Geçmişlerle avunmaya devam

(düşmanlar için söyledim)
ßakın da bizden bir ders daha alın biz hiç geçmiş ile ilgili bir konu açıyormuyuz veya bir başkası bırakın herşeyi akışına herkes işini bililyor. Sanki mağlup olan oyunu bilmiyor anlamına getiriyorsunuz

Hollanda İtalya'dan çok mu üstün bir takım ama 3-0 kazandı

demek ki bazen güçsüzlerde galip gelebiliyor

ßiz sizden iyiyiz demedik hiçbir zaman bunu hep siz söylüyorsunuz hepte 5 ligdeki durumunuzdan bahsediyorsunuz pehh
neyse kalın sağlıcakla bu gece açılıyor ne de olsa lig umarım eğlence dolu bir sezon geçiririz hep birlikte.
Bu arada ben oyunu unuttum ya nasıl kullanacaktık ilk 200 ü

ben l5 diye birşey söylemedimki zetes! orda l4 ve (bizden yıkılanların)l2 de yaptıgı muhafız ve storms kökenli oyuncuların yıkımını kastetmiştim.
l4 deki yıkımlarımızı siz daha iyi bilirsiniz zetes

neyse,demekkı arkadasım l5 ı bız degil sız hala unutamamıssınız
bu arada ilk 200 seferini bilmemde, bence bu sezon birçok seferin keşife gidecek gibime geliyor.
warland siz karıncalar ve balıklar birbirinizle boğuşursunuz anca ama biz hepinizi heryerde herortamda
her yerde her ortamda bizleri ezemezseniz,
birdahaki sezon klan isminiz Kayıp Krallık Karıncaları olsun mu?
kısa yazılışı KKK olur

not: laf sokma yoktur, bize karınca ve balık benzetmesi yaptıgı için bende aynı dilden cevap yazdım.neyse her sey belli olur yeni sezonda.
kazanabilirizde, kaybedebilirizde
warland ne demek istediğini tam anlayamadım biraz açıklık getir istersen..
son sezonunuzsa, ya bu sezonda tabelayı kapatıp bizleri yıkarsınız,
yada biz sizin son sezonunuzda gecen donemin intikamını alrız manasında yazdım.
ha bu arada son der veririz yazdım.ilk dersi soracağınız gelmisti aklıma bu yüzden yazıyorum;storm ve muhafız kökenli oyuncuları l1 e gelmeden yıkıp ders vermistik. onu kastetmiştim.
bu arada bazı arkadaşlar gibi olayı tam anlayamadan cvp yazmadığın için teşekkürler slogan...