Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
20 Kasım 2008, 20:33:49 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 ... 8 9 [10]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: klan ilişkileri?  (Okunma Sayısı 3000 defa)
Kingdom Of The Blueleon
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #135 : 13 Mayıs 2008, 22:31:27 »

msn de bi konusma esnasında SON klanının 21+SÖH ile beraber L1 geldini öğrendim

Arkadaşlar bizim 21+SÖH olarak SON klanıyla şuana kadar olan ilişkilerimiz SON klanında bulunan tanıdımız ve bildiğimiz arkadaşlarla olan samimiyetimizden kaynaklanan bi durum söz konusuydu yani konuşulan bişey yok suanda
     Acıkcası bu 3 klanın başkanlarının bir araya gelmeside daha nasip olmadı herkes yoğun biraz sanırım  ama en kısa zamanda konusulup  merak eden kişilere acıklamasını yaparız
warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #136 : 13 Mayıs 2008, 22:38:55 »

+1 .daha durun bi yaw bizim dost klanımızı sizden mi duyacaz.zamanı gelince herkes öğrenicek

Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!
Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman !
yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum.
cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
Ruzgar
STORMS
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #137 : 14 Mayıs 2008, 01:42:21 »

Oyun bi açılsında dost, düşman şekillenir Gülümseme
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #138 : 14 Mayıs 2008, 19:03:08 »

klanımızdan bahsedılmıs gordum bıraz bende bı kac kelıme solıyım dedım...

Taruz klanı olarak serdarın basknlıgında toplandık yonetımde gorevlendırıldım elımden geldıgını yapmaya calıstım ne kadar basarılı oldum bılmıyorum ama fatıh kardesımınde dedgı gıbı bıraz karambole toplama bı klandı tc ve pasalardan ıı oyuncular secılmıstı kadro kuruldu bıraz kopukluk vardı ama saglam klandık bu sezon dagılmasa emınım guzel ısler yapıcaktık ama ne kadar ıı olursanız olun kalabalık olmanın etkısı cok buyuk muhafızı kalabalık olduklarından dolayı ben suru gıbı tabır kullanmırıyorum ben 60 kısıye belkıde daha fazla ınsana baskanlık yaptım zorlugunu bılıyorum o yuzden hll olsun dıyorum butun muhafız yonetımındekı arkadsalara kızanlar olabılır ama dedıgım gıbı sahsı gorusum bu benım bu donem SON klanını secmemızdekı etken oyunun guzelesmesıydı ıns guezl zevklı bı donem gecırırz butun klanlara basarılar dılıyorum...

*1 sinek - vaLe (#30106)   479,009    1,738,163,381      T.C Vip   Nightwalker   Son

"  Fatih SuLtan Mehmet Han  "

Northern LightS ~  sinék - vaLe

FB
yokedici
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

yokedici_mustafa@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #139 : 17 Mayıs 2008, 21:09:44 »

herkes düşüncesini yazmış bende yazayım bari.bende sahsi düşüncelerimi yazmak istiyorum herkes gibi.

sen benim klanımda ne kadar profesyonel insanların oldugunu aklına bile getiremssin burda çıkmıssın profesyonellikten bahsediyosun..

ilk önce sana cevap vereyim klanında istediği kadar profesyonel oyuncu olsun hepsi kafasına göre hareket ederse hiç birşey olmaz onu bil.yani klanındaki herkes 1.liğe oynayacak adam olsun ama kimsenin birbirinden haberi olmadan hareket ettiğini varsayarsak klanındakiler ilk 10 a zor girer bunu bil.

way be kımler neler duyuyor mus. Oysa ben bıle bu konuda bısey bılmezken elalemın oglu ogrenmısde kımın neyle nereye cıkacagını kafasını yuzdelerle bozuyor. Yuzdelık mı al sana yuzdelık
bundan oncekı butun lıglere oranla 21 klanının muhafızlara kurdugu ustunluk %80dır. 1lıgde thrlt sayesınde yaptıklarınızı gorduk ayrıca sayınızın fazla olmasının sadece yıkımlarda etkılı oldugunu sızde gayet ıı bır sekılde bılıyorsunuz. konusturmayın bekleyın sabredın kım ne yapıcak ızleyıp gorelım atıp tutmayın ole

ikinci cevabım sana bundan önceki bütün liglerde 21 in muhafıza üstünlüğünü yazmışsın bu doğru bişey demiyorum ama şunu ekleyeyim 21 klanı muhafızın esas kadrosuyla 1.ligde karşılaştı ve yanlış hatırlamıyorsam muhafızın açık ara üstünlüğü söz konusuydu.(sakın kalabalıklığı bahane etme)
bide konuşmayın bekleyin görün demişin bizden konuşan yok bi arkadaş sadece düşüncesini belirtmiş okadar şöle yapacaz böle yapacaz dememiş yani.

yazdıklarımın taarruz klanıyla bi alakası yoktur!!!!
taarruz klanı genellikle paşa ve t.c klanından arkadaşların dostluklarıyla kurulmuş bi klandı...kuruluş döneminde muhafız ve storms klanlarına katılmak istemeyen arkadaşlar tercihini taarruzdan yana kullanmak istediler.binboan dostumuzun başkanlığında klan kurulmuştu ve iddiamız oyunda değil dostluğumuzdaydı. O dönem içimizden kim klan kursaydı diğerleri yine O klana katılacaktı.organize düşünülmüş bi klan değildi yanii....
şimdi gelelim asıl meseleye;Bu oyunda oyundan alınacak zewk noktasında, klanlar arasında denge çok önemli!!bu dengeyi iki kalabalık klan birleşerek değiştirdi.tebriklerimizide ilettik ewet başarılı oldular... geçmiş dönemlere nazaran yeterince zewkde alabilmişlerse ne mutlu onlara...aynı başarıyı sayıları düşman klanlara denkken yada düşükkende gösterebilecek kadar büyük klanlar olduklarını düşünüyorum.maksadım; buradan çok kalabalıktınız da yaptınız bişiler demek değil!!düşman klanlar arası dengelerle birlikte oyundan alınacak keyfi fazlalaştırmak...benim gibi düşünen bi çok arkadaş adına bunları yazma ihtiyacı hissettim.herkese yeni dönemde başarılar

fatih kardeş bu dediklerine hakketten katılıyorum oyundan zevk almak istiyorsak birbirine düşman olan herkesin aynı seviyede olması lazım yoksa üstün olan taraf oyunu götürüyo oyunda zevk falan kalmıyo.muhafız-storms kalabalığına gelince bazı kendini çok beğenmiş arkadaşlara haddini bildirmek içindi ama bu kendini bilmez arkadaşlar iyice artınca dostluk iyice pekişti.bu iyimi oldu diye sorarsanız şimdiye kadar iyi değildi çünkü ezici üstünlüğü vardıiki klanının ve bu iki klanda dahil olmak üzere 1.ligde oyundan kimse zevk almadı.ama bu dönem bu iki klanın sağlamlığı kadar diğer klanlarda birleşiyormuş anladığım kadarıyla ve ortaya süper iki güç çıkacak gibi gözüküyor bana sorarsanız muhafız-stormsun şansın azda olsa biraz fazla görüyorum.(şimdi bazıları sende muhafızsın ondan böle konuşuyorsun demesin.)şansının biraz daha fazla olmasının sebebi.muhafız-storms klanlarındaki oyuncularının çoğunun tecrubesini ve profesyonelliğini biliyorum çok iyi oyuncular var.az çok takip ettiğim kadarıyla diğer bu iki klana düşman olacak klanlardada çok iyi oyuncular var hatta benim bilmediğim nice daha iyi oyuncular vardır.yani ii tarafında gücü eşit diyebiliriz.bence dengeyi bozacak olan organize olabilen ve birlikte hareket eden taraf olacaktır.yani kim daha iyi organize olursa ve birlikte hareket ederse otaraf gülen taraf olur bu dönem.muhafız- storms un şansının daha yüksek olma sebebine gelince 2-3 dönemdir bu organizasyonu yapıyo olmaları yani okadar kişiyle aynı anda hareket edebilme tecrubeleri var diğer klanlar bakalım bu başarıyı sağlayabilecekmi göreceğiz hep birlikte.

adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem.
basit kişilerle polemiğe girmem.
bazı yanlışları asla affetmem.
tutkularım vardır vazgeçmem.
bazen çok severim ama söylemem.
HADDİNİZİ BİLİN DOSTLARIMA LAF ETTİRMEM
YALCOO
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #140 : 21 Mayıs 2008, 16:27:13 »

mustafa dötürmüşün lee  Sırıtan Sırıtan Sırıtan

***KARACALAR***
R@B@L
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #141 : 22 Mayıs 2008, 15:30:48 »

klanımızdan bahsedılmıs gordum bıraz bende bı kac kelıme solıyım dedım...

Taruz klanı olarak serdarın basknlıgında toplandık yonetımde gorevlendırıldım elımden geldıgını yapmaya calıstım ne kadar basarılı oldum bılmıyorum ama fatıh kardesımınde dedgı gıbı bıraz karambole toplama bı klandı tc ve pasalardan ıı oyuncular secılmıstı kadro kuruldu bıraz kopukluk vardı ama saglam klandık bu sezon dagılmasa emınım guzel ısler yapıcaktık ama ne kadar ıı olursanız olun kalabalık olmanın etkısı cok buyuk muhafızı kalabalık olduklarından dolayı ben suru gıbı tabır kullanmırıyorum ben 60 kısıye belkıde daha fazla ınsana baskanlık yaptım zorlugunu bılıyorum o yuzden hll olsun dıyorum butun muhafız yonetımındekı arkadsalara kızanlar olabılır ama dedıgım gıbı sahsı gorusum bu benım bu donem SON klanını secmemızdekı etken oyunun guzelesmesıydı ıns guezl zevklı bı donem gecırırz butun klanlara basarılar dılıyorum...

Tanışmıyoruz ama objektif bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.. Yeni sezonda başarılar arkadaşım..

Muhafız            Muhafız            Muhafız            Muhafız
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #142 : 23 Mayıs 2008, 00:03:09 »

Tanışmıyoruz ama objektif bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.. Yeni sezonda başarılar arkadaşım..

eyh sana ve klanınada yenı donemde basarılar dılerım arkadasım....

*1 sinek - vaLe (#30106)   479,009    1,738,163,381      T.C Vip   Nightwalker   Son

"  Fatih SuLtan Mehmet Han  "

Northern LightS ~  sinék - vaLe

FB
nukke
Muttefik
*

...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #143 : 16 Haziran 2008, 22:38:55 »

eee L1 de değilim ama siz yinede yazın a dostlar kim kimle dost kim kimle düşman. Neler oluyo süper ligte? Kahkaha

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
TaHA
Muttefik

oSMaNLı oRDuSu & kAn uYKuSu

taha.cakir@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #144 : 16 Haziran 2008, 23:35:40 »

bende boş boş bakıorm klanlara önceden bildiim logosla muhafız var sadece..,

MuhaFıZ

…:::SeRDaR-ı EkReM_tAhA #160:::…
WeDaT
Muttefik

DüN VaRdıM , Bu GüN VaRıM , YaRıN Da oLaCaĞıM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #145 : 17 Haziran 2008, 01:59:29 »

osm. ord. kurdugunda onu da eklersın Kahkaha   nerde kladın yaz geldı osm . ord. yok pıyasada

# 27 BüYüK Selçuklu DEv.
USKO olympiya 59 lwl   rabdor+7 toto +7 doll +7 saphıre rıng+3 ruby erıg +3 doll+7  sash of belt warrır pendant  undy set+7 mp recerıng  daha da yazıcam ama aklımda yok     klan G1

2009 yepyeni bir yıl olucak Sırıtan
TaHA
Muttefik

taha.cakir@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #146 : 17 Haziran 2008, 13:41:00 »

osm.ord. zor biraz herkes oyunu bırakmış.,bırakmayanlarda başka bir klanla özdeşleşmişlerdr.,

MuhaFıZ

mystorm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #147 : 17 Haziran 2008, 17:32:44 »

taha sen nerelerdesin=)[color]

Northern LightS    ~    Light of Hate
TaHA
Muttefik

taha.cakir@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #148 : 17 Haziran 2008, 17:39:01 »

çok yoğundum zaman ayıramıyordum Dil çıkaran.,bensiz mtf nin tadının çıkmadıını sölediler bende geliyim dedim  Sırıtan

MuhaFıZ

Sayfa: 1 ... 8 9 [10]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.077 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu