__Turk__
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #15 : 03 Temmuz 2008, 22:46:00 » |
|
L1 de Kim Kim Müttefik Kimle Kim Düşman MErak ediyorum Biri Yazarmı acaba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #16 : 03 Temmuz 2008, 23:04:39 » |
|
21 ve söh müttefik görünüşe göre son storm ve muhafızda müttefik aynı yıkımda bulundukları için
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
|
kampcılar
|
 |
« Yanıtla #17 : 04 Temmuz 2008, 02:56:56 » |
|
21 ve söh müttefik görünüşe göre son storm ve muhafızda müttefik aynı yıkımda bulundukları için
son şuan kimseyle müttefik değil. olaylara baksaydın anlardın muhafız stormslara müt müyüz diilmiyiz.
|
|
|
|
|
|
---orcların efendisi---
---NorthernLights---
...legend is back...
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #18 : 04 Temmuz 2008, 09:05:51 » |
|
aynı yıkımda bulunabiliyorsanız düşmanda deilsinizdir
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
slimb
STORMS
Muttefik
Yok Mesaj Falan
|
 |
« Yanıtla #19 : 04 Temmuz 2008, 14:15:30 » |
|
karşılıklı çıkarlarınız varsa mütsünüz 
|
|
|
|
|
|
A cımak yok, N efret var, T aviz yok, İ şkence var. F ener B ahçe yok GALATASARAY var
|
|
|
|
boş boş
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #20 : 04 Temmuz 2008, 14:33:57 » |
|
ben geldim ilk önce biri bana geçen olayı geniş özeti ile anlatsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #21 : 04 Temmuz 2008, 14:50:47 » |
|
Ben Son'u favori olarak görüyorum ama muhafızı geçsin diye 21 e verdim oyumu 
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Heroes Empire
|
|
|
Infantry
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #22 : 04 Temmuz 2008, 15:18:23 » |
|
Ben Son'u favori olarak görüyorum ama muhafızı geçsin diye 21 e verdim oyumu  Doğru karar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TaHA
|
 |
« Yanıtla #24 : 04 Temmuz 2008, 17:03:11 » |
|
son şuan kimseyle müttefik değil. olaylara baksaydın anlardın muhafız stormslara müt müyüz diilmiyiz.
evt müttefiğiz
|
|
|
|
|
|
MuhaFıZ
…:::SeRDaR-ı EkReM_tAhA #160:::…
|
|
|
|
ßaytar
|
 |
« Yanıtla #25 : 04 Temmuz 2008, 20:37:02 » |
|
aynı yıkımda bulunabiliyorsanız düşmanda deilsinizdir
Dorudur Sana KatıLıorum olayLarıma BaktıgımDa St Son Tam Emin DeiLim isimLere Bakmadım yıkıldıktan sonra Muhafızında olması %80 bı olasılık  Ne dıyelım 1 cLan deıl 2 clan yıksın fark etmez
|
|
|
|
|
|
KAc Ölüm ismini DegişTirir usTa.
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #26 : 04 Temmuz 2008, 23:43:32 » |
|
son muhafız strom muttefık demısler  vala forumda gordugum en komık yazı buydu bunun yanlıs oldugunu anlamak ıcın oyuna 1 hafta takılmak yeterlıdır bole seylerle kımse kımsenın uzerınden reklam yapmasın
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
fatih
Muttefik
K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!
|
 |
« Yanıtla #27 : 05 Temmuz 2008, 00:32:28 » |
|
son klanları olarak,ligde iddialı durumda olan klanlar arasında müttefiği olmayan tek klanız.... bunu görememek için bakarkör olmak gerek... bakmak ve görmek ikisi farklı şeyler!!! 
|
|
|
|
|
|
.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK..... ___( 5 )___
~~~~~ Northern Lights ~~~~~
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #28 : 05 Temmuz 2008, 09:26:36 » |
|
fatih olayları buraya attığımızda sizde görecek siniz ortak bir yıkım olarak görünüyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #29 : 05 Temmuz 2008, 13:12:26 » |
|
son klanları olarak,ligde iddialı durumda olan klanlar arasında müttefiği olmayan tek klanız.... bunu görememek için bakarkör olmak gerek... bakmak ve görmek ikisi farklı şeyler!!!  sızın stılınız farklı fatıh bıraz son klanı olarak, gecen donem baska bır ısımde baska bır klandınız, son klanıyla bırlestınız, muttefık olmadınız, sayıca bakıldıgınızda muttefıge pek ıhtıyac duymamanız gereklı, son,son* ve dıger son klanı soler mısın bana klanınızda muttefık lıstesınde deıller mı? evet muttefık lıstesındelerse bıtmıstır. Muttefıgımız yok dememelısınız
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
|