Müttefik - Forumlar
Ana Sayfa
oyuna gir
Yardım
Ara
Giriş Yap
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular
:
Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.
Müttefik - Forumlar
>
Genel Alan
>
Klan Tanıtımları
>
1.LİGE özel klanlar
>
Lig 1 Yenilik arıyor
Sayfa: [
1
]
2
3
4
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Lig 1 Yenilik arıyor (Okunma Sayısı 1383 defa)
Miyed
STORMS
Muttefik
Lig 1 Yenilik arıyor
«
:
06 Nisan 2008, 03:53:12 »
Muhafız - muhafız'ın düşmanları
(geri kalanlar da küçük küçük klanlar)
İki kutuplu bir lig hiç hoş değil. Yeni oluşumlar istiyoruz. Storms dağılınca muhafıza girmiştim ama çıkıyorum. Klansız takılmak bile bundan daha eğlenceli olacak. Gönlüm hâlâ muhafız ile birlikte ama oyun iki kutuplu olduğu sürece klansız kalacağım.
Yeni klanlar, ittifaklar bekliyoruz 1. lige... İki büyük ittifak(bir tarafta throttle-muhafız, diğer tarafta tam olarak kimler var bilmiyorum ama 21, S.Ö.H vs..) Bir de arada can çekişen diğer klanlar.. Bu oyunun tadını kaçırıyor.. Herkesi bu iki gruptan birine ait olmaya zorluyor.
kampcılar
Muttefik
Ynt: Lig 1 Yenilik arıyor
«
Yanıtla #1 :
23 Nisan 2008, 02:46:41 »
güzel bir noktaya barnak basmışsın. inşallah güzel olur. eğlenmiceksek nie zaman harcıoruz ki
---orcların efendisi---
---NorthernLights---
...legend is back...
Infantry
Muttefik
«
Yanıtla #2 :
25 Nisan 2008, 18:50:53 »
Bence kura çekelim 3 er 3 er klanlar grup olup savaşsınlar
cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
«
Yanıtla #3 :
25 Nisan 2008, 19:44:08 »
aslında her klanın durustce savasagı arkadadan haınlık etmıyecegı bılınse , ıste o zmn eglencelı olur bu oyun.
fakat taraflardan bırı elbet cinlık yapıp karsıdakı dostuna yenılmesı karsılıgında yardım atacagını felan teklıf edıp durumun ıcıne eder.
yanı bu ıs ımkansız. herkes kendı tarafını secer . tarafsızlıkta ıyıdır aslında. herkes bıldıgını yapsın yhaeae =))
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar,
En iyisi benim...
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
«
Yanıtla #4 :
25 Nisan 2008, 21:41:49 »
oyunun bu hale gelmesı gercekten cok acı...
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son
" Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe
FB
İmperius3
Ziyaretçi
«
Yanıtla #5 :
25 Nisan 2008, 22:10:00 »
SON geliyor..!
slogan
STORMS
Muttefik
«
Yanıtla #6 :
25 Nisan 2008, 22:34:46 »
buyursun gelsin
Müttefik - Naram-Sin (#19)
fatih
Muttefik
K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!
«
Yanıtla #7 :
25 Nisan 2008, 22:39:45 »
gelecek dönemin, oyuna gelecek rekabetle son dönemlere nazaran çok daha keyifli geçmesini umuyorum.4-5 sağlam klan kurulsa şöyleee.
)
klanlar arası çok bariz sayı üstünlüğü olmazsa kalitenin daha fazla artacağı inancındayım
.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK.....
___( 5 )___
~~~~~ Northern Lights ~~~~~
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
«
Yanıtla #8 :
26 Nisan 2008, 01:34:14 »
aslında 1. lıg 2. lıg ve 3.lıg sıralaması olucak bunların harıcınde 5 tane daha farklı lıg olsa (mısal takımlıg1, takımlg2, takımlıg3...) ve bu 5 farklı lıgte donem sonunda ılk 20ler ya da ılk 30lar 3.lıge gecseler, daha sonra orda savasıp l2 e atlasalar, daha sonra l1 e.
daha detaylı anlatırsam;
takımlıg1 100 uyeye sahıp, takımlıg2 100 uye, takımlıg3 100 uye, takımlıg4 100 uye, takımlıg5 100uye... yenı oyuncular bu takım lıglerden herhangı bırıne rastgele atılsınlar burda bır donem mucadele versınler, donem sonunda bu lıglerde ıı sonuc alanlar lıg3e gecsınler.
bu lıgler dısındakı l1,l2,l3 normal sekılde devam etsın.
bölece bu denlı coklu klanların onune gecılebılır dıe dusunuyorum
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
warland
Muttefik
JoKeR'
«
Yanıtla #9 :
26 Nisan 2008, 10:17:53 »
hakan abi dediğine katılıyorum ama bir hata var.çünkü o dediğin 5 ligde 100 er oyuncu olursa bu sayılar dolduktan sonra kayıt olanlar ne olacak?
takımlig6 açlır dersin belki ama bu seferde lig sayısı artacağı için asıl l3 e çıkmak çok zorlaşacak.atıyorum bi yerden sonra her ligin ilk 4 ü veya 5 i lig atlayabilecek.ve bu liglerin kaliteleride önemli.bunları unutmamak gerekir.
ama yinede lig sayısının artması lazım bencede.5 tane lig yetmior bu oyuna.
mesela lig 3 saçma sapan birşey oldu.ülke ara bölümünden ilk 250 sıraya bakıldığında l3 de;
50 sıradaki adamda bile 100k toprak varsa böle bir lig olmaz olsun.
konuyu dağıttığım için özür dilerim.ayrıca konuya dewam etmek gerekirse de söyleyecek 1-2 sözüm var.
21 klanı bu sezon l1 de olmayı planlamıyordu tıpkı dier klanlar gibi.bu sebeple gerek forumlarda gerekse oyunda topic ve msj yoluyla atışmalarda bulunduğumuz muhafız klanı üzerine saldırılarımız yoğunlaştı.dolayısıyla storms veya throttle klanıyla uğraşamadık.tabi onlarda boş durmadı tebrik ederim o tabelayı kaptılar.sonra iş öyle bir duruma geldiki, muhafızdan tabelada 3 kişi kaldı.
bunlar ikizdere çingene ve gecelerin efendisiydi.
cingeneyi indireceğimiz gün ömer abi yani blueleon u indirdiler.o yüzden cingene yerini daha da sağlamlaştırdı. ikizdere ve gecelerin efendisine öyle bir şekilde saldırdıkki.ikiside sefer harcayamayacak duruma geldi.bunu kimse inkar edemez.diğer muhafızlar ise 21 ve söh klanını yıkmak için saldırıda bulundular ve çoğumuzu yıktılar.ama yıkılmayanlarımızda var mesela ben ülkemi tatile aldım.çünkü fake ülkelerin saldırılarıyla yıkılmak istemedim.
sonuç olarak muhafız bu dönem hiçbirşey ama hiçbirşey yapamadı.taaaki 21 ve söhten dostlarımızı yıkana kadar.bizlerden yıkım yaptıktan sonra tabeladaki muhafız sayısı 2 ye katlandı.yanlısmıyım?hayır doğru sölüyorum.
şimdi bu söylediklerimi inkar edecek varsa hodri meydan diyorum gelsin.kanıtlarıyla beni sustursun...
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!
Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman !
yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum.
cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
ZeteS
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik
«
Yanıtla #10 :
26 Nisan 2008, 13:18:00 »
hiç bir kimseyi sefer harcayamaz duruma getiremezsiniz buna ne sizin ne de bir başkasının gücü yetmez. Sözüm geneldir. Sen örnek verdin bende vereyim. Söh başkanının yıkımını mutlaka hatırlıyorsundur, onu neredeyse yıkıyorduk gizli online imiş canı saolsun yıkamadık normalde o da sefer harcayamaz duruma geldi.
Sonra ne yaptınız bize hep anlattığınız muhafız birbirine saldırıyor öyle yukarı çıkıyor diye savunduğunuz olayı kendiniz icraa ettiniz ve başkanınızın yukarılara çıkmasını sağladınız tebrikler strateji idi.
Şuna emin olabilirsin ki ben sefer harcayamaz duruma geldiğim için taile almadım ülkemi oyuna bakamaz hale geldiğim için aldım ülkemi tatile, diyeceksin ki önceden neden almadın. Onu da cevaplıyayım sana en azından bir kaç saldırı ile kim çıkarsa yukarı onu indireyim savunmasını kırayım diye düşünüyordum ama benden topraklar alınınca ülkemi toparlamak için zamanım da kalmadığından bende tatile alma kararı aldım. Halen dönmüşte değilim oyuna bir daha ki dönem de oyunda olurmuyum bilemiyorum bunların tamamının sebebi işlerimin yoğunluğudur.
Benim için çok mu zor ülkemi toparlamam etrafta toprak bulamazsam söh başkanının yaptığını yapamaz mıyım. ßir elemanımı bulur feda ederim. sizin kendi kendinizi başkanınıza feda ettirdiğiniz gibi. BU OYUNDA HİÇBİRŞEY ZOR DEĞİLDİR. En kısa zamanda geri dönmek istiyorum ama işlerim el verdiği sürece tabi şimdilik herkese iyi oyunlar.
cingene_WoRLd
Muttefik
«
Yanıtla #11 :
26 Nisan 2008, 13:35:29 »
35m zeplınle mı benı ındırecektınız ? ayrıca sefer harcıyamaz duruma getırılen tek kısı sensın baksana tatıle almıssın =)))
Bir oğlum olana kadar,
En iyisi benim...
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
«
Yanıtla #12 :
26 Nisan 2008, 13:49:38 »
tatıle alınması gereken ulkeler tatıle alındı
lutfen bu konuda boyle bır tartısmayla kımse kımseyi rencıde etmesın. Bı sure oyun oynandı bıras aksıyon yapıldı, bu sırada oyunun tadını cıkartabılenlere ne mutlu.
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
warland
Muttefik
JoKeR'
«
Yanıtla #13 :
26 Nisan 2008, 18:49:52 »
sefer harcayamaz hale gelen bendeilim zaten bende büyücü yoktu puanıma bakılırsa bizden birileri yıkılmadan önce sizde toprak ile puan arasında uçurum vardı çingene dışında.sanırsam 75k toprağa 200 m den fazla puan vardı.bende ise 45k ya 92m du tam emin deilim bir hafta oldu bakmayalı sanıyorum.istesem seferin kralını harcardım.bu halimle bile istediğime zeplinle giriodum.ayrıca sözüm cingeneye; biz seni indireceğimiz zaman sende değil 35m zeplin 3,5m zeplinin bile yoktur tahminen.biz hiç zorlanmadan oyunumuzu oynuyoruz , yıkılanlar odu aramızdan. onlar adına tabiiki üzüldük ama bu lige yıkılmak için gelmedik bunu bilin.bakalım yeni sezon bizlere neler gösterecek
iyi günler...
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!
Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman !
yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum.
cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
cingene_WoRLd
Muttefik
«
Yanıtla #14 :
27 Nisan 2008, 01:28:21 »
yahu ben 35m derken kıng of dakı zeplını soyledım. bende o kadar okcunun ustune bı de 35m asker basıcak göz varmı
max 5m felan bulundurdum bı ara klan savunması ıcın .
Bir oğlum olana kadar,
En iyisi benim...
Sayfa: [
1
]
2
3
4
Yukarı git
Yazdır
« önceki