|
kodlar eğer promisancedeki gibi ise hava saldırısını göz önüne aldığımızda sadece savaş anında savunmadaki askerlerin 5 m zeplin ise klanındaki arkadaşlarının herbirinin askerlerinin %10 larının toplamı 5m den fazla veya eşit ise 10 m zeplinin varmış gibi savunma yaparsın eğer 5 m den az ise o sayı kadar savunman olur askerin ölmüyor çünki promisance kodlarında sadece savunma anında hesaplanma yapılıyo asker kaybında her hangi bir hesaba katılmıyor klan savunmasından gelen askerler ama bu kodların tam anlamıyla çalıştığını söylemek zor
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
Kingdom Of The Blueleon
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2008, 20:25:06 » |
|
Bunu anlamanın en kalay yolu su Askerlerinin hepsini Bir yere kaydet ve bekle senin klanından birine biri saldırı yaptıgında seninde askerlerin azalmıyorsa demekki Bu klan savunması tamamen yalan sizin için simdi deneyecem ve sizlerle paylasacam sonucu  O ne be klan savunmasının çalışıp çalışmadığını tartışırımda çalıştıgı durumdada klan savunmasına katılan askerler ölmesi nerden cıktı eğer çalışıyorsa şu şekilde işliyor dıyelim klan üyelerinden birine saldırı oldu o esnada savunmaya katılan aserler yani kendi askerlerin +klandan gelenler toplam asker sayın olarak savunma yaparlarken verdıgın kayıp o oranda gerceklesır % desi daha sonra bu kaybedılen askerlerın hepsı asıl saldırı alan ulkeden düşer klandan gelenler ölüyo diye bişey yok Asıl ilginç olan rehberde yazan farklı birimlerde ve satndart saldırıda saldırı yapan ve savunan kişinin asker kayıplarının oranlar çalışmıyo asıl cok defa hesap yaptım saldıran kişinin bana saldrıdıgı zamnkı asker sayısıni bile öğrendim ama nafile tamamen tesadüfi asker kaybedıyoruz anasını satıyım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kampcılar
|