herkes düşüncesini yazmış bende yazayım bari.bende sahsi düşüncelerimi yazmak istiyorum herkes gibi.
sen benim klanımda ne kadar profesyonel insanların oldugunu aklına bile getiremssin burda çıkmıssın profesyonellikten bahsediyosun..
ilk önce sana cevap vereyim klanında istediği kadar profesyonel oyuncu olsun hepsi kafasına göre hareket ederse hiç birşey olmaz onu bil.yani klanındaki herkes 1.liğe oynayacak adam olsun ama kimsenin birbirinden haberi olmadan hareket ettiğini varsayarsak klanındakiler ilk 10 a zor girer bunu bil.
way be kımler neler duyuyor mus. Oysa ben bıle bu konuda bısey bılmezken elalemın oglu ogrenmısde kımın neyle nereye cıkacagını kafasını yuzdelerle bozuyor. Yuzdelık mı al sana yuzdelık
bundan oncekı butun lıglere oranla 21 klanının muhafızlara kurdugu ustunluk %80dır. 1lıgde thrlt sayesınde yaptıklarınızı gorduk ayrıca sayınızın fazla olmasının sadece yıkımlarda etkılı oldugunu sızde gayet ıı bır sekılde bılıyorsunuz. konusturmayın bekleyın sabredın kım ne yapıcak ızleyıp gorelım atıp tutmayın ole
ikinci cevabım sana bundan önceki bütün liglerde 21 in muhafıza üstünlüğünü yazmışsın bu doğru bişey demiyorum ama şunu ekleyeyim 21 klanı muhafızın esas kadrosuyla 1.ligde karşılaştı ve yanlış hatırlamıyorsam muhafızın açık ara üstünlüğü söz konusuydu.(sakın kalabalıklığı bahane etme)
bide konuşmayın bekleyin görün demişin bizden konuşan yok bi arkadaş sadece düşüncesini belirtmiş okadar şöle yapacaz böle yapacaz dememiş yani.
yazdıklarımın taarruz klanıyla bi alakası yoktur!!!!
taarruz klanı genellikle paşa ve t.c klanından arkadaşların dostluklarıyla kurulmuş bi klandı...kuruluş döneminde muhafız ve storms klanlarına katılmak istemeyen arkadaşlar tercihini taarruzdan yana kullanmak istediler.binboan dostumuzun başkanlığında klan kurulmuştu ve iddiamız oyunda değil dostluğumuzdaydı. O dönem içimizden kim klan kursaydı diğerleri yine O klana katılacaktı.organize düşünülmüş bi klan değildi yanii....
şimdi gelelim asıl meseleye;Bu oyunda oyundan alınacak zewk noktasında, klanlar arasında denge çok önemli!!bu dengeyi iki kalabalık klan birleşerek değiştirdi.tebriklerimizide ilettik ewet başarılı oldular... geçmiş dönemlere nazaran yeterince zewkde alabilmişlerse ne mutlu onlara...aynı başarıyı sayıları düşman klanlara denkken yada düşükkende gösterebilecek kadar büyük klanlar olduklarını düşünüyorum.maksadım; buradan çok kalabalıktınız da yaptınız bişiler demek değil!!düşman klanlar arası dengelerle birlikte oyundan alınacak keyfi fazlalaştırmak...benim gibi düşünen bi çok arkadaş adına bunları yazma ihtiyacı hissettim.herkese yeni dönemde başarılar
fatih kardeş bu dediklerine hakketten katılıyorum oyundan zevk almak istiyorsak birbirine düşman olan herkesin aynı seviyede olması lazım yoksa üstün olan taraf oyunu götürüyo oyunda zevk falan kalmıyo.muhafız-storms kalabalığına gelince bazı kendini çok beğenmiş arkadaşlara haddini bildirmek içindi ama bu kendini bilmez arkadaşlar iyice artınca dostluk iyice pekişti.bu iyimi oldu diye sorarsanız şimdiye kadar iyi değildi çünkü ezici üstünlüğü vardıiki klanının ve bu iki klanda dahil olmak üzere 1.ligde oyundan kimse zevk almadı.ama bu dönem bu iki klanın sağlamlığı kadar diğer klanlarda birleşiyormuş anladığım kadarıyla ve ortaya süper iki güç çıkacak gibi gözüküyor bana sorarsanız muhafız-stormsun şansın azda olsa biraz fazla görüyorum.(şimdi bazıları sende muhafızsın ondan böle konuşuyorsun demesin.)şansının biraz daha fazla olmasının sebebi.muhafız-storms klanlarındaki oyuncularının çoğunun tecrubesini ve profesyonelliğini biliyorum çok iyi oyuncular var.az çok takip ettiğim kadarıyla diğer bu iki klana düşman olacak klanlardada çok iyi oyuncular var hatta benim bilmediğim nice daha iyi oyuncular vardır.yani ii tarafında gücü eşit diyebiliriz.bence dengeyi bozacak olan organize olabilen ve birlikte hareket eden taraf olacaktır.yani kim daha iyi organize olursa ve birlikte hareket ederse otaraf gülen taraf olur bu dönem.muhafız- storms un şansının daha yüksek olma sebebine gelince 2-3 dönemdir bu organizasyonu yapıyo olmaları yani okadar kişiyle aynı anda hareket edebilme tecrubeleri var diğer klanlar bakalım bu başarıyı sağlayabilecekmi göreceğiz hep birlikte.