Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
20 Kasım 2008, 19:04:11 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MUHAFIZ VE ThroTTle klanına rağmen  (Okunma Sayısı 646 defa)
slogan
STORMS
Muttefik
*

alkin_kozan@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 05 Nisan 2008, 06:24:06 »

goblin olmuş bile Kahkaha

Müttefik - Naram-Sin (#19)
Kingdom Of The Blueleon
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 06 Nisan 2008, 02:16:03 »

enteresanmış. bende terik ederim ama SÖH 21 TARUZ veya bi başkasını değil.  otoritesini bu derece kabul ettiren muhafız klanını tebrik ederim. eskiden ilk onda olduğu için tebrik edilirdi şidmi "muhafıza rağmen" deniyor.

Nukke ayrıl sen o klandan kafayı bulmuşsun şimdiden muhafızları övmeye başladın  Kahkaha Dil çıkaran Karizmatik
nukke
Muttefik
*

...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : 06 Nisan 2008, 08:32:26 »

maho be yıkılmaktan gerçekten şikayetçi olsaydım daha doğrusu yıkılmamak için yağ çekicek olsam şu ana kadar çoktaan muhafız klanına girmiştim. Kahkaha en azından 2-3 kere davet edildiğimi hatırlıyorum.  Göz kırpan

bunun dışında evet goblin oldum. sıramda şu an için 39. Kahkaha harcadığım sefer sayısı 1,476. bazı çok akıllılar marketin içine ettikleri için çıkış yapmıycam galiba. bu sırada yeter büyük olasılıkla L1e çıkmama. Kahkaha

hee L1e çıkınca ne mi olucak? yine elf olucam. yine ilk 10dan muhafız çekicem. Yine muhafızlara bu çok batıcak. Yine muhafızlar büyü kasmayı beceremiycek yada denemiycek ve ben yine yıkılıcam. Kahkaha zaten planım hazır L2de. L1e tamamen eğlence olsun diye çıkıyorum. Kahkaha

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
slimb
STORMS
Muttefik
*

Yok Mesaj Falan

antifb@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : 06 Nisan 2008, 11:46:33 »

bu sefer hiç öyle olmayacak nukke Dil çıkaran Sırıtan

A cımak yok,  N efret var,  T aviz yok,  İ şkence var.
F ener B ahçe yok
GALATASARAY var
nukke
Muttefik
*

...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : 06 Nisan 2008, 15:45:37 »

bence senaryo sabit kalır. belki bu sefer muhafız yerine bi başkası yıkar. Kahkaha ama büyük olasılıkla yıkar... Gülümseme

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
Miyed
STORMS
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 07 Nisan 2008, 02:26:46 »

bence senaryo sabit kalır. belki bu sefer muhafız yerine bi başkası yıkar. Kahkaha ama büyük olasılıkla yıkar... Gülümseme

storms da dağıldığına göre beni bağlayan hiçbirşey kalmadı.. bu sezon yıkılmazsam seninleyim nukke, gelecek sezon ikimizi birden yıkarlar artık Kahkaha
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.062 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu