Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
KağaN..!
|
 |
« Yanıtla #15 : 07 Şubat 2008, 18:36:01 » |
|
Olur olur. Zaten olduğu için bu hale gelmiş. Rekabeti o klanlar kazanmış. Her şeyin bir sonu vardır ya. Rekabetin sonu da buydu.
Rekabetin sonu geldiğine göre ortada rekabet falan yok?! Yanlış mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazandibi
Muttefik
Tanrı öldü. [Nietzsche]
|
 |
« Yanıtla #16 : 07 Şubat 2008, 18:40:53 » |
|
Var-mış demek.
|
|
|
|
|
|
Sokrates varolmadığımı ispatladı, moralim çok bozuk. Woody Allen
|
|
|
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
KağaN..!
|
 |
« Yanıtla #17 : 07 Şubat 2008, 18:43:10 » |
|
Neyse haklısın.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24
Muttefik
- 21 -
|
 |
« Yanıtla #18 : 07 Şubat 2008, 18:53:17 » |
|
Bir kaç kişi dediklerimi anlamış Digerleri Saçmalamış ... Saçmalayın ... Yarın birgün Saçmalayacak Forum bile bulamazsınız ...
|
|
|
|
|
|
21 Kısa ve Öz
Delikanlı Büyücülere Yiyecek Satılır. [100 m az Satmıyorum]
|
|
|
çapkın postacı
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #19 : 07 Şubat 2008, 18:56:23 » |
|
şahsen benim tek dileğim bu yönde ne oyun nede forum istiyorum...oldukçada girip herkes gibi gerekeni yapıyorum tabi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazandibi
Muttefik
Tanrı öldü. [Nietzsche]
|
 |
« Yanıtla #20 : 07 Şubat 2008, 18:57:00 » |
|
Saçmalıyoruz, saçmalıyorsun. Sen saçmalamazsan, Ben saçmalamazsam, Biz saçmalamazsak, Nasıl çıkar saçmalıklar aydınlığa?
Farkındaysan her şeyi yanlış anlıyorsun. Ya da gıcık olduğun kişilere (bknz:biz) karşı yanlış anlama tavrı koyuyorsun. Bir saniye, sen kimsin? (Hakaret bazında değil, harbiden; kimsin, hangi ülke senin vs.)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2008, 18:58:43 Gönderen: Kazandibi »
|
|
Sokrates varolmadığımı ispatladı, moralim çok bozuk. Woody Allen
|
|
|
24
Muttefik
- 21 -
|
 |
« Yanıtla #21 : 07 Şubat 2008, 19:06:50 » |
|
Normal Bir forumda mesajın konuyla alakasız oldugu için hemen silinirdi uyarı alırdın tekrarında uzaklaştırılırdın ...
Ama normal bir Forumda DEgiliz ...
Neyse Kalın Salıcakla ... Omerta ya rest Geldi Zaten ...
|
|
|
|
|
|
21 Kısa ve Öz
Delikanlı Büyücülere Yiyecek Satılır. [100 m az Satmıyorum]
|
|
|
|
ZeteS
|
 |
« Yanıtla #22 : 07 Şubat 2008, 19:41:31 » |
|
ßelki haklısınız belki de deil ama beni düşündüren nokta neden şimdi gün ışığına yansıyor bu yıkımlar ve klansız savunması. Klansız savunması kaldırıldığından bu yana 4-5 dönem geçti kimse şikayetçi değildi. ßirçok kişi yıkıldı veya yıkımdan döndü. Ayrıca L1 de 80 kişi mtf olmuş deniyor. Oyunun adı müttefik ve sağlam dostluklar altında kurulan ittifaklıklar her zaman kazanmıştır belirli bir noktaya kadar herkesi şikayetçi görüyorum bu durumdan. Peki bir soru? ßugüne kadar bizlerin müttefikliğinden şikayet eden ey müttefik oyunu sevenleri sizler bizim gibi güçlü bir ittifak kurmuş olsaydınız ne yapardınız bozarmıydınız? Sakın ben böyle bir ittifaklık kurmayı düşünmezdim demeyin. Zaten görünen o ki Muhafız-Storm ittifaklığına karşı bütün klanlar birleşmiş durumda ve düşmanımız konumundalar ve anlaması mümkün değildir ki bizimle ilginç derecede uğraş veriyorlar. Tabii ki çok güzel bir durum bu çünkü tamamen hareketli bir durum söz konusu bulunduğumuz liglerde L1 de hakimiyet bu iki klanda L2 ye bakın 7 klanlık bir ordu sizin tabirinizle "sürü " ve biz sadeCe 20 kişiyiz. NE yapalım oyundan soğuduk oyunu mu bırakalım diyoruz. Tabi ki "HAYIR" o zaman ne zevk alacaksın oyundan her dönem ii olamazsın bir dönem vasatı aşamazken bir dönem iyi diğer dönem kötü olursun.
Şunu unutmayın ki arkadaşlar bu oyunda kimse mükemmel değildir kimse iyi değildir. Bireysel olarak oyun hesaplamasını iyi yapabilirsiniz iyi oynayabilirsiniz fakat iyi organize olan bir klan gelir sizin tüm hesaplarınızı allak bullak eder.
Yani demek istediğim şudur arkadaşlar; ßizler oyunu çirkefleştirecek bir durumda bulunmadık tamamen oyunu kurallarına göre oynuyoruz kalabalık olabiliriz yıkım yapıyorda olabiliriz ama kimseyi oyundan soğutmak için çaba sarfetmiyoruz tam aksine yıkılan kişilerin üzerimizde tehdit oluşturabileceklerini hesap ederek yıkıyoruz.
ßunu sizlere belirtmek istedim. ßiraz uzun oldu kusura bakmayın iyi oyunlar dilerim tüm oynayanlara.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #23 : 07 Şubat 2008, 20:57:40 » |
|
hiç bi zaman rakip sayımdan fazla müttefik edinmedim...
yıkım oyunun sonunu getirdi bunu isteyen bi king wardı kaldıralım da kaldıralım klansız savunmasını
alın kalktı
tuvalet kağıdı da rulo halindedir.
forum biras daha iyiye giderse ademin teklifini değerlendirmem gerekecek sanırım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akbird
|
 |
« Yanıtla #24 : 07 Şubat 2008, 21:50:46 » |
|
bu kadar kişi bıraktı... şimdi düşünelim bi insan neden bırakır.... çok özel sebebler vardır bırakır ( ama ben böle sebebten bırakan oldugunu sanmıyorum ), yıkılmayı kendisine yediremez bırakır.... rakipleri kendisinden cok güçlü hale gelmiştir bırakır... artık diş geçiremeyecegini anlar bırakır.. ama buna bırakmak denmez, kaçmak denir.... bide süslü sözlerle herkes bıraktıgını anlatan topic açıyor... size sadece acıyorum...
madem eziksin, bırakıp kacıyosun.. nie bide millete veda hutbeleri bırakıyorsunuz...............delikanlılık gösterin: ya bükemediginiz bileği öpün, yada sessiz sedasız bırakıp gidin..... bu yaptıgınız aynen şuna benziyor: köşeye sıkışan kedilerin pençelerini cıkarıp, son kes tırmalamaya çalışmaları.....
BELKİ FARKINDA DEİLSİNİZ AMA YENİ OYUN FORMATINDAKİ YAZI SANKİ GELECEĞİ GÖREREK YAZILMIŞ:
İTTİFAKLAR UNUTUR VE PARÇALANIR, KAYBEDENLERİN MATEMİ TUTULMAZ.. KAZANANLAR HATIRLANIR.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #25 : 07 Şubat 2008, 21:58:13 » |
|
istediğin server a gel ynaında da bi arkadaşını getir tamam mı !?
hatta sen iki tane getir sizi tek başıma ezmek zevk vermez ben de bi arkadşaımı getircem
istersen 3 tane de getirebilirsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #26 : 07 Şubat 2008, 22:00:05 » |
|
insanlar bazen sıkıldığı içn bırakır
bazen insanların canını sıkarsınız bırakır
mesela onlineken ne dalıosun dersin admaın canını sıkarsın
hörgüç atarım niye hörgüç atıyosun der canımı sıkar markete 30m kalyon koyar keklik etmiş olur işim çok kolay olur
canımı sıkar havadan 100B para kazanmak
düşmanın L1 e gelir oyunun kurallarını rakibinin alehine olacak şekilde değiştirtir... insanın canı sıkılır....
ha hiç korkup da gitmedim...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2008, 22:04:37 Gönderen: TRiagovia »
|
|
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #27 : 07 Şubat 2008, 22:06:03 » |
|
ayrıca o yazı oyunun kurulduğu ilk günden beri war
vah zavallı kör...
ha aklıma başkı bi bırakma sebebi daha geldi : savaşılan düşmanın niteliği de adama oyunu bıraktırabilir. tabi niceliği de...
bi de artık tadıalabilecek başka bi zevk kalmamıştır... mesela L1 e gelen düşman yarısını yıkmışsınızdır.. artık en iğrenç olan yıkım bile zevk vermemeye başlamıştır..
gibi....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2008, 22:08:26 Gönderen: TRiagovia »
|
|
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #28 : 07 Şubat 2008, 22:28:06 » |
|
bu oyunda kim hangi klanda oyuna başlamışsa oyun karakteride ona göre şekilleniyor
burada çoğu kişinin kanına dokunan karşısındakinin onu yen mesi dağıtması değil karşısında bulunanların sadece diğer tarafa hakaret ve onur zedeleyici laflarda bulunup çocukların yaptığı gibi benim babam senin babanı döver yerine benim klanım seni yıkar anlayışının hakim olması bunu gören ve bu hareketlere maruz kalan birisi ya bu diyardan çekip gidiyor yada o develeri gütmeye çalışıyor
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
cingene_WoRLd
Muttefik
Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...
|
 |
« Yanıtla #29 : 07 Şubat 2008, 23:02:26 » |
|
bu oyunda kim hangi klanda oyuna başlamışsa oyun karakteride ona göre şekilleniyor
burada çoğu kişinin kanına dokunan karşısındakinin onu yen mesi dağıtması değil karşısında bulunanların sadece diğer tarafa hakaret ve onur zedeleyici laflarda bulunup çocukların yaptığı gibi benim babam senin babanı döver yerine benim klanım seni yıkar anlayışının hakim olması bunu gören ve bu hareketlere maruz kalan birisi ya bu diyardan çekip gidiyor yada o develeri gütmeye çalışıyor
kesınlıkle +1 dedıgım cok az mesajdan bır tanesı. ama hepımız bunu yapıyoruz demeyı unuttun .
|
|
|
|
|
|
*1 cingene * wEyCeLL (#11) 903,598 1,111,111,111 WoRLd~~ Goblin Son
Bir oğlum olana kadar, En iyisi benim...
|
|
|
|