Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
20 Kasım 2008, 20:08:04 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: OKÇU KULESİ HAKKINDA!!  (Okunma Sayısı 934 defa)
warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : 14 Haziran 2008, 04:00:49 »

troll sen ne işin var okçuyla.saldır millete kas askerini. Göz kırpan Kahkaha Sırıtan Sırıtan

Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!
Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman !
yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum.
cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
kampcılar
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : 15 Haziran 2008, 11:35:27 »

osmanlı bence boşver onu bunu sen troll ırkını deiştir Gülümseme peşinen söleyim bak. bi yere kadar güzeldir ondan sonra gerisi gelmez.
okçu taktiği ne elfte ne goblinde en güzel dward ta yapılır bence yapabilene o savunma puanını iyi kullanırsan kimsae giremez. endüstriside fena değil yani eksisi hiç mi yok var ama toparlanmayacak şeyler değil. orcla toparladığımı bilirim.

elf benim kafamda savunma yapmayan büyü kasan habire saldıran bir ırk ki savunma yapması mantıksız bana göre ( iyi yapanlara lafım yok )

goblin ırkı olursan herşey ortada zati sana anlatabilecek bi ton insan var sorarsan bende anlatırım. ama troll ı ıh Gülümseme

---orcların efendisi---

---NorthernLights---

...legend is back...
osmanli_imparatorlugu
Muttefik
*

YAVUZ SULTAN SELİM

fatih.uzmez@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : 15 Haziran 2008, 21:48:20 »

Son Dönemi Drow La Kapattım Hoşuma Gitti ırk son 2 haftaya kadar tabeleda yer aldım Ama Sağlam Bir daLıs Yedim ittifak klanından sonra güm kulakları çınlasın bu arada ittifaktakilerin Gülümseme bu ırk sizce nasıl goblinde savunma olmuo cok düşmanım var sonra drawf yiyeceğe bas edemedim asker sözde iyi kasıo ama ben beceremedim elf yaptım oda alayından alıo topragı önce ama 1 saat sonra bakıom yerlerde en iyisi bana drow geldi sizce en iyisi ne ve nasıl kullanılmalıki en iyi verim alınabilsin biraz yardım ?

Agustos Dönemi :
1  SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2

Ekim Dönemi :
7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k  199m  A A S Goblin Son

===> #1000 <=== The End ===> Muttefiki Bıraktım Dostuma Düşmanıma Başarılar Dilerim <===
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 15 Haziran 2008, 21:50:56 »

drow mu Kahkaha guzel ırktır drow sahsen ben cok severım ama cok kastırıyo, yıyecek -de, para -de, endstrı -de hepsı eksıde hıc bı gelır kaynagın yok Kahkaha

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 15 Haziran 2008, 23:33:36 »

drow mu Kahkaha guzel ırktır drow sahsen ben cok severım ama cok kastırıyo, yıyecek -de, para -de, endstrı -de hepsı eksıde hıc bı gelır kaynagın yok Kahkaha

Gülümseme oyunun zor ırklarından bırını oynuyon heee Gülümseme hll sana

*1 sinek - vaLe (#30106)   479,009    1,738,163,381      T.C Vip   Nightwalker   Son

"  Fatih SuLtan Mehmet Han  "

Northern LightS ~  sinék - vaLe

FB
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 15 Haziran 2008, 23:38:18 »

Gülümseme kardesım oynuyoruz oynamasına da becerebılırsek Gülümseme

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
kampcılar
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : 17 Haziran 2008, 00:37:33 »

drow ırkıyla oynamak zevklidir ama çok kasar dedikleri gibi eğer düşmanın çoksa troll olmak saldırı açısından iyi ama savunmanda o derece kötü bence düşmanlarını yıldır yani dwarf ol Kahkaha 5 6 kere giremezlerse bırakırlar giremiorz die Kahkaha benden sölemesi

---orcların efendisi---

---NorthernLights---

...legend is back...
Infantry
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 17 Haziran 2008, 00:51:06 »

drow ırkıyla oynamak zevklidir ama çok kasar dedikleri gibi eğer düşmanın çoksa troll olmak saldırı açısından iyi ama savunmanda o derece kötü bence düşmanlarını yıldır yani dwarf ol Kahkaha 5 6 kere giremezlerse bırakırlar giremiorz die Kahkaha benden sölemesi
Orcların efendisi niye goblin oldun yaw Üzgün
Zevk katardı bi orc oyuna Gülümseme
TheEnd
Muttefik
*

UndeadEmpire

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : 26 Haziran 2008, 18:12:42 »

Piyade bende tabeladayım beni niye gostermedin edepsiz Kahkaha hııı gelelim okcu kulesine ben topraklarım israf eder die dikmem okcu kulesi dikincede sinir olurum bi saldırıda 10bin tane warsa 10bbin tane gidiyor onun yerine buyu kulesi yapar buyucu kasar adamları devirir puan yaparım Gülümseme

UndeadEmpire zodi@c Clanına sevgilerini sunar...Ve basarılarının devamını diler..Hep seninleyim zodi@c..

Kaç ülke eğilecek dizimizin önünde,
Kaç hayal kuş olup gidecek sayemizde,
Daha nice hesaplar silinecek bileğimizi bükemediler diye,
Artık korkun bizden indiremezsiniz yüce klan bayrağımızı,
kampcılar
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : 27 Haziran 2008, 02:04:13 »

Orcların efendisi niye goblin oldun yaw Üzgün
Zevk katardı bi orc oyuna Gülümseme

güzel soru ben orc olduğum zamanlarda ne yazıkki oyun yapısı böyle değildi. puan kasmak zordu. ki orcla bi yerden sonra yükselmek cidden çok zordur. yoksa bende isterim eski hatıraları canlandırmak Kahkaha orc benim favori ırkım şartlar böyle gerektirdi goblin oldk oyunu orc olarak bırakabilirim belli olmaz

---orcların efendisi---

---NorthernLights---

...legend is back...
aLLie
STORMS
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : 13 Temmuz 2008, 23:52:55 »

yaa bende uzun zamandan sonra yeniden başladım oyuna..
çok şey değişmiş..
önceden dwarftım ben şimdi goblin deneyeyim dedm..hep okçu kulesi basıyorum we en son oynadıgımda 35 nci kadar olmuştum son darbeden once =))
okçu kulesi basmazsam savunmamı nasıl guclendircem?
zaten su an 2 saldırı aldım onlarıda puskurttum ama okcuarı yıkarsam nasıl savunma yaparım..bir de okçu kulesi yapmazsam ekonomi ve yiyecek normale döner mi?
kampcılar
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : 19 Temmuz 2008, 11:42:37 »

birader bir sürü şeyin katsayısı değişti ama mantık aynı tarla=yiycek   market=eko 
savunman nasıl güçlü olur dersen eğer tüm okçu ve marketleri yıkıp hepsine demirci dikersen. para ihtiyacını marketten ordu satarak karşılarsan ve tüm gelişimleri yaparsan. birde goblinsen o savunmaya yakın bir savunman olur ama ordunu eriterek girebilirler Gülümseme yinede daha zevkli kastığın toprağın tadını çıkarıyorsun

---orcların efendisi---

---NorthernLights---

...legend is back...
mystorm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : 19 Temmuz 2008, 20:43:19 »

yinede daha zevkli kastığın toprağın tadını çıkarıyorsun

hea Kahkaha

Northern LightS    ~    Light of Hate
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.076 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu