warland
Muttefik
JoKeR'
|
 |
« Yanıtla #15 : 14 Haziran 2008, 04:00:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
|
|
|
|
kampcılar
|
 |
« Yanıtla #16 : 15 Haziran 2008, 11:35:27 » |
|
osmanlı bence boşver onu bunu sen troll ırkını deiştir  peşinen söleyim bak. bi yere kadar güzeldir ondan sonra gerisi gelmez. okçu taktiği ne elfte ne goblinde en güzel dward ta yapılır bence yapabilene o savunma puanını iyi kullanırsan kimsae giremez. endüstriside fena değil yani eksisi hiç mi yok var ama toparlanmayacak şeyler değil. orcla toparladığımı bilirim. elf benim kafamda savunma yapmayan büyü kasan habire saldıran bir ırk ki savunma yapması mantıksız bana göre ( iyi yapanlara lafım yok ) goblin ırkı olursan herşey ortada zati sana anlatabilecek bi ton insan var sorarsan bende anlatırım. ama troll ı ıh 
|
|
|
|
|
|
---orcların efendisi---
---NorthernLights---
...legend is back...
|
|
|
|
osmanli_imparatorlugu
|
 |
« Yanıtla #17 : 15 Haziran 2008, 21:48:20 » |
|
Son Dönemi Drow La Kapattım Hoşuma Gitti ırk son 2 haftaya kadar tabeleda yer aldım Ama Sağlam Bir daLıs Yedim ittifak klanından sonra güm kulakları çınlasın bu arada ittifaktakilerin  bu ırk sizce nasıl goblinde savunma olmuo cok düşmanım var sonra drawf yiyeceğe bas edemedim asker sözde iyi kasıo ama ben beceremedim elf yaptım oda alayından alıo topragı önce ama 1 saat sonra bakıom yerlerde en iyisi bana drow geldi sizce en iyisi ne ve nasıl kullanılmalıki en iyi verim alınabilsin biraz yardım ?
|
|
|
|
|
|
Agustos Dönemi : 1 SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2
Ekim Dönemi : 7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k 199m A A S Goblin Son
===> #1000 <=== The End ===> Muttefiki Bıraktım Dostuma Düşmanıma Başarılar Dilerim <===
|
|
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #19 : 15 Haziran 2008, 23:33:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #20 : 15 Haziran 2008, 23:38:18 » |
|
 kardesım oynuyoruz oynamasına da becerebılırsek
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
|
kampcılar
|
 |
« Yanıtla #21 : 17 Haziran 2008, 00:37:33 » |
|
drow ırkıyla oynamak zevklidir ama çok kasar dedikleri gibi eğer düşmanın çoksa troll olmak saldırı açısından iyi ama savunmanda o derece kötü bence düşmanlarını yıldır yani dwarf ol  5 6 kere giremezlerse bırakırlar giremiorz die  benden sölemesi
|
|
|
|
|
|
---orcların efendisi---
---NorthernLights---
...legend is back...
|
|
|
Infantry
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #22 : 17 Haziran 2008, 00:51:06 » |
|
drow ırkıyla oynamak zevklidir ama çok kasar dedikleri gibi eğer düşmanın çoksa troll olmak saldırı açısından iyi ama savunmanda o derece kötü bence düşmanlarını yıldır yani dwarf ol  5 6 kere giremezlerse bırakırlar giremiorz die  benden sölemesi Orcların efendisi niye goblin oldun yaw  Zevk katardı bi orc oyuna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TheEnd
Muttefik
UndeadEmpire
|
 |
« Yanıtla #23 : 26 Haziran 2008, 18:12:42 » |
|
Piyade bende tabeladayım beni niye gostermedin edepsiz  hııı gelelim okcu kulesine ben topraklarım israf eder die dikmem okcu kulesi dikincede sinir olurum bi saldırıda 10bin tane warsa 10bbin tane gidiyor onun yerine buyu kulesi yapar buyucu kasar adamları devirir puan yaparım 
|
|
|
|
|
|
UndeadEmpire zodi@c Clanına sevgilerini sunar...Ve basarılarının devamını diler..Hep seninleyim zodi@c..
Kaç ülke eğilecek dizimizin önünde, Kaç hayal kuş olup gidecek sayemizde, Daha nice hesaplar silinecek bileğimizi bükemediler diye, Artık korkun bizden indiremezsiniz yüce klan bayrağımızı,
|
|
|
|
kampcılar
|
 |
« Yanıtla #24 : 27 Haziran 2008, 02:04:13 » |
|
Orcların efendisi niye goblin oldun yaw  Zevk katardı bi orc oyuna  güzel soru ben orc olduğum zamanlarda ne yazıkki oyun yapısı böyle değildi. puan kasmak zordu. ki orcla bi yerden sonra yükselmek cidden çok zordur. yoksa bende isterim eski hatıraları canlandırmak  orc benim favori ırkım şartlar böyle gerektirdi goblin oldk oyunu orc olarak bırakabilirim belli olmaz
|
|
|
|
|
|
---orcların efendisi---
---NorthernLights---
...legend is back...
|
|
|
aLLie
STORMS
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #25 : 13 Temmuz 2008, 23:52:55 » |
|
yaa bende uzun zamandan sonra yeniden başladım oyuna.. çok şey değişmiş.. önceden dwarftım ben şimdi goblin deneyeyim dedm..hep okçu kulesi basıyorum we en son oynadıgımda 35 nci kadar olmuştum son darbeden once =)) okçu kulesi basmazsam savunmamı nasıl guclendircem? zaten su an 2 saldırı aldım onlarıda puskurttum ama okcuarı yıkarsam nasıl savunma yaparım..bir de okçu kulesi yapmazsam ekonomi ve yiyecek normale döner mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kampcılar
|
 |
« Yanıtla #26 : 19 Temmuz 2008, 11:42:37 » |
|
birader bir sürü şeyin katsayısı değişti ama mantık aynı tarla=yiycek market=eko savunman nasıl güçlü olur dersen eğer tüm okçu ve marketleri yıkıp hepsine demirci dikersen. para ihtiyacını marketten ordu satarak karşılarsan ve tüm gelişimleri yaparsan. birde goblinsen o savunmaya yakın bir savunman olur ama ordunu eriterek girebilirler  yinede daha zevkli kastığın toprağın tadını çıkarıyorsun
|
|
|
|
|
|
---orcların efendisi---
---NorthernLights---
...legend is back...
|
|
|