cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
|
 |
« Yanıtla #15 : 27 Haziran 2008, 14:52:49 » |
|
Akıllara deger tarıh yazmak nasıl oluyor ?
|
|
|
|
|
|
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar, En iyisi benim...
|
|
|
|
TaHA
|
 |
« Yanıtla #16 : 27 Haziran 2008, 14:56:00 » |
|
aklıllara kazıncak fln demk istedi galiba 
|
|
|
|
|
|
MuhaFıZ
…:::SeRDaR-ı EkReM_tAhA #160:::…
|
|
|
cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
|
 |
« Yanıtla #17 : 27 Haziran 2008, 15:11:45 » |
|
taha senden dogru cevabı beklerdım turkce zayıf galıba =) Akıllara zarar dogrusu olmalıydı.
|
|
|
|
|
|
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar, En iyisi benim...
|
|
|
|
TaHA
|
 |
« Yanıtla #18 : 27 Haziran 2008, 15:21:26 » |
|
akıllara zararla tarih yazmak ne alaka  ,olurmu ya tm çıkışlıyım ben 
|
|
|
|
|
|
MuhaFıZ
…:::SeRDaR-ı EkReM_tAhA #160:::…
|
|
|
Zerodelphia
Muttefik
Delgado Zero
|
 |
« Yanıtla #19 : 27 Haziran 2008, 15:36:30 » |
|
SON _SON_ ve SON* Klanındaki oyuncular oyuna kavram cıktıgı icin basarılı oyun sergiliyordur ornegin PIYADELER Lig 2 de adamların anasını aglattı elinden gelen yardımı yaptı Dostlarını uste cıkardı Boyle oyun sergileyen PIYADELER oyunu iyi kavramıstır Dier Klanlara da duyurulur sizde boyle oyun oynayın Caktın mı davayı  SON _SON_ SON* Klanlarına 5 Basarılar 4 6 8 9 UndeadEmpire Son'daki abilerin öğretmedilermi sana böyle saçma sapan başlıklar açıp bizi mahçup etme diye. Yok öyle anasını manasını ağlatmak bu oyunda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VATANPERVER
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #20 : 27 Haziran 2008, 15:56:16 » |
|
bizden biri değil olsa böyle devrik ve ilginç cümle kurmazdı. ben söverken bile düzgün cümle kuruyorum.  pes yanı herşeyi bizim üstümüze atmayın.
|
|
|
|
|
|
Tarihte hatırlanmak için başarı lazımdır. SON klan ismi müttefik aleminde kolay unutulmayacak.
|
|
|
ovacıklı
Muttefik
LEONİD@S *SON*
|
 |
« Yanıtla #21 : 27 Haziran 2008, 18:03:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
Yıkım: 2
...cogito ergo sum...
|
|
|
|
padhishah
|
 |
« Yanıtla #22 : 01 Temmuz 2008, 00:18:57 » |
|
konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum şöle bi okudum keyfim yerine geldi  :D weycel her zaman ki gibi formunda arkadaş da weycele iyi malzeme çıkarmış epey makara olmuş teşekkürler SON hayranı arkadaş ve teşekkürler weycel kardeşim:D:D:D (NOT: weycel seni takip ediyorum formundan düşmeyesin sakın sana ihtiyacımız var:D:D)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #23 : 22 Temmuz 2008, 19:38:34 » |
|
son klanının degerlı oyuncusu ve bana gore lıgın 1.sı ahmet abıyı bırde bu topıcte tebrık etmek ıstedım
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
KATSUMATO
Muttefik
Vatan Sana Canım Feda
|
 |
« Yanıtla #24 : 22 Temmuz 2008, 19:42:45 » |
|
ah canım benim . zamanında söz verdim yazacam diye. ama en kuytu yere yazdın. insan güzel bi topic açar. yuru git hakan. birinci olan tepede olur. yanılmıyorsam. ben onuncu falan oldum. tabelada olmak bile benim için gururdur.
|
|
|
|
|
|
her söze verilecek bir cevabım vardır elbet. Bir söze bakarım sözmü diye bide söyleyene bakarım adammı diye. ona göre konuşurum.
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #25 : 22 Temmuz 2008, 20:01:54 » |
|
off ben sana yaranmak ıcın yasmadım, gonlumden gecen duyguları yazdım, ıstedıgım yere gderım ıstedıgım yere yazarm hııH!
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
KATSUMATO
Muttefik
Vatan Sana Canım Feda
|
 |
« Yanıtla #26 : 22 Temmuz 2008, 20:03:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
her söze verilecek bir cevabım vardır elbet. Bir söze bakarım sözmü diye bide söyleyene bakarım adammı diye. ona göre konuşurum.
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #27 : 22 Temmuz 2008, 20:09:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
|