Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
20 Kasım 2008, 17:07:34 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Anket
Soru: L4 De Bu Dönem Hangi Klanın Ülkesi 1.nci Olur ?
TURKEY - 18 (19.6%)
TBT - 5 (5.4%)
Apranax - 26 (28.3%)
Apranax2 - 9 (9.8%)
!!MIRL4 - 7 (7.6%)
........ - FrEeSTyLeR - 5 (5.4%)
P.L.A.T. - 6 (6.5%)
AAS - 16 (17.4%)
Toplam oy: 56

Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: L4 De Bu Dönem Hangi Klanın Ülkesi 1.nci Olur ?  (Okunma Sayısı 3285 defa)
__Turk__
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #210 : 23 Temmuz 2008, 12:40:58 »

ne söz söylersem arkasında dururum Bunu unutma sana ne yazmıstım sizden 1 apranax oyunu ilk 5 te bitirsin oyunu bırakacam Bitirseydinizde bırakacaktım Kahkaha
imperiussss
Muttefik
*

M3taLicH

12345678 sT.Kripton@hotmail.com bilenbilir bunudabilenbilir
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #211 : 23 Temmuz 2008, 12:42:20 »

bi zahmet artık tabelayı kapatın onu bile yapamadınız.
sonuçta bizim durumumuzda kim olsa bitiremezdi ama bizde bitiriyorduk ama işim çıktı

dönekliğinizde beşiktaşk terkedilmiş ülke fakelisi

[ GHOSTBUSTER (#57458) ]

__Turk__
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #212 : 23 Temmuz 2008, 12:48:09 »

yazdıklarından bizim yaptıgımız bir döneklik ben okuyamadım
SebastiaN
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #213 : 23 Temmuz 2008, 13:07:47 »

bu arada sebastian Eger profilime baksan cevap gelmeme sebebini anlardın oyuna son 1 kac haftadır hiç giremedim bile belirttim bunuda sınav ve simdide tatil sebebi ile oyunda yoktum fazla ilgilenemedim Ülke görüntülerinin alınma sebebi suydu kılıcaslan senin döneklik yapacagını bizim klana katıldıgın gün söyledi  son dk bombası yapacagını düşünüyorduk yaptında manazan sana kıl oluodu ondan daldı ve klana katılmadan önce son cıkısında manazan dan bayaga toprak almıssın oda cevap vermis ben dedim bundan sonra uzatanı atarım klandan manazan ok daha saldırı falan yapmıcam dedi ve yapmadıda beklioduk zaten senden bole birsey sende yaptın zaten dönekliği
sizin adamlarınız adam gibi dursaydı benden yana hiçbir sorun olmazdı...adamların kendileri kaşındı..benim yaptığım döneklik değil haddini bildirmek...
BiaNCo
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #214 : 23 Temmuz 2008, 13:39:41 »

sabo sen şimdi l3 desin yani ya hade bakeem bu sefer hangi klanın arkasına sığınacaksın.
sizin adamlarınız adam gibi dursaydı benden yana hiçbir sorun olmazdı...adamların kendileri kaşındı..benim yaptığım döneklik değil haddini bildirmek...
SebastiaN
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #215 : 23 Temmuz 2008, 13:46:23 »

sabo sen şimdi l3 desin yani ya hade bakeem bu sefer hangi klanın arkasına sığınacaksın.
zaten hep böle olmuştur meywe weren ağaç taşlanırmış...yeni donem ola hayrola
mystorm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #216 : 23 Temmuz 2008, 13:48:52 »

Bu adam döneklik yapar diye klanın bir elemanına açık açık güvensizliği belli etmek böyle sonuçlara sebep olur. Klanlar bir üyelerinden şüpheleniyorlarsa farklı yöntemler denemeliler. Sonra da bu döneklik yaptı biz zaten biliyorduk böyle olacağını zaten bizimkilerden bi tanesi kıldı buna gibi söylemlerle ortaya çıkmak zorunda kalmazlar..

Northern LightS    ~    Light of Hate
imperiussss
Muttefik
*

M3taLicH

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #217 : 23 Temmuz 2008, 13:49:24 »

yeni dönemde 1.Ligde Bir Klana teklif Yapıcağım Kabul Edilirse L3te ApranaX Kurulmayacak.
Eğer Edilmezse Duanızı Edin müttefiğimizle geliyoruz. Öpücük

[ GHOSTBUSTER (#57458) ]

smlaltuner
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #218 : 23 Temmuz 2008, 19:36:35 »

terkedılmıs ulke ılee besıkask ulkelerı farklı kısılerdırr...o sıze taktık geregı soylenmıstırr...sız cook zor durumda kalmıstınızz tek bırımcılerınız yardımlar gonderdılerr..:)tabelayı temızleyn dıee..bızden hıc suphelenmedınız:)o kadar guvendınız ki besıkask ı baskan benı dıs ıslerı yaptınız:D:Dturkey klanıda bılseydı bızım orda ajan oldugumuzu ılk baslarda sımdı hersey cok farklı olcaktı ama nse: Gülümseme  Karizmatik
leylek
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #219 : 23 Temmuz 2008, 23:32:48 »

bi zahmet artık tabelayı kapatın onu bile yapamadınız.
sonuçta bizim durumumuzda kim olsa bitiremezdi ama bizde bitiriyorduk ama işim çıktı

dönekliğinizde beşiktaşk terkedilmiş ülke fakelisi

varya O kadar fakelerle içli dışlı olmuşsunki herkesi fake zannediyorsun herhalde artık... kardeşim o 2si farklı kişiler hani senin bana msnde konuşturduğun gibi ikisinide tanıyorum...  Milletin ülkelerine laf atıp durma.... Herkes kendi yaptığını başkasıda yapıyor zannedermiş...Seninkide öyle birşey herhalde...

AKLINI ALIRIM... PARADA VERMEM !!!
leylek
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #220 : 23 Temmuz 2008, 23:34:40 »

yeni dönemde 1.Ligde Bir Klana teklif Yapıcağım Kabul Edilirse L3te ApranaX Kurulmayacak.
Eğer Edilmezse Duanızı Edin müttefiğimizle geliyoruz. Öpücük

Sende mübarek ne kadar çok gelip durdun yık yık bitmedin be arkadaş...

imperiussss
Muttefik
*

M3taLicH

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #221 : 24 Temmuz 2008, 00:02:43 »

seviyesizleşme fatih adam akıllı ol adamına göre konuş!  Kızgın Kızgın

[ GHOSTBUSTER (#57458) ]

leylek
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #222 : 24 Temmuz 2008, 00:11:10 »

seviyesizleşme fatih adam akıllı ol adamına göre konuş!  Kızgın Kızgın
Pardon ne seviyesizliğimi gördün asıl sen uslübunu bilde konuş ben hiçbir terbiyesizce birşey söylemedim gayet düzgün konuşuyorum... Ben gayet adamım beni tanıyan tanır zaten...Sen adam gibi konuş ADAMsan eğer...

imperiussss
Muttefik
*

M3taLicH

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #223 : 24 Temmuz 2008, 00:26:10 »

hala seviyesiz seviyesiz konuşuyorsun ADAM'mısın felan ayakları sizin gibi 80-90 kişinin arkasına saklananları çok gördük seviyesiz !

[ GHOSTBUSTER (#57458) ]

leylek
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #224 : 24 Temmuz 2008, 00:35:55 »

Bak birader hakket düzgün konuş hoş olmuyor... Seviyesizleşicem gerçekten o zaman kötü olacak... İlk lafı sen atıyorsun sonra seviyesiz adam ol diyorsun... ilk diyen kim bi bak üste ne yazıyor kendi yazdıklarını oku... Senin yazdığına verdiğim bi karşılıktır benimkisi ilk lafı atan sensin ben kimseye durduk yeer birşey demedim... Takmışsın 80 90 kişi yok fake falan... Yaw oyunun başından beri sadece 1 tek klanla müttefiktik o da Turkey klanı başka müttefiğimiz yoktu... bizde sizin kadar saldırı aldık bizede vurdular size bziden daha çok saldırdıkları doğrudur ama burada çıkıpta başkalarını karalamanın bir anlamı yok... Çıkıpta başkalarına laflar söylemekte hiç hoş olmuyor heleki kendinden büyük kişilere karşı... tam ateşli çağındasın belli ama ayıptır... Forumdaki yazdılarının çoğunda sağa sola laf atıp duruyorsun milletle tartışıyorsun... Biraz yaptığın hareketleri ve söylediğin lafları düşünde zikret....

Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.072 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu