Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
20 Kasım 2008, 16:55:40 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: klan ilişkileri?  (Okunma Sayısı 2996 defa)
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 16 Mart 2008, 19:24:52 »

oyun baslasını bılmem ama bitlis return da cok ac gozlu bı arkadasımız deıl demekkı vaktı yoktu Gülümseme bıan once harcayam seferlerı cıkam gıdem demıstır

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
cernstorm
Muttefik
*

21

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #16 : 16 Mart 2008, 19:28:34 »

geçmiş olsun nukke bende aynı şeye maruz kaldım üstüne bide ateş topu silsilesi Kahkaha
ama baktımda olaylara adamlara dalmışın onlarda sana dalmış görünüyor Gülümseme

NO FAKE NO FEAR

Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur Dil çıkaran
nukke
Muttefik
*

...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : 16 Mart 2008, 19:49:31 »

walla bilmiyorm o kadarını Kahkaha ben çıkış yapmaya çalışırken beni kesene kızarım. Kahkaha gerisi hikaye

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
Kingdom Of The Blueleon
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 16 Mart 2008, 21:16:00 »

walla bilmiyorm o kadarını Kahkaha ben çıkış yapmaya çalışırken beni kesene kızarım. Kahkaha gerisi hikaye
Ama bidahaki sefere sen cıkış yaparken başkalarının çıkış yapıp yapmadına bak senin daldığın esnada bende onlıne dım ve senın daldığın arkadaşlar cıkış yapıyordu onlarda toprakları yeni almışlar sen onlardan aldın karşılık görüncede çıkışımın kesilmesine kızdım dıosun
Vede nasıl bi mantıktırki S.Ö.H klanı kim bilmem diosun nerdeyse klanın hepsine saldırmış veya saldırmayı denemişsin tanımadın adamlara bu kadar saldırma bence
NuKKe (#41), büyücülerin tarafından bozguna uğratıldı!     Sen şu kadar öldürdün: 39730 Büyücü, şu kadar kaybettin: 15870 Büyücü
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 16 Mart 2008, 21:17:35 »

Gülümseme omer sus sen goldsun onlıne gozukmuosun  Sırıtan Sırıtan

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
Kingdom Of The Blueleon
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 16 Mart 2008, 21:19:07 »

Lan hakan o sırda gold olmamıştım daha   hem gold oldumdan beride hiç onlıne oldumu gizlemedim Kahkaha Kahkaha
cingene_WoRLd
Muttefik
*

Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : 16 Mart 2008, 21:28:40 »

hem gold oldumdan beride hiç onlıne oldumu gizlemedim Kahkaha Kahkaha

niye ?    gösteriş mi yapıosun ? param var , pulum var  hatta gold um bile var ulem   Kahkaha

*1   cingene * wEyCeLL (#11)   903,598    1,111,111,111   WoRLd~~   Goblin   Son

Bir oğlum olana kadar,
           En iyisi benim...
Kingdom Of The Blueleon
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 16 Mart 2008, 21:42:38 »

niye ?    gösteriş mi yapıosun ? param var , pulum var  hatta gold um bile var ulem   Kahkaha

Alakası yok goldlugum  bunadan 20 saat önce başladı bahsedilen olaylar ise 23 saat önce yaşananlar gold oldumdan berid e oyuna zaten cok az girdim ayrıca onlıne oldumu gizlemek içinmi gold oldum sence
cingene_WoRLd
Muttefik
*

Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 16 Mart 2008, 21:45:09 »

istersen geleyim oraya döv beni  Sırıtan   şaka yapmıştım sanki  Kahkaha

*1   cingene * wEyCeLL (#11)   903,598    1,111,111,111   WoRLd~~   Goblin   Son

Bir oğlum olana kadar,
           En iyisi benim...
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 16 Mart 2008, 21:47:14 »

sinirlendirmeyin ömeri terlikle kovalar walla  Sırıtan

nukke
Muttefik
*

...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #25 : 16 Mart 2008, 22:37:12 »

walla saldırdığım adamların klanlarına bakmak gibi bi alışkanlı8ğım yoktur. genelde toprak bölümüne bakarım. Gülümseme neyse ben saldıracağım ülkelerin numaralarını çıkışa başlamadan önce bi dosyaya yazar ordan sırayla saldırı yaparım. arada geçen zaman zarfında online olduysan vay şansıma tüküreyim. yok önceden onlınesan ve ben görmediysem gözüme ... ama nolursa olsun kızdım ben bi kere banane banane Kahkaha

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
hakann
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 16 Mart 2008, 22:53:17 »

hadi siftahı ben yapayım.bizim klan muhafız ve storms bu buyuk dostluğuda bilmeyen yok düşmanlarımıza gelince kimseyi düşman görmüyoruz ama muhafız ve stormsların kendinden başka dostu yok felsefemiz bu.he bide seni dost olarak görebiliriz tabi ateş toplarından nasip almazsak Dil çıkaran

hocam yannız o felsefe deil artık anatoli@ ya dostluk teklifi gelmisti sizlerden ..  Göz kırpan

.. ATATÜRK  'çü GENÇLİK ..         vahsi(12)                 cewriyem@yahoo.com

-- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma ..
 -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
hakann
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : 16 Mart 2008, 22:56:56 »

walla saldırdığım adamların klanlarına bakmak gibi bi alışkanlı8ğım yoktur. genelde toprak bölümüne bakarım. Gülümseme neyse ben saldıracağım ülkelerin numaralarını çıkışa başlamadan önce bi dosyaya yazar ordan sırayla saldırı yaparım. arada geçen zaman zarfında online olduysan vay şansıma tüküreyim. yok önceden onlınesan ve ben görmediysem gözüme ... ama nolursa olsun kızdım ben bi kere banane banane Kahkaha

leen uur L1 e geldiysen acalım klanı .. yada bn gelirim tek basıma 2 cıkısa bir toprak versen yeter ..  Göz kırpan

.. ATATÜRK  'çü GENÇLİK ..         vahsi(12)                 cewriyem@yahoo.com

-- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma ..
 -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
cernstorm
Muttefik
*

21

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #28 : 17 Mart 2008, 00:39:20 »

yaw gelin anatoli@ klanı kurulmamış biz beklioduk paşa anatoli@ falan tekrardan ama korumada olan ülke sayısı hayli fazla

NO FAKE NO FEAR

Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur Dil çıkaran
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 17 Mart 2008, 13:15:12 »

güzel bi sezon olucak  Gülümseme

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 10   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.082 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu