hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #45 : 05 Şubat 2008, 01:23:44 » |
|
bir acıklama gelecei kesin ..
veyseli tanırım herkesi aydınlatan bir acıklama getireceine de eminim ..
böle seylerin olması biryana konusulması bile üzüo bni,bircogunu üzdügü gibi ..
ama ii oluo aslında kesinlikle dısardan bakan biri oyunun sahipsiz olmadıgını sahip cıkanlarında oldugunu annıo ..
umarım suan oyun temizse de daha temiz günner de görürüz ..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
|
fatalwar
|
 |
« Yanıtla #46 : 05 Şubat 2008, 10:13:45 » |
|
sayın mod arkadaşım örnek olacak vatandaş şu ülkeyi sorsam sana ne dersin ??
aCaYiB-üL MaHLuKaT (#21481) bu 2.Ligdeki ülke
..:: cingene ::.. (#11) buda 1.Ligdeki ülke
şimdi tavsiye edişin gayet açık iki taraftada oynamak keyiflidir tabi ?
ha şimdi delikanlı gibi açıklamak ters düşer tabi sana mutlaka iftira falan diyeceksin şöyledir böyledir diyeceksin
tabi modsun başka türlü konuşman benim tamam demen yanlış olur değilmi sayın adam kayırıcı mod ??
nereden biliyorsun 2.ligdeki ülkenin veyselin Fake si oldugu ? hani neye dayanarak böle bi iddia atıyorsun ortaya ?
|
|
|
|
|
|
Bayrağı Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Toprak Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.!
TheSlayerS..!
Online Ist* Istanblue
|
|
|
Mahosan
Muttefik
Warchief
|
 |
« Yanıtla #47 : 05 Şubat 2008, 10:34:02 » |
|
Çamur at izi kalmasın hesabı. Ben tanıyorum toplu konu$malardan acayip i bir msn i var,bizim gibi canlı bir ki$i. Bu pa$alar böyle.. Millete laf çakarlar ağzında sigara var kötü örnek oluyorsun avatarını deği$tir diye ama arkada$larının avatarında insanla hayvan seks yapıyor hiç bi dıngırtı çıkaranı göremedik. Bunada hemen kılıf gelir bana dediler msn den de ben deği$tirmedim diye
|
|
|
|
|
|
Living is easy with eyes closed..
|
|
|
çapkın postacı
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #48 : 06 Şubat 2008, 01:44:09 » |
|
ben çok eminim ve rahatım arkadaşlar sizde rahat olun bu daha ufak şeylerden biri öğrenmeniz gerekenlerin içinde. ama herşeyi öğrenmeye lüksünüz varmı bilemicem onu zaman gösterecek.. benim bu attığım çamur değil benim attığım şu an weysele osmanlı tokadı bununda izi kalır elbet. ayrıca şunuda söylemek istiyorum özellikle maho sen duy bunu PAŞALAR kadar delikanlı olsaydınız değeriniz 3 kuruştan 4 kuruşa çıkardı.. ve ben weyselin fake kullanmasına karşıda değilim herkes gibi onunda hakkı var tabi nasıl olsa oyun yönetimi ses çıkarmıyormuş hep beraber mod arkadaşın yaptığına katılmamız gerekir. weycell klanını kim kurar sadece size bunu sorayım ?? evet evet sayın weysel banlaman lazım beni sanırım hadi göster kendini ve sustur beni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuqistan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #49 : 06 Şubat 2008, 03:59:33 » |
|
sanırsam bu weycell clanı delil gösterilior.peki bende sizlere şunu diorum.arkadaşlarım.oyunda başarılı olanların ismiyle clan kurulmadımı.evet kuruldu hemde kaç tane... çapkın postacı kimsenin avukatı değilim ama tek kanıtın weycell isimli clansa
bu oyunda ismi veysel olup weycell diye hitab edilen insanlar olabilir
bu arada kimse multi (fake) kullanamaz isterse oyunun 2 yıllık oynayanı olsun.bu farketmez bence.eğer adam kayırma varsa dediğin gibi ki buna da kanıtın yok.(çünkü veysel arkadaşın fake yapıp yapmadığı belli değil şu an) yani isim benzerliğinden dolayı birine fake ci deyip birde adam kayırma var dersen bu oyunun bir oynayanı olarak merak ettim.bunları neye dayanarak söylüyorsun.
neyse rahatsızlık verdiğim için özür dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çapkın postacı
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #50 : 06 Şubat 2008, 08:25:49 » |
|
stajyer avukatsın sanırım kendini yetiştiriyorsun  diyorsunki başarılı olanların adına klan kuruldu bitane hatırlatırmısın bana kim kimin adına klan kurar ya bırakın böyle saçmalıkları ne kendinizi nede başkalarını kandırmayın lütfen artık gerçekçi olun bu oyun harbiden çekilmez hale geliyor gerçi ben oynamıyorum sayenizde.. isim benzerliği gülüyorum  kaçtane veysel varda weycell klanı kuruyor ?? ya neyse oyun sahibinden tut moduna adminine kadar kimsenin umrunda değilse benim hiç olmaz zaten suyu çıkmış oyunun herkes kafasına göre takılsın..birde arkadaş gelip konuşsada bakalım ne diyecek ona göre devam ederiz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuqistan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #52 : 06 Şubat 2008, 09:12:50 » |
|
sana katılıyorum undertaker kardeş.yaw bizim ligde bile(3.lig) veysel isimli bi arkadaş var .kimseye suç atmam ama o da olur başka bi veyselde.belki ikiside değil weycel klanını sadece iftira için açmıştır biri.olamazmı.hadi fakesi var dielim o kdr malmı da gitsin ismini klan ismi yapsın.
bu arada sorduğun başka bir soruyada yanıt. asi isimli bi ülke vardı üst bir ligde aynı sezon asi isimli bir clan kuruldu. yani neymiş veysel kardeş olayı aydınlatana kdr beklicez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24
Muttefik
- 21 -
|
 |
« Yanıtla #53 : 06 Şubat 2008, 10:25:21 » |
|
sana katılıyorum undertaker kardeş.yaw bizim ligde bile(3.lig) veysel isimli bi arkadaş var .kimseye suç atmam ama o da olur başka bi veyselde.belki ikiside değil weycel klanını sadece iftira için açmıştır biri.olamazmı.hadi fakesi var dielim o kdr malmı da gitsin ismini klan ismi yapsın.
bu arada sorduğun başka bir soruyada yanıt. asi isimli bi ülke vardı üst bir ligde aynı sezon asi isimli bir clan kuruldu. yani neymiş veysel kardeş olayı aydınlatana kdr beklicez
Siyasi konulardan uzak dur
|
|
|
|
|
|
21 Kısa ve Öz
Delikanlı Büyücülere Yiyecek Satılır. [100 m az Satmıyorum]
|
|
|
Mahosan
Muttefik
Warchief
|
 |
« Yanıtla #54 : 06 Şubat 2008, 11:14:55 » |
|
ben çok eminim ve rahatım arkadaşlar sizde rahat olun bu daha ufak şeylerden biri öğrenmeniz gerekenlerin içinde. ama herşeyi öğrenmeye lüksünüz varmı bilemicem onu zaman gösterecek.. benim bu attığım çamur değil benim attığım şu an weysele osmanlı tokadı bununda izi kalır elbet. ayrıca şunuda söylemek istiyorum özellikle maho sen duy bunu PAŞALAR kadar delikanlı olsaydınız değeriniz 3 kuruştan 4 kuruşa çıkardı.. ve ben weyselin fake kullanmasına karşıda değilim herkes gibi onunda hakkı var tabi nasıl olsa oyun yönetimi ses çıkarmıyormuş hep beraber mod arkadaşın yaptığına katılmamız gerekir. weycell klanını kim kurar sadece size bunu sorayım ?? evet evet sayın weysel banlaman lazım beni sanırım hadi göster kendini ve sustur beni  Postacı yanlı$ dü$ünüyorsun. Bayadır bir yazmıyordun engellimiydin anlamadım ama direk böyle bir konuyla ortaya çıkman kötü olmu$. Acayip, Veycel in kankası. Ona oyunu öğrettiği için Veycell diye açtığını dü$ünüyorum ben. Fake olmadığını zaten biliyorum..
Ayrıyeten aramızda 3-5 kuru$luk değerin lafı olmaz. O senin görü$ün. Benim görü$üme göre de tam tersi.
|
|
|
|
|
|
Living is easy with eyes closed..
|
|
|
|
|
|
|
sinek-vale
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #57 : 06 Şubat 2008, 13:24:26 » |
|
acayıp mahluk mesur olmus yaw  nereden geldı konu buralara kadar yaw gene baslanmıs forumlarda bırbırlerıne atısmalar
|
|
|
|
|
|
*1 sinek - vaLe (#30106) 479,009 1,738,163,381 T.C Vip Nightwalker Son " Fatih SuLtan Mehmet Han "
Northern LightS ~ sinék - vaLe FB
|
|
|
çapkın postacı
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #58 : 06 Şubat 2008, 14:58:47 » |
|
güzel aldatmaca tbr ederim.. bana hikaye anlatmayın stajyer avukatlar ben olan biteni biliyorum bilmeyenleri aldatın siz (o koyduğun resimdeki olayıda biliyorum )bunların başına geleceğini düşünmüş aferin ona.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|