Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
20 Kasım 2008, 15:09:03 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dönem sonu kuduran arkadaşlar  (Okunma Sayısı 352 defa)
Zaknafein
Ziyaretçi
« : 22 Temmuz 2008, 00:02:13 »

Size sesleniyorum; yönetimin 23.00 olarak belirlediği oyun kapanış saati yarım saat gecikmeli gelmiş duyduğum kadarıyla. Fakat bu sorun, sizin bulduğunuz deliğe sokmanızı gerektirmiyor.
Hakkınızı aramanız taraftarıyım, fakat küfür dolu başlıkları silmekten de anam ağladı. Küfre başvurmadan hakkınızı aramanız hem sizin, hem benim için iyi olacaktır.
Saygılar.
Brahitma
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2008, 00:05:42 »

son yarım saat saldırı ve savunmalar ve işlemler iptal edilsin sıralama cıksın bu kadar..
Tabi oluyosa..
murat14
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2008, 00:08:13 »

bence olur önceden öyle şeyler yapıyorlardı sanırım ama gerçekten 23den sonraki kaybetilen puan ve toprak geri verilmeli
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2008, 00:44:12 »

geregı yapılsın lutfen herseyı 23:00 a ayarladık, 23:00da oyunu kapatıp cıktım, zate ıslem yapılmıyordu. ADMINE ANCAK BURDAN SESLENEBILIYORUZ INS BURAYIDA OKUYUP GEREGINI YAPAR. 23:00 dan sonra yapılan ıslemler gerı alınsın.

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
TheLast
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 22 Temmuz 2008, 12:00:13 »

evet saat 23:00 dan sonra saldırı alanlar oldu ayrıca seferlerde yalan oldu kullanamadık son 30 dk :S
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.057 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu