Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
20 Kasım 2008, 16:06:19 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: _E.coli_ (#31766)  (Okunma Sayısı 211 defa)
VATANPERVER
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« : 01 Temmuz 2008, 17:14:37 »

_E.coli_ (#31766) şimdi soruyom bu ülkenin kullanıcısına aşağıdaki sözleri bana hitaben mi yazdın. ülke profiline. kendinide bi tanıt . vereceğın cevab evet ise. suçlamanı açıkla. nerde ne zaman senin fake olduğunu yazmışım diye. kimsin söyle bekliyorum. 

katsumato..
hanı merak edenler warya..
hanı forumda yaygara edenler warya.
hanı benım fake oldugumu iddia edenler warya..
size en guzel cvp kufur etmek olurdu ama waryaa..

Tarihte hatırlanmak için başarı lazımdır. SON klan ismi müttefik aleminde kolay unutulmayacak.
WeDaT
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

DüN VaRdıM , Bu GüN VaRıM , YaRıN Da oLaCaĞıM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2008, 17:24:28 »

SEN TEK KISI  EKLEMISIN BEN BU LISTEYE 15 KISI YAZABILIRIM  SU ANDA . WARYALARLA BITMIYOR IS YYONETIM DEN KURTULUYORLARLSA KENDIN YIKICAKSIN

# 27 BüYüK Selçuklu DEv.
USKO olympiya 59 lwl   rabdor+7 toto +7 doll +7 saphıre rıng+3 ruby erıg +3 doll+7  sash of belt warrır pendant  undy set+7 mp recerıng  daha da yazıcam ama aklımda yok     klan G1

2009 yepyeni bir yıl olucak Sırıtan
demir
Muttefik
*

15 ülke yıktın helal olsun !!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2008, 17:34:39 »

BU 21 KAC DÖNEMDİR MUHAFIZ VE STORM FAKE YAPIYO DİYE YAYGARA KOPARIP DURUYODU. YA HAKKATTEN BİZDE FAKE YAPAN MI VAR DİYE DÜSÜNÜYODUM.
BANA GÖRE FAKE YAPAN ADAMI DİREK L5 GÖNDERECEKSİN.

OLAYIN ASLI CIKTI 21 BİZLERİ KENDİ GİBİ ZANNEDİPTE VARYANSIN EDİYOMUS. BUNDAN SONRA FAKE DEYİNCE AKLIMA 21 GELECEK. PEMBE DİZİYE DÖNDÜ BUNLARIN OLAYI. YOK AHMET ABİ SÖYLE DEMİS WARLAND SUNU YAPMIS CERSTORM SÖYLE DAVRANMIS FALAN FİLAN.

EDİT: BUNLARIN ASIL ÜLKELERİDE FAKE OLMASIN SAKIN.

15 ülke yıktın helal olsun...!!!
cernstorm
Muttefik
*

21

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2008, 17:39:10 »

E.COLİ
NAMIDİĞER TEYFİK ABİ
ESKİ OYUNCULARDANDIR
Bİ ARA FORUMDA ÇOK TAKILIRDI
MARAZZİNO ADAMA ÇOK FAZLA YÜKLENİRDİNİZ HANİ

NO FAKE NO FEAR

Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur Dil çıkaran
VATANPERVER
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2008, 17:48:35 »

ŞİMDİ BU TEYFİK BEY. BU SÖZLERİ KİMİN İÇİN YAZDIYSA AÇIKLASIN. BENİM GÖRÜNTÜMÜ ÇEKİPDE PROFİLİNE YAPIŞTIRIYOR VE BİŞİLER YAZIYOR. ANLAMADIM. AMA YAZAN TEYFİKSE BENİMLE İLGİSİ YOK. KONU KAPANMIŞTIR. YİNEDE HERKES İSTEDİĞİNE FAKEN VAR DESİN, İSTEYENDE BUNU RET ETSİN. İSTEYEN KABUL ETSİN. KÜFÜR KELİMESİ TEYFİK BEYE YAKIŞCAK Bİ KELİME DEĞİL. KENDİNE HAKIM OLMALI BENİM GİBİ ÇOLUK COCUĞA UYUP ÇİLEDEN ÇIKMAMALI

Tarihte hatırlanmak için başarı lazımdır. SON klan ismi müttefik aleminde kolay unutulmayacak.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.057 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu