Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
20 Kasım 2008, 16:45:51 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ''Son Ders''  (Okunma Sayısı 990 defa)
slogan
STORMS
Muttefik
*

alkin_kozan@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 15 Haziran 2008, 16:15:32 »

taner abide ne dönekmiş yaw.ama benim bildiğim serkan abi hayatta dönek değildir.hele hele benim bu yazımı okuyunca hayatta dönmez derim ben.
sen kimsin ki seni taksınlar.
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2008, 16:17:29 Gönderen: slogan » Logged

Müttefik - Naram-Sin (#19)
twister
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : 15 Haziran 2008, 16:21:40 »

arkadaşlar herkese yeni sezonda başarılar dilerim ama dikkat edilmesi gereken bir şey var SON KLANI VE SON DERS KLANI DİYE 2 KLANIN AYNI Ligde olması bence saçmalık isim benzerliği ile birileri kendini korumaya çalışıyor gibi bir his uyandırdı bende ama neyse klan başkanlarının sorunu ikisinden birisi olmaması lazım sanırım SON KLANINI Herkes biliyor AMA SON DERS YENİ BİR OLUŞUM BUNA OYUNU YÖNETENLER İZİN VERMEYECEKTİR .NEYSE HERKESE BAŞARILAR
cingene_WoRLd
Muttefik
*

Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 15 Haziran 2008, 16:24:35 »

arkadaşlar herkese yeni sezonda başarılar dilerim ama dikkat edilmesi gereken bir şey var SON KLANI VE SON DERS KLANI DİYE 2 KLANIN AYNI Ligde olması bence saçmalık isim benzerliği ile birileri kendini korumaya çalışıyor gibi bir his uyandırdı bende ama neyse klan başkanlarının sorunu ikisinden birisi olmaması lazım sanırım SON KLANINI Herkes biliyor AMA SON DERS YENİ BİR OLUŞUM BUNA OYUNU YÖNETENLER İZİN VERMEYECEKTİR .NEYSE HERKESE BAŞARILAR

bunu en iyi sen bılırsın evet.
    fake klan uzmanısınız ya.

*1   cingene * wEyCeLL (#11)   903,598    1,111,111,111   WoRLd~~   Goblin   Son

Bir oğlum olana kadar,
           En iyisi benim...
twister
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #18 : 15 Haziran 2008, 16:35:22 »

iyi ama dersine çalışmışsın uygulamaya bile başlamışsın afferin sana ben biliyordum senin büyük adam olacağınıda bu kadar çabuk beklemiyordum vallahi:))))
twister
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : 15 Haziran 2008, 16:39:59 »

her dönem .gibi klan değiştirmekten bıkmadınız siz durun biryerde adam gibi oyun oynayın nedir bu çingene gibi her yere çadır kuruyorsunuz pardon sen zaten çingeneydin yahuu daldım bir an kusura bakma:)))))))
cingene_WoRLd
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 15 Haziran 2008, 16:42:09 »

Ne sacmalıon sen yhaa =)) adam gıbı oyun oynayın dıyecek adammısın sen ?  pıs  ıslerden   kafanızı kaldırında ole laf edın .

*1   cingene * wEyCeLL (#11)   903,598    1,111,111,111   WoRLd~~   Goblin   Son

Bir oğlum olana kadar,
           En iyisi benim...
twister
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : 15 Haziran 2008, 16:45:39 »

pis işler çingene çadırında döner bunu bilmeyen yok varsa ben anlatırım yeni çadırın hayırlı olsun bu sefer neler yapacan çok merak ediyorum yine dere kenarına çadır atmışsın sele kapılmayasın.bırak insanların suyunu kirletmeyin suyu dereden kovaylaalında her kes faydalansın siz dereyi kendinize akıtanlardansınız.sahipsiz köyün muhtarlığı bitti gibi son derini alır gidersin umarım....
cingene_WoRLd
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 15 Haziran 2008, 16:53:56 »

N'olur anlat yahu hangı pıs ısler bunlar ? =)  ne cadırı bu hangı yenı cadır nedıosun sen  yahu =))

Bir oğlum olana kadar,
           En iyisi benim...
cernstorm
Muttefik
*

21

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #23 : 15 Haziran 2008, 20:16:47 »

tmm ya bırakın alkını zaten l1 de oynayacağı 1 hafta paşa paşa oynasın Kahkaha

NO FAKE NO FEAR

Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur Dil çıkaran
warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : 15 Haziran 2008, 23:53:02 »

Geçmişlerle avunmaya devam  Karizmatik
(düşmanlar için söyledim)

ßakın da bizden bir ders daha alın biz hiç geçmiş ile ilgili bir konu açıyormuyuz veya bir başkası bırakın herşeyi akışına herkes işini bililyor. Sanki mağlup olan oyunu bilmiyor anlamına getiriyorsunuz  Ney Hollanda İtalya'dan çok mu üstün bir takım ama 3-0 kazandı  Sırıtan demek ki bazen güçsüzlerde galip gelebiliyor  Dil çıkaran ßiz sizden iyiyiz demedik hiçbir zaman bunu hep siz söylüyorsunuz hepte 5 ligdeki durumunuzdan bahsediyorsunuz pehh  Dil çıkaran

neyse kalın sağlıcakla bu gece açılıyor ne de olsa lig umarım eğlence dolu bir sezon geçiririz hep birlikte.

Bu arada ben oyunu unuttum ya nasıl kullanacaktık ilk 200 ü  Dil çıkaran  Sırıtan

ben l5 diye birşey söylemedimki zetes! orda l4 ve (bizden yıkılanların)l2 de yaptıgı muhafız ve storms kökenli oyuncuların yıkımını kastetmiştim.
l4 deki yıkımlarımızı siz daha iyi bilirsiniz zetes Göz kırpan  neyse,demekkı arkadasım l5 ı bız degil sız hala unutamamıssınız
bu arada ilk 200 seferini bilmemde, bence bu sezon birçok seferin keşife gidecek gibime geliyor.

warland siz karıncalar ve balıklar birbirinizle boğuşursunuz anca ama biz hepinizi heryerde herortamda

her yerde her ortamda bizleri ezemezseniz,
birdahaki sezon klan isminiz Kayıp Krallık Karıncaları olsun mu?
kısa yazılışı KKK olur Göz kırpan
not: laf sokma yoktur, bize karınca ve balık benzetmesi yaptıgı için bende aynı dilden cevap yazdım.neyse her sey belli olur yeni sezonda.
kazanabilirizde, kaybedebilirizde

warland ne demek istediğini tam anlayamadım biraz açıklık getir istersen..

son sezonunuzsa, ya bu sezonda tabelayı kapatıp bizleri yıkarsınız,
yada biz sizin son sezonunuzda gecen donemin intikamını alrız manasında yazdım.
ha bu arada son der veririz yazdım.ilk dersi soracağınız gelmisti aklıma bu yüzden yazıyorum;storm  ve muhafız kökenli oyuncuları l1 e gelmeden yıkıp ders vermistik. onu kastetmiştim.
bu arada bazı arkadaşlar gibi olayı  tam anlayamadan cvp yazmadığın için teşekkürler slogan...
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2008, 00:13:29 Gönderen: warland » Logged

Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!
Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman !
yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum.
cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #25 : 16 Haziran 2008, 00:08:46 »

kendı klanım adına dıger klanların topıclerınde polemıge gırdıgım ıcın klanımdan aldıgım uyarıdan dolayı bu topıcte klanım adına baska bırsey yazmayacagım ii gunler

Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!
Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman !
yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum.
cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
immortal6666
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 16 Haziran 2008, 01:12:50 »

ule osman ben sana hiç bişe demiom  gari

bi arkadaşta tarihinden bahsetmiş : onlar epey eskidenmiş heralde ligler açılmadan burakmıştım açıldıktan sonrada pek bişe göremedikte !!
freestyler
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : 16 Haziran 2008, 02:39:59 »

sen kimsin ki seni taksınlar.

bilmem ben kimimki beni takacaklar haklısın.bakalım görecez takıp takmayacaklarını.ama takmaları gereken bi konu yokki ortada

Geleceği görebiliyorsan onu değiştirebilirsin

Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin

Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım

Ayakta ölmek, diz üstü yaşamaktan daha iyidi
immortal6666
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 16 Haziran 2008, 02:52:26 »

görün bakam müttefik nasıl oynanıomuş öle burda atıp tutması değil o koçum icraat gösterin az...
slogan
STORMS
Muttefik
*

alkin_kozan@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 16 Haziran 2008, 04:04:59 »

tmm ya bırakın alkını zaten l1 de oynayacağı 1 hafta paşa paşa oynasın Kahkaha
bakam kim bi hafta oynucak Cihad Sırıtan

Müttefik - Naram-Sin (#19)
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.074 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu