TheEnd
Muttefik
UndeadEmpire
|
 |
« : 24 Haziran 2008, 12:38:59 » |
|
Ben son klanının we alt klanının taraftarıyım arkadaslarımızla guzel bir oyun sergiliyerek oyuna zevk katıtoruz SON _SON_ SON* klanlarına basarılar 
|
|
|
|
|
|
UndeadEmpire zodi@c Clanına sevgilerini sunar...Ve basarılarının devamını diler..Hep seninleyim zodi@c..
Kaç ülke eğilecek dizimizin önünde, Kaç hayal kuş olup gidecek sayemizde, Daha nice hesaplar silinecek bileğimizi bükemediler diye, Artık korkun bizden indiremezsiniz yüce klan bayrağımızı,
|
|
|
|
kampcılar
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2008, 13:01:06 » |
|
teşekkürler kardeşim. kendini bizle gören herkese bizde bir yer bulunur. yaşasın son kardeşliği:D
|
|
|
|
|
|
---orcların efendisi---
---NorthernLights---
...legend is back...
|
|
|
slogan
STORMS
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2008, 14:28:20 » |
|
lem yusuf sana ne oluo 
|
|
|
|
|
|
Müttefik - Naram-Sin (#19)
|
|
|
|
kampcılar
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2008, 01:59:49 » |
|
son dior olm nası noluor  yıkılmış olmam son olduğum gerçeğini deiştircek diil heralde:D
|
|
|
|
|
|
---orcların efendisi---
---NorthernLights---
...legend is back...
|
|
|
VATANPERVER
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2008, 13:15:17 » |
|
son klanı kurucusuyum ve ilk üyem kampçılardı. bu klanı kurmadan önce son samuray filmini izlemiştim. ve katsumato dan çok etkilenmiştim. ve ülkemin ismini bu yüzden katsumato koymuştum. yusuf arkadaşımızın bu klana emeği çok. hatta kendi emellerine bile alet etti klanı. başkanlığı ona vermiştim. tüm casus ajan ne var ne yok doldurdu klana  . sonra bırakıp gitti. sonra geri geldi. sağolsun yusuf iyiki varsın. sana her zaman minnettarız ve ihtiyacımız var.
|
|
|
|
|
|
Tarihte hatırlanmak için başarı lazımdır. SON klan ismi müttefik aleminde kolay unutulmayacak.
|
|
|
|
İmperius3
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Haziran 2008, 14:24:07 » |
|
hatta kendi emellerine bile alet etti klanı. başkanlığı ona vermiştim. tüm casus ajan ne var ne yok doldurdu klana  .  Aha xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Haziran 2008, 14:49:45 » |
|
klan arıyorum
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
VATANPERVER
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2008, 15:42:57 » |
|
nerde lig 2 demi. valla arkadaşlara söyleyem. sanırım orda oynayacan
|
|
|
|
|
|
Tarihte hatırlanmak için başarı lazımdır. SON klan ismi müttefik aleminde kolay unutulmayacak.
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2008, 15:52:08 » |
|
yusuf arkadaşımızın bu klana emeği çok. hatta kendi emellerine bile alet etti klanı. başkanlığı ona vermiştim. tüm casus ajan ne var ne yok doldurdu klana  . sonra bırakıp gitti. sonra geri geldi. sağolsun yusuf iyiki varsın. sana her zaman minnettarız ve ihtiyacımız var. 
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
mystorm
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Haziran 2008, 16:00:07 » |
|
yusuf arkadaşımızın bu klana emeği çok. hatta kendi emellerine bile alet etti klanı. başkanlığı ona vermiştim. tüm casus ajan ne var ne yok doldurdu klana  . sonra bırakıp gitti. sonra geri geldi. sağolsun yusuf iyiki varsın. sana her zaman minnettarız ve ihtiyacımız var. Yusuf en kafa en sağlam adamlardan birisidir her zaman oyunda ve msn de görmek istediğim bi insan 
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Light of Hate
|
|
|
nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Haziran 2008, 16:06:12 » |
|
yusuf senin ülke nerde lan bulamıyorum  hani klana gelcektin lan? pislik insana umut veriyosun sonra sesin çıkmıyo  ayıp yahu.
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
mystorm
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #11 : 27 Haziran 2008, 16:16:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Light of Hate
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #12 : 27 Haziran 2008, 16:23:52 » |
|
nerde lig 2 demi. valla arkadaşlara söyleyem. sanırım orda oynayacan
yok l5de fake accam 
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
gora12
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #13 : 29 Haziran 2008, 22:49:25 » |
|
slm arkadslar son gulidne basarilar bende lig2 den ulke adi :hackermc ben eski oyuncuyum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #14 : 03 Temmuz 2008, 03:02:02 » |
|
yani .. 
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
|