|
sonkral
|
 |
« : 03 Nisan 2008, 18:46:14 » |
|
MUHAFIZ KLANLARI ve ThroTTle klanına ragmen tabelada yer alabılen SÖH 21 VE TARUZ klanlarınıı başarılarından dolayı tebrık eder ve başarılarının devamını temenni ediyorum ...... ................Reiss........
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2008, 18:49:35 Gönderen: cingene_WoRLd »
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2008, 19:30:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
Ruzgar
STORMS
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2008, 20:06:20 » |
|
Tebrikler.. Bu arada Logos'u da unutmayalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
taylant
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2008, 20:20:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
bı bakıp cıkarız dedık muftelası olduk çıktık 
|
|
|
|
|
|
ZeteS
|
 |
« Yanıtla #5 : 03 Nisan 2008, 22:40:55 » |
|
Gelecekte elbet birgün gelecek.
Bizler her dönem başarı sağlayacağımızı hiçbir zaman söylemedik ßizlerde sizler gibi birer bireyiz yani bizlerde mağlup olabiliriz ve tüm müttefik alemi şunu bilsin ki bazı çirkef insanlar gibi çirkinlikler yapmayız mağlup olduğumuzda ya tebrik ederiz yada susarız.
Ama malesef bunu karşıdan göremedik tabi ki böyle bir beklentimizde yok ama çirkeflik medeni insanlara yakışmayan hareketlerdir. ßunu kendine yakıştıranlar çıkmaz sorulursa ama yazılan çizilen yazıları biraz dolaşırlarsa kimler çirkeflik yapmış herkes kendini görecektir.
Yani sözün özü umarım sizlerde ßirgün Storm - Muhafız ın yaptığını başarırsınız ve inşallah diyorum ßizlere yaplan çirkeflikler atılan pis iftiralar ve hakaretler sizlerinde başına gelir. ßize bu davranışta bulunan her klanın üyesinedir bu sözlerim temennim birgün sizlerinde bizler kadar başarılı olmanız ve bu başarı sonucunda da bu forumlarda yine bizim gibi hakaretlere iftiralara ve çirkefliklere maruz kalmanızdır.
Herkese başarılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
|
 |
« Yanıtla #6 : 03 Nisan 2008, 23:58:25 » |
|
kopya koyundan sonra kopya klan bıle cıktı yahu daha ne olsun 
|
|
|
|
|
|
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar, En iyisi benim...
|
|
|
|
|
koftan
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #8 : 04 Nisan 2008, 17:22:33 » |
|
bende tebrik ediyorum 
|
|
|
|
|
|
EfSaNe oLaCaK #YEniMAhalLE
|
|
|
slimb
STORMS
Muttefik
Yok Mesaj Falan
|
 |
« Yanıtla #9 : 04 Nisan 2008, 18:04:33 » |
|
buralarda bi yerlerde tebrik varmış ee muhafızada yakışan budur zaten  ne şekilde yada nasıl olduysa yani başarınız için tebrikler ...
|
|
|
|
|
|
A cımak yok, N efret var, T aviz yok, İ şkence var. F ener B ahçe yok GALATASARAY var
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Nisan 2008, 22:45:10 » |
|
ne şekilde yada nasıl olduysa yani başarınız için tebrikler ...
ıcınız rahat olsun, endıse edmenız gereken bı sekılde olmadı o tabelada arkadaslarımız, cok kaybımız oldu. Ama herseye degdıgıne ve degecegıne inanıyorum... İİ oyunlar 
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Nisan 2008, 00:11:59 » |
|
MUHAFIZ KLANLARI ve ThroTTle klanına ragmen tabelada yer alabılen SÖH 21 VE TARUZ klanlarınıı başarılarından dolayı tebrık eder ve başarılarının devamını temenni ediyorum ...... ................Reiss........
enteresanmış. bende terik ederim ama SÖH 21 TARUZ veya bi başkasını değil. otoritesini bu derece kabul ettiren muhafız klanını tebrik ederim. eskiden ilk onda olduğu için tebrik edilirdi şidmi "muhafıza rağmen" deniyor.
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
|
|
|
|
cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
|
 |
« Yanıtla #14 : 05 Nisan 2008, 02:06:17 » |
|
Adam goblın olcam dıo be zararsız bı delıkanlı 
|
|
|
|
|
|
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar, En iyisi benim...
|
|
|
|