traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #15 : 16 Mart 2008, 19:24:52 » |
|
oyun baslasını bılmem ama bitlis return da cok ac gozlu bı arkadasımız deıl demekkı vaktı yoktu bıan once harcayam seferlerı cıkam gıdem demıstır
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #16 : 16 Mart 2008, 19:28:34 » |
|
geçmiş olsun nukke bende aynı şeye maruz kaldım üstüne bide ateş topu silsilesi  ama baktımda olaylara adamlara dalmışın onlarda sana dalmış görünüyor 
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #17 : 16 Mart 2008, 19:49:31 » |
|
walla bilmiyorm o kadarını  ben çıkış yapmaya çalışırken beni kesene kızarım.  gerisi hikaye
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
Kingdom Of The Blueleon
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #18 : 16 Mart 2008, 21:16:00 » |
|
walla bilmiyorm o kadarını  ben çıkış yapmaya çalışırken beni kesene kızarım.  gerisi hikaye Ama bidahaki sefere sen cıkış yaparken başkalarının çıkış yapıp yapmadına bak senin daldığın esnada bende onlıne dım ve senın daldığın arkadaşlar cıkış yapıyordu onlarda toprakları yeni almışlar sen onlardan aldın karşılık görüncede çıkışımın kesilmesine kızdım dıosun Vede nasıl bi mantıktırki S.Ö.H klanı kim bilmem diosun nerdeyse klanın hepsine saldırmış veya saldırmayı denemişsin tanımadın adamlara bu kadar saldırma bence NuKKe (#41), büyücülerin tarafından bozguna uğratıldı! Sen şu kadar öldürdün: 39730 Büyücü, şu kadar kaybettin: 15870 Büyücü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #19 : 16 Mart 2008, 21:17:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
|
|
cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
|
 |
« Yanıtla #21 : 16 Mart 2008, 21:28:40 » |
|
hem gold oldumdan beride hiç onlıne oldumu gizlemedim  niye ? gösteriş mi yapıosun ? param var , pulum var hatta gold um bile var ulem 
|
|
|
|
|
|
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar, En iyisi benim...
|
|
|
Kingdom Of The Blueleon
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #22 : 16 Mart 2008, 21:42:38 » |
|
niye ? gösteriş mi yapıosun ? param var , pulum var hatta gold um bile var ulem  Alakası yok goldlugum bunadan 20 saat önce başladı bahsedilen olaylar ise 23 saat önce yaşananlar gold oldumdan berid e oyuna zaten cok az girdim ayrıca onlıne oldumu gizlemek içinmi gold oldum sence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
|
 |
« Yanıtla #23 : 16 Mart 2008, 21:45:09 » |
|
istersen geleyim oraya döv beni  şaka yapmıştım sanki 
|
|
|
|
|
|
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar, En iyisi benim...
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #24 : 16 Mart 2008, 21:47:14 » |
|
sinirlendirmeyin ömeri terlikle kovalar walla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #25 : 16 Mart 2008, 22:37:12 » |
|
walla saldırdığım adamların klanlarına bakmak gibi bi alışkanlı8ğım yoktur. genelde toprak bölümüne bakarım.  neyse ben saldıracağım ülkelerin numaralarını çıkışa başlamadan önce bi dosyaya yazar ordan sırayla saldırı yaparım. arada geçen zaman zarfında online olduysan vay şansıma tüküreyim. yok önceden onlınesan ve ben görmediysem gözüme ... ama nolursa olsun kızdım ben bi kere banane banane 
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #26 : 16 Mart 2008, 22:53:17 » |
|
hadi siftahı ben yapayım.bizim klan muhafız ve storms bu buyuk dostluğuda bilmeyen yok düşmanlarımıza gelince kimseyi düşman görmüyoruz ama muhafız ve stormsların kendinden başka dostu yok felsefemiz bu.he bide seni dost olarak görebiliriz tabi ateş toplarından nasip almazsak  hocam yannız o felsefe deil artık anatoli@ ya dostluk teklifi gelmisti sizlerden .. 
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #27 : 16 Mart 2008, 22:56:56 » |
|
walla saldırdığım adamların klanlarına bakmak gibi bi alışkanlı8ğım yoktur. genelde toprak bölümüne bakarım.  neyse ben saldıracağım ülkelerin numaralarını çıkışa başlamadan önce bi dosyaya yazar ordan sırayla saldırı yaparım. arada geçen zaman zarfında online olduysan vay şansıma tüküreyim. yok önceden onlınesan ve ben görmediysem gözüme ... ama nolursa olsun kızdım ben bi kere banane banane  leen uur L1 e geldiysen acalım klanı .. yada bn gelirim tek basıma 2 cıkısa bir toprak versen yeter ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #28 : 17 Mart 2008, 00:39:20 » |
|
yaw gelin anatoli@ klanı kurulmamış biz beklioduk paşa anatoli@ falan tekrardan ama korumada olan ülke sayısı hayli fazla
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #29 : 17 Mart 2008, 13:15:12 » |
|
güzel bi sezon olucak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|