|
cernstorm
|
 |
« : 21 Haziran 2008, 11:26:55 » |
|
Fake hesapla toprak kasan ve tabelaya yerleşen birisini ödül gibi 1-2 gün banlıyorsunuz sonra açıyorsunuz bizim ve karşı taraftaki bütün acclerin plananlarınlarında olmayan bir durum önceden kaç gün ceza verildiği açıklanırdı. hiç bir akla ve mantığa sığmayacak bir tutum sergiliyorsunuz . Bu yaptığınız kısaca FAKE HESAP KULLANMAYANLAR ENAYİNİN ÖNDE GİDENİDİR DEMEK ben başka bir anlam çıkaramıyorum.
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2008, 11:33:41 » |
|
Fake hesapla toprak kasan ve tabelaya yerleşen birisini ödül gibi 1-2 gün banlıyorsunuz sonra açıyorsunuz bizim ve karşı taraftaki bütün acclerin plananlarınlarında olmayan bir durum önceden kaç gün ceza verildiği açıklanırdı. hiç bir akla ve mantığa sığmayacak bir tutum sergiliyorsunuz . Bu yaptığınız kısaca FAKE HESAP KULLANMAYANLAR ENAYİNİN ÖNDE GİDENİDİR DEMEK ben başka bir anlam çıkaramıyorum.
admin açmış Rüzgarı demekki iftiracısınız, kendi fakeleriniz ortaya çıkmasın diye ortaya çıkmasın diye ortalığı bulandırıyosunuz
|
|
|
|
|
|
It has been said that someting as small as the flutter of a butterfly's can ultimateley cause a typhoon halfway around the world. Chaos Theory
KIYAMET KAOS
|
|
|
slogan
STORMS
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Haziran 2008, 11:48:13 » |
|
yaw Cihad böle bi durum warsa bile bu konuyu senin gündeme getirmen abest gelio bana 
|
|
|
|
|
|
Müttefik - Naram-Sin (#19)
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2008, 11:50:18 » |
|
ne diyosun alkın bi diyeceğin mi var
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
slogan
STORMS
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2008, 11:51:26 » |
|
diceğimi dedim işte daha ne diyim
|
|
|
|
|
|
Müttefik - Naram-Sin (#19)
|
|
|
demir
Muttefik
15 ülke yıktın helal olsun !!!
|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Haziran 2008, 12:08:38 » |
|
Arkadaslarım fake hangi klanda ve ligde olursa olsun ülkesi tesbit edilirse banlanmamalı direk o ülke silinmeli. Silinen arkadas oynamak istiyosa gider 5. ligden baslar. banlanan arkadasa gelince demekki bi hata olmus ve tekrar acmıslar adamı geri. Yönetimin burda ayıbı banlanan arkadasın neden geri acıldını acıklamaması. Doğal olarak buda diğer klanlarda yönetim taraf mı tutuyo diye bi düsünce olusturuyor.
Oyun ne kadar kirlenirse o kadar tadı kacıyor. Temiz bi oyun dileğiyle. Sokaklarımızı temiz tutmak istiyorsak önce kendi kapımızın önünü temizlemekle baslamalıyız....
|
|
|
|
|
|
15 ülke yıktın helal olsun...!!!
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Haziran 2008, 12:14:45 » |
|
Rüzgar ülkesiyle beraber rüzgarın toprakları aldığı ülkelerin banı neden açılmadı. Yoksa onların gerçek sahipleri admini tanımıyorlarmı bu arada sizin mehtaynları bulamadım onlar kimin fake hesabıydı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ovacıklı
Muttefik
LEONİD@S *SON*
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Haziran 2008, 13:08:41 » |
|
bi ülke ban yiyorsa bi bildikleri vardır iftira diyorsunuz ama, birisinin şikayeti üzerine hiçbir ülke banlanmaz...bırakın bu düşünceyi... admin bey bunun nedenini sölemesi gerekiyor artık neden banladı ve iki gün sonra neden açtı...
|
|
|
|
|
|
Yıkım: 2
...cogito ergo sum...
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Haziran 2008, 13:11:37 » |
|
arkadaş gold almıştır belki ikizdere de çok iyi bilir bu yöntemi !!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #9 : 21 Haziran 2008, 14:05:16 » |
|
ya ben bişey soracam ben daha 21de değilken.bu atillanın da rengi bi sararıodu bi düzeliodu.o da buna benzer bişeymi. yoksa türkiye maçı için lamba yakıp kapama gibi birşeymi bu
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
Mahosan
Muttefik
Warchief
|
 |
« Yanıtla #10 : 21 Haziran 2008, 14:40:04 » |
|
Gerçekten ilginç Hakaretten felan mı ban yedi?
|
|
|
|
|
|
Living is easy with eyes closed..
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #11 : 21 Haziran 2008, 14:55:11 » |
|
hayır fake acc den kendi itirafıda var forumda ben yapmadım o ülkeleri kullanan arkadaş yapmışmış  ne diyim ben daha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #12 : 21 Haziran 2008, 22:30:38 » |
|
cernstorm kardeş sen diyorsun ki adam gold aldı açıldı o zaman herkes yapsın sonra gold alsın adminin öyle birşeye ihtiyacı olacağını zannetmiyorum
|
|
|
|
|
|
It has been said that someting as small as the flutter of a butterfly's can ultimateley cause a typhoon halfway around the world. Chaos Theory
KIYAMET KAOS
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #13 : 21 Haziran 2008, 22:37:00 » |
|
ikizdere nin bizzat kendisine sor veya şöle diyeyim ikizdere isimli ülkenin kullanıcısına sor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAOS
|
 |
« Yanıtla #14 : 21 Haziran 2008, 22:45:47 » |
|
yaptığın ağır ithamlar yön.konuşmuyor diye yapılmasın
|
|
|
|
|
|
KIYAMET KAOS
|
|
|
|