|
veysfreak
|
 |
« Yanıtla #30 : 05 Temmuz 2008, 13:25:32 » |
|
Az ve öz kişiyle mutlu bir klanız bız... Yaşasın S.Ö. H. 
|
|
|
|
|
|
Sözü çok olanın, yalanı dahi çok olur imiş; Yüksek müsaadelerinizle...
|
|
|
fatih
Muttefik
K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!
|
 |
« Yanıtla #31 : 05 Temmuz 2008, 14:16:43 » |
|
yıkımla alakalı olarak; kesinlike klanlar arası organize edilmiş bi yıkım olmadı!!! bi kaç şey tesadüfen meydana gelmiş olabilr...bu da gayet normal
|
|
|
|
|
|
.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK..... ___( 5 )___
~~~~~ Northern Lights ~~~~~
|
|
|
|
ßaytar
|
 |
« Yanıtla #32 : 05 Temmuz 2008, 14:40:17 » |
|
son muhafız strom muttefık demısler  vala forumda gordugum en komık yazı buydu bunun yanlıs oldugunu anlamak ıcın oyuna 1 hafta takılmak yeterlıdır bole seylerle kımse kımsenın uzerınden reklam yapmasın VaLe ßurası Tv DeıL RekLam Yapan Yok GercekLErı KaBul edemıosan rekLamDa yaparız.
|
|
|
|
|
|
KAc Ölüm ismini DegişTirir usTa.
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #33 : 05 Temmuz 2008, 16:53:06 » |
|
sızın stılınız farklı fatıh bıraz son klanı olarak, gecen donem baska bır ısımde baska bır klandınız, son klanıyla bırlestınız, muttefık olmadınız, sayıca bakıldıgınızda muttefıge pek ıhtıyac duymamanız gereklı, son,son* ve dıger son klanı soler mısın bana klanınızda muttefık lıstesınde deıller mı? evet muttefık lıstesındelerse bıtmıstır. Muttefıgımız yok dememelısınız
ya hakan yapma gozunu seveyım bızım alt klanımız bızım muttegımız mı oluyo muttefıklık kavranımı bu kadar farklı yapmayın muttefıklık ıkı farklı klan demektır bızım kı farklı dııl aynı klan adamlar 5L den berı beraber baskanları bır tek baskan var 
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #34 : 05 Temmuz 2008, 19:51:15 » |
|
VaLe ßurası Tv DeıL RekLam Yapan Yok GercekLErı KaBul edemıosan rekLamDa yaparız.
aman bosver sen golge etme baska ıhsan ıstemez
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
20
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #35 : 06 Temmuz 2008, 04:06:55 » |
|
yıkımla alakalı olarak; kesinlike klanlar arası organize edilmiş bi yıkım olmadı!!! bi kaç şey tesadüfen meydana gelmiş olabilr...bu da gayet normal
Sen mi Kaypaksın? Bizmi KaypaĞız.. Hayır söylemeyeyim Diyorum.. Susayım diyorum.. Dayanamıyorum İnsanı cileden cıkartıyorsunuz.. Benmiydim Cihad'ı yıkmak ıcın sonlarla ortak operasyon duzenleyip Cihad'ı yıkan.. Burada inkar etmeyin. hem Suclu hemde Guclusunuz. Etmiş Oldugun Bu davranışa Kaypaklıktan başka diyecek bir söz bulamıyorum.. son klanları olarak,ligde iddialı durumda olan klanlar arasında müttefiği olmayan tek klanız.... bunu görememek için bakarkör olmak gerek... bakmak ve görmek ikisi farklı şeyler!!!  Burda da Havanızı Basmışsınız.. Helal Olsun diyorum ve bu topicede bir daha mesj atmıyorum.. son şuan kimseyle müttefik değil. olaylara baksaydın anlardın muhafız stormslara müt müyüz diilmiyiz.
Sen hangi olaylardan Bahsediyorsun?..Sımdı tabeladan Son clanını indirdiler diyemi böyle konusuyorsun? Bak Bakalım, 1 hafta öncesınden cıhadı yıktıgınız andan itibaren dedik ki; karışmıyoruztabelaya die yazdık Dedik ki Ne Haliniz Varsa Görün Diye... Sımdılerde bakıyoruz tabelaya.. Görüyoruz..Halbuse bundan önce muazzam bir denge vardi. her clandan oyuncular tabeladaydı.. alt liglerden tabelaya bakanlar hangi clanın ne olucağını bilmiyorlardı.. Hey sey Sayenizde.. Kendi dusen ağlamaz. Benim yaptığım tek şey var suan oyunda.. Giriyorum ve adamların tabelayı nasıl kapadıklarını göruyorum. Buda bana suan için zevk veriyor.... Dediğim gibi sende kaypaksın ve kaypaklarla işimiz Olmaz.
|
|
|
|
|
|
®нєя нαккı ѕαкℓı∂ı® ben de bu kadar hakkı nerde diyordum |lllllll|llllllll|lll||ll||llllll|lllll ¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °³°² Copyright 21 © 2007
|
|
|
fatih
Muttefik
K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!
|
 |
« Yanıtla #36 : 06 Temmuz 2008, 13:27:23 » |
|
Sen mi Kaypaksın? Bizmi KaypaĞız.. Hayır söylemeyeyim Diyorum.. Susayım diyorum.. Dayanamıyorum İnsanı cileden cıkartıyorsunuz.. Benmiydim Cihad'ı yıkmak ıcın sonlarla ortak operasyon duzenleyip Cihad'ı yıkan.. Burada inkar etmeyin. hem Suclu hemde Guclusunuz. Etmiş Oldugun Bu davranışa Kaypaklıktan başka diyecek bir söz bulamıyorum..
sonlarla opersayon düzenlemekde ne demek??? son klanı başkanıyım ben zaten..ben diğer klanlarla alakalı olarak müt olmadığımızı belirttim.kaypak maypak diyeceğine efendi takıl ve okuduğunu anlamaya çalış!! Burda da Havanızı Basmışsınız.. Helal Olsun diyorum ve bu topicede bir daha mesj atmıyorum.. [/quote] her fırsatta biz şu kadar kişiyiz.bizim müttefiklerimizde şu kadar kişi diye acındırma edebiyatları yapan siz değilmiydiniz??? [/quote]
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2008, 13:30:47 Gönderen: fatih »
|
|
.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK..... ___( 5 )___
~~~~~ Northern Lights ~~~~~
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #37 : 06 Temmuz 2008, 15:34:50 » |
|
yaptıgımız acındırma değil.sadece girdiğimiz işin zorlugunu belirtiyor o rakamlar.rakamlar ne kadar denk değilmi 
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
|
kampcılar
|
 |
« Yanıtla #38 : 06 Temmuz 2008, 20:28:57 » |
|
haa pardon  girdiğiniz işin zorluğu  girmeseydiniz kardeşim nitekim bu dönem son klanı olmasa geçen dönemden farklı mı olcaktı yine kendinizi lig2 de bulacaktınız saldırılar bölünmüş durumda nitekim sizde bizde aynı durumda olduğumuz için. farkeden birşey yok
|
|
|
|
|
|
---orcların efendisi---
---NorthernLights---
...legend is back...
|
|
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #40 : 06 Temmuz 2008, 20:42:10 » |
|
ne anten herifisin sen hakan saçını başını yoldurma bana deniz tosbası seni
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #41 : 06 Temmuz 2008, 22:53:04 » |
|
ne anten herifisin sen hakan saçını başını yoldurma bana deniz tosbası seni
lan damdan dusmus pis baykus seni! dolanma ayak altında kedı medi kapar mazallah
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
_$kyWalker_
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #42 : 07 Temmuz 2008, 01:23:42 » |
|
harfk atacaz :dr 
|
|
|
|
|
|
_$kyWalker_ 17 Mayıs 2000 30 Aralık 1911 7 kisi
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #43 : 07 Temmuz 2008, 09:40:47 » |
|
lan damdan dusmus pis baykus seni! dolanma ayak altında kedı medi kapar mazallah
kes karı kılıklı papağan serafettin
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #44 : 07 Temmuz 2008, 12:37:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
|