Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
20 Kasım 2008, 20:11:52 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: klan ilişkileri?  (Okunma Sayısı 2999 defa)
nukke
Muttefik
*

...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #120 : 30 Nisan 2008, 07:30:05 »

bilmiyorum ki yaw. oyunu bıraktık galiba klan olarak Gülümseme

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
hakann
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #121 : 02 Mayıs 2008, 13:32:52 »

oyunu bırakma deilde .. ara verdim enazından kendim ve birkac arkadasım adına sölüorum .. buaralar hayat youn ondan .. yoksa bırakma yok ..

.. ATATÜRK  'çü GENÇLİK ..         vahsi(12)                 cewriyem@yahoo.com

-- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma ..
 -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #122 : 02 Mayıs 2008, 13:57:43 »

oyunu bırakma deilde .. ara verdim enazından kendim ve birkac arkadasım adına sölüorum .. buaralar hayat youn ondan .. yoksa bırakma yok ..

sakın bırkama zaten kaldık eskılerden surda 5 10 kısı eksılmeyelım daha falza Gülümseme

*1 sinek - vaLe (#30106)   479,009    1,738,163,381      T.C Vip   Nightwalker   Son

"  Fatih SuLtan Mehmet Han  "

Northern LightS ~  sinék - vaLe

FB
hakann
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #123 : 02 Mayıs 2008, 14:19:09 »

abe simdi farkettim sezon dün bitmis ..  cok oynamadım gerci de enazından ligden cıkmaı zorlaabilirdim .. gene 2.ligdeim nasıl oturdu icime anlatamam ..  Gülümseme

.. ATATÜRK  'çü GENÇLİK ..         vahsi(12)                 cewriyem@yahoo.com

-- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma ..
 -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #124 : 02 Mayıs 2008, 20:58:20 »

soğuk su benden.ama rakıyı bıraktıysan.l2 de sana basarılar

Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!
Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman !
yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum.
cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
nukke
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #125 : 13 Mayıs 2008, 05:55:18 »

eeeee Beyler bu dönemki klan ilişkileri nasıl?

kim kimle dost
kim kimle düşman
yazında görsn cümle alem.

millet ona göre tarafını seçsin. Gülümseme

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
fatih
Muttefik
*

K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!

faith23@example.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #126 : 13 Mayıs 2008, 06:21:13 »

yeni dönemde ben ve arkadaşlarım SON klanına katılacağız...
bize samimi yaklaşımlarından ötürü SON klanına teşekkürler.
yeni klanımız 'SON' ve Müttefiklerimiz adına çok güzel bi dönem geçireceğimizi düşünüyorum.
umarım bizim dışımızdakilerde aynı zewki tadar Göz kırpan

.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK.....
                       ___( 5 )___

~~~~~ Northern Lights ~~~~~
demir
Muttefik
*

15 ülke yıktın helal olsun !!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #127 : 13 Mayıs 2008, 08:24:43 »

söyleyeceklerim sahsi görüsümdür klanımla bi alakası yoktur.

msn de bi konusma esnasında SON klanının 21+SÖH ile beraber L1 geldini öğrendim ve bu dönem zor gececeğe benziyo gibi bi cümle kurdu arkadasım. benim ona cevabım aynen su oldu: Bu 3 klanın toplamının sansı %30, %50 yine muhafız+storm da dedim.

sence dengeler nasıl değişir diye sordu benim ona cevabım: Taruz Klanının sececeği taraf %15 lik artıs sağlar dedim.

toplamda %45 e - %50 yapar dedi bende ona %50 ye %50 yapar dedim.

cünkü gözükmeyen %5 olan taraflar artık muhafız+storm yapılanmasının bitmesini istiyen kişiler. Herkesin artık lige ambargo koyan bu iki klandan kurtulmak istediği bi gercek.

Sevindirici haberde su; bi zamanlar bize sürü diyenler simdi bizide geciyolar. o kadar adamı tek catı altında tutmanın ve organize etmenin ne kadar zor bişey oldunu görceksiniz.
bütün klanlara basarılar dilerim.
taruz klanı adınada üzüldüm. bence oyundaki en iyi klandı. her klanda oyunu fazla bilmeyen veyada az tecrübeli adam olur ama taruz tam kadro tecrubeli oyunculardan kurulu idi. taruzun son a değil, son klanının taruza katılması gerekti bence. şimdi ordan biri atlar taruz son diye bişey yok biz hepimiz biriz. bende o zaman derim o zaman adınız taruz olsaydı son değil

15 ülke yıktın helal olsun...!!!
Infantry
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #128 : 13 Mayıs 2008, 15:24:32 »

msn de bi konusma esnasında SON klanının 21+SÖH ile beraber L1 geldini öğrendim ve bu dönem zor gececeğe benziyo gibi bi cümle kurdu arkadasım. benim ona cevabım aynen su oldu: Bu 3 klanın toplamının sansı %30, %50 yine muhafız+storm da dedim.

sence dengeler nasıl değişir diye sordu benim ona cevabım: Taruz Klanının sececeği taraf %15 lik artıs sağlar dedim.

cünkü gözükmeyen %5 olan taraflar artık muhafız+storm yapılanmasının bitmesini istiyen kişiler. Herkesin artık lige ambargo koyan bu iki klandan kurtulmak istediği bi gercek.

Sevindirici haberde su; bi zamanlar bize sürü diyenler simdi bizide geciyolar. o kadar adamı tek catı altında tutmanın ve organize etmenin ne kadar zor bişey oldunu görceksiniz.
taruz klanı adınada üzüldüm. bence oyundaki en iyi klandı. her klanda oyunu fazla bilmeyen veyada az tecrübeli adam olur ama taruz tam kadro tecrubeli oyunculardan kurulu idi. taruzun son a değil, son klanının taruza katılması gerekti bence. şimdi ordan biri atlar taruz son diye bişey yok biz hepimiz biriz. bende o zaman derim o zaman adınız taruz olsaydı son değil
Sondada genelde oyunda tecrübeliler var.Bence SON+21+SÖH klanlarının şansı Stormdan kalanlar ve muhafızdan yüksek  Karizmatik
ovacıklı
Muttefik
*

LEONİD@S *SON*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #129 : 13 Mayıs 2008, 15:37:51 »

bu ne ukalaca bi gerişimdir yaa sen koskoca 3 klanın şansının %30 oldugunu sölüyosun haa...kendilerine de %50 demiş allahım yarabbim yaa:)))
sen benim klanımda ne kadar profesyonel insanların oldugunu aklına bile getiremssin burda çıkmıssın profesyonellikten bahsediyosun...ama hakkını yemeyim taruz klanı hakkındaki düşüncelerin dogru çok güçlü bi klan ama bunun dışındaki klanları da yabana atma bence logos var öncelikle bunun dısında o da en az taruz kadar sağlamdır...
benden de sana bi öneri bunu hakakten dikkate al bak sizin geleceğiniz için çok önemli...dikkat edin de storms ile aranız bozulmasın yoksa bu oyunda çok fazla tutunabileceğinizi sanmıyorum...bir dost tavsiyesidir bu...

bu da benim şahsi düşüncemdir...
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2008, 15:40:59 Gönderen: ovacıklı » Logged

Yıkım: 2

...cogito ergo sum...
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #130 : 13 Mayıs 2008, 19:03:54 »

way be kımler neler duyuyor mus. Oysa ben bıle bu konuda bısey bılmezken elalemın oglu ogrenmısde kımın neyle nereye cıkacagını kafasını yuzdelerle bozuyor. Yuzdelık mı al sana yuzdelık
bundan oncekı butun lıglere oranla 21 klanının muhafızlara kurdugu ustunluk %80dır. 1lıgde thrlt sayesınde yaptıklarınızı gorduk ayrıca sayınızın fazla olmasının sadece yıkımlarda etkılı oldugunu sızde gayet ıı bır sekılde bılıyorsunuz. konusturmayın bekleyın sabredın kım ne yapıcak ızleyıp gorelım atıp tutmayın ole

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #131 : 13 Mayıs 2008, 19:06:38 »

21+son+s.ö.h hakkında bısey soylenecekse once konsulur sonra gelırız bız kendımız derız O KADAR bunun acıklaması ona ya da bna dusmez ısınıze bakın

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
fatih
Muttefik
*

K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!

faith23@example.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #132 : 13 Mayıs 2008, 20:01:49 »

yazdıklarımın taarruz klanıyla bi alakası yoktur!!!!
taarruz klanı genellikle paşa ve t.c klanından arkadaşların dostluklarıyla kurulmuş bi klandı...kuruluş döneminde muhafız ve storms klanlarına katılmak istemeyen arkadaşlar tercihini taarruzdan yana kullanmak istediler.binboan dostumuzun başkanlığında klan kurulmuştu ve iddiamız oyunda değil dostluğumuzdaydı. O dönem içimizden kim klan kursaydı diğerleri yine O klana katılacaktı.organize düşünülmüş bi klan değildi yanii....
şimdi gelelim asıl meseleye;Bu oyunda oyundan alınacak zewk noktasında, klanlar arasında denge çok önemli!!bu dengeyi iki kalabalık klan birleşerek değiştirdi.tebriklerimizide ilettik ewet başarılı oldular... geçmiş dönemlere nazaran yeterince zewkde alabilmişlerse ne mutlu onlara...aynı başarıyı sayıları düşman klanlara denkken yada düşükkende gösterebilecek kadar büyük klanlar olduklarını düşünüyorum.maksadım; buradan çok kalabalıktınız da yaptınız bişiler demek değil!!düşman klanlar arası dengelerle birlikte oyundan alınacak keyfi fazlalaştırmak...benim gibi düşünen bi çok arkadaş adına bunları yazma ihtiyacı hissettim.herkese yeni dönemde başarılar

.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK.....
                       ___( 5 )___

~~~~~ Northern Lights ~~~~~
warland
Muttefik
*

JoKeR'

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #133 : 13 Mayıs 2008, 22:04:36 »

sanırım bu yazıyı yazan arkadaş gelecek sezon l1deki kalabalık olma oranını yazmıs.%50 falan . kopuyodum az daha. tutun beni

Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!!
Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman !
yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum.
cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
nukke
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #134 : 13 Mayıs 2008, 22:18:22 »

hmm hatırladığım kadarıyla ThroTTle klanı yeni dönemde muhafızla olan dostluğunu bitirmeyi planlıyordu. ThroTTle olmazsa muhafız dostsuz kalır. evet hala 50 kişilik kadrolarıyla zorlu rakipler ama yenilirler bence. son-21-söh yeterince organize olabilirse muhafız'ı bitirir gibime geliyor. Bu savaştansa akıllı davranabilirse ThroTTle 1.olarak çıkar Gülümseme

Bende L1e çıkarsam eğer klansız kalırım büyük olasılıkla.

Son klanını severim başkanından dolayı ama dost'ları bana hoş gelmiyor. Yusufu gaza getirip dostsuz bırakabilirsem sona girerim Gülümseme
muhafız zaten uzak bi ihtimal istesemde almayabilirler Gülümseme
ThroTTle da ihtimaller içinde ama son'a karşı savaşmak istemem Gülümseme
bunlar dışındada tanıdığım klan yok zaten Gülümseme

tabi bu salladıklarımın gerçekleşmesi için ilk önce oyunun başlaması gerekiyor Gülümseme Buda zor bi ihtimal.

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.928 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu