Verilmesi gereken toplumsal mesajlarım var,rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
sanane sen forumun adminisin
Forumu sadece adminler okumuyor.Şikayetten önce konular silinmeye başladı zaten.Forumu sadece adminlerin okumadığından mütevellit en az admin kadar herkesin konularda düşen seviyeye müdahale etme hakkı vardır.Adminin görevi farkettiğinde konuyu ortadan kaldırmaktır.
her lafa karışıoyn sen ne biliyonda maydznoz oluyon
Dediğim gibi,herkesin konularda fikrini belirtme hakkı vardır.Maydonoz diye tabir ettiğin kişiler arasına kendi rızanla girmen de bir ironidir,belirtmeden geçemiyciim.
o yazdığı yazıları ben sana yazayım sen ne yapacan bakayım.
O yazdığı yazılara verilecek cevap o yazıların formatında olmamalıdır,öncelikle bunu kavramanız gerekir.Seviyesizliğe seviyesizlikle cevap vermek seviyesizliktir ki seviyesizlik yaptıktan sonra bir kişiyi seviyesiz olduğu için suçlama gibi bir lüksünüz yoktur.Bunu da kavrayın.
iyi küfür yiyelim hareret dinleyelim susalım. oh ne ala memleket.
Oyunun son 1 yıllık döneminde kimsenin yemediği kadar küfür ve hakaret yedim.Çok rencide oldum biliyo musun.Annemin yüzüne bakamıyorum,ailem dağıldı.valla.
Yediğim her küfre inatla sustum,kimseye küfürle cevap vermedim.Küfür eden kişinin bahsettiği eylemler sadece kendi fantazilerinde kalacağı için bu kadar kafaya takmanın anlamsız olduğunu da kavramanız gerekir.
Hakaret ve küfür yiyip susmak güzeldir,eyleme dökün canlarım.