Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
20 Kasım 2008, 14:04:49 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Anket
Soru: L4 De Bu Dönem Hangi Klanın Ülkesi 1.nci Olur ?
TURKEY - 18 (19.6%)
TBT - 5 (5.4%)
Apranax - 26 (28.3%)
Apranax2 - 9 (9.8%)
!!MIRL4 - 7 (7.6%)
........ - FrEeSTyLeR - 5 (5.4%)
P.L.A.T. - 6 (6.5%)
AAS - 16 (17.4%)
Toplam oy: 56

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: L4 De Bu Dönem Hangi Klanın Ülkesi 1.nci Olur ?  (Okunma Sayısı 3273 defa)
İmperius3
Ziyaretçi
« Yanıtla #60 : 10 Temmuz 2008, 23:31:38 »

ha konuyu dagıtmadan soliyim.l4 de 1.sıradaki kişinin ırkı tahminimce goblin veya dwarf, cagı ise karanlık olacaktır.tabi bu sadece bir tahmin...
bu arada oyun hayatım boyunca hicbirsezonumu karanlık cagda bitirmeyen biri olarak,karanlıkta bitirenlerden ajantaj ve dezavantajlarını dinlemek isterim...

nereden bildin klanı da ApranaX Olucak  Göz kırpan
osmanli_imparatorlugu
Muttefik
*

YAVUZ SULTAN SELİM

fatih.uzmez@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #61 : 11 Temmuz 2008, 06:45:39 »

Valla Tabela Belli Olmaya baslamıs Ne zaman baksam 6 veya 7 turk 3 4 AAS Arada Klansızlarda cıkıo inio ama geri

Oyunu AAS tan : BESİKTASK Veya Leylek bitire bilir

TURKEY DEN : _TURK_ - GLADYATOR - CONQUERANT -  Manazan - KILIÇARSLAN Yada BİanCo

Bunlardan biri kesin bitirir Ama Favorim CONQUERANT veya BEŞİKTASK
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 06:51:31 Gönderen: osmanli_imparatorlugu » Logged

Agustos Dönemi :
1  SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2

Ekim Dönemi :
7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k  199m  A A S Goblin Son

===> #1000 <=== The End ===> Muttefiki Bıraktım Dostuma Düşmanıma Başarılar Dilerim <===
İmperius3
Ziyaretçi
« Yanıtla #62 : 11 Temmuz 2008, 08:46:42 »

Hiç Heveslenmeyin Tabela Bizim  Göz kırpan

Geçenki Casusluktan Tek Farkı Klanı Tam Dağıtamadık Ama Bütün Üyelerini Attık  Kahkaha
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 08:48:58 Gönderen: İmperius3 » Logged
İmperius3
Ziyaretçi
« Yanıtla #63 : 11 Temmuz 2008, 09:11:15 »

Su Saniyede Tabelada 1 tane Apranax Gözükmüyo Gülümseme Bundan sonrada gözükmez..

emin misin
warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #64 : 11 Temmuz 2008, 10:08:30 »

emotional stylee Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!
Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman !
yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum.
cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
leylek
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #65 : 11 Temmuz 2008, 10:47:34 »

Walla cezmi allahtan siz kendiniz çıktınız yoksa bende bunları nasıl attıracam diyordum başkan tatile çıktığından attıramıyordum ama sağolun valla Gülümseme))))
İnsan kendi alt klanına düşman olurmu yaw sizin yüzünüzden olmuştuk  Sırıtan Sırıtan Sırıtan
Eeee tabi sizde haklısınız farkedildiğinizi anlayınca hemen çıkmışsınız muhahahahaha......
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 10:54:10 Gönderen: leylek » Logged

AKLINI ALIRIM... PARADA VERMEM !!!
__Turk__
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : 12 Temmuz 2008, 07:23:17 »

Bekliyoz o cağ Savunması elbet Bitecek Kahkaha Bu arada Kutlarım O arkadası İyi Oynuo 4.nci sırada suan %90 oda sensindir ama olsun kim olursa olsun anlasılan sağlam oyuncu ama bize Fark yaratmaz O adam Bugun Yarın İner Karanlık  çagdada oyuncu var bizde bu arada kafam rahat o yüzden ona biraz tek birim yardım tamamdır. Ama Üşenioz yardım atmaya su sınavı bir atlatayım vaktim yok oyun için oyuna bir dönüm Göreceksiniz TURKEY i. ve yeni  yıkımları  Göz kırpan
İmperius3
Ziyaretçi
« Yanıtla #67 : 12 Temmuz 2008, 07:50:08 »

Bekliyoz o cağ Savunması elbet Bitecek Kahkaha Bu arada Kutlarım O arkadası İyi Oynuo 4.nci sırada suan %90 oda sensindir ama olsun kim olursa olsun anlasılan sağlam oyuncu ama bize Fark yaratmaz O adam Bugun Yarın İner Karanlık  çagdada oyuncu var bizde bu arada kafam rahat o yüzden ona biraz tek birim yardım tamamdır. Ama Üşenioz yardım atmaya su sınavı bir atlatayım vaktim yok oyun için oyuna bir dönüm Göreceksiniz TURKEY i. ve yeni  yıkımları  Göz kırpan

fatih herşey pat diye olmaz.o tek birimcinize yardım atıcakmışsınız.

1-Siz Atana Kadar Açık olan yerler kapatılır
2-O yardım atıcağınız adamı rahat bırakmayız.
3-Geceleri burdayız Göz kırpan
4-Okçularıda bir hesaba kat
__Turk__
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #68 : 12 Temmuz 2008, 09:20:06 »

Cezmi Al 1 inciliği Sana Verek Tabelada Kalan 9 kişi Bizden olsun Ne olacak Başarımı bu sence ? 10 adam yardım atsın ona calıssın korkudan cağ savunmasından Tatilden Hiç Cıkmasın Ülke Sonra Birinciyiz Falan die havamı Atacan Gülümseme Delikanlı Oyunu Bu Yiyorsa Cağ savunmasız oyna bakak ne kadar duracak o orada Cağ savunmasız delikanlı gibi oynasın ilk 5 de bitirsin ben bu oyunu bırakacam ahamda cok büyük konustum...
__Turk__
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : 12 Temmuz 2008, 09:22:54 »

Ve bu arada 13.temmuz pazar günü sınavıma girecem ve o günden sonra oyuna dönecem Hasandan baskanlıgı geri Alıcam işte Oyun o zaman başlayacak...
İmperius3
Ziyaretçi
« Yanıtla #70 : 12 Temmuz 2008, 11:45:18 »

yakında çağ savunma basmıycam rahat ol  Kahkaha
warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #71 : 12 Temmuz 2008, 12:44:13 »

Cezmi Al 1 inciliği Sana Verek Tabelada Kalan 9 kişi Bizden olsun Ne olacak Başarımı bu sence ? 10 adam yardım atsın ona calıssın korkudan cağ savunmasından Tatilden Hiç Cıkmasın Ülke Sonra Birinciyiz Falan die havamı Atacan Gülümseme Delikanlı Oyunu Bu Yiyorsa Cağ savunmasız oyna bakak ne kadar duracak o orada Cağ savunmasız delikanlı gibi oynasın ilk 5 de bitirsin ben bu oyunu bırakacam ahamda cok büyük konustum...
bence cag savunma oyunda yapılacak en mantıklı hareketlerden biri.delikanlılıkla alakası yok kanımca.sizinde karanlıkta 4-5 oyuncunuz varsa tek birim kasarak saldırsınlar tavsiyemdir...

warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #72 : 12 Temmuz 2008, 12:50:46 »

haa ayrıca favori EmotionaL Stylee ! (#32646) oldu puanına gore askeride var okcusuda cag savunmasıda.indirmeleri zor gibi Sırıtan;D;D

İmperius3
Ziyaretçi
« Yanıtla #73 : 12 Temmuz 2008, 15:35:58 »

tamam canım biz sadece 1. bitiricez demedikki en az 7 kişi bizden olucak tabelada emin ol ve rahat ol  Göz kırpan
KILIÇARSLAN
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #74 : 13 Temmuz 2008, 04:53:28 »

BAŞKAN TEBRİK EDERİM BÜYÜK ADAMSIN...GÜNÜNÜ BİLE BİLDİN... BİZİM PİR-İ REİS NE VAR NE YOKSA SATMIŞ ...HİÇ SALDIRI YAPMADAN BİNALARINI YIKIP BÜYÜCÜ KULESİ DİKMİŞ Kahkaha
SON SEFERLERİYLE DALMIŞ APRANAXA Kahkaha
ÜSTÜNE BİDE TOP YAĞDIRMIŞ Kahkaha
BANA DA MESAJ ATMIŞ  Sırıtan

BEN DE GECE NE GÖRİM BİZİMKİ ÇAĞ SAVUNMA BÜYÜSÜNÜ UNUTMUŞ HAY ALLAH YA.
DALDIM ALAMADIM, KULELERİ SAĞLAMMIŞ... BÜYÜCÜ DALDIM YİNE ALAMADIM...SONRA BAŞLADIM BEN DE ATEŞE VER ALLAHIM VER ..VER ALLAHIM VER...
SONRA KARADAN DEVAM .. ...

ZATEN O PUANLA  VE OKÇU KULESİYLE BÜYÜ YAPMAYA 2 GÜN DAYANAMAZDI ...
HADİ BAKALIM BAŞKA PLANLARLA GELİN  LİG 4 ÜN İLAÇLARI    Sırıtan  Sırıtan  Sırıtan

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.074 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu