Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
09 Ocak 2009, 02:46:04 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: 1 ... 12 13 [14] 15   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oyunu bırakıyorum,geride kalanlara Allah sabır versin  (Okunma Sayısı 5415 defa)
. . . FiGaRo . . .
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #195 : 03 Kasım 2008, 20:18:43 »

küfür etmek istiyorum ikinizede Gülümseme

Tam bayılacakken para sayılacakken
kafa dağılacakken ama kayılacakken
Baktık basemode Un gözleri kayık
anlaşılan sadece onlar ayık
Tam yazılacakken zar tutulacakken
para saçılacakken kafa koparacakken
Baktık sizlerin ömrü az ama
az zamanda size çok şey yaşatacaz

#YEniMAhalLE#
fatih
Muttefik
*

K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!

faith23@example.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #196 : 03 Kasım 2008, 21:50:18 »

Oyunu bi süreliğine bırakıyorum arkadaşlar, 5 nolu ülkeyi bi arkadaşımıza dewrettik...Olurda bi gün geri dönme kararı alırsam sizlerle paylaşırım...Bunun dışında 5 nolu ülkeyle alakalı,oynamadığım bu ve gelecek dönemlerde adımın ülkeyle anılmamasını hepinizden rica ederim...

Bu güne kadar istemedende olsa kalbini kırdığım mutlaka bazı kişiler olmuştur...Onlarda haklarını helal etsinler.
Oyunda çok büyük dostluklar yaşadım...Geriye dönüp baktığımda oyunun bana werdiği en büyük kazancında bu dostlukların olduğunu düşünüyorum...Bunun içinde dost düşman klanlardan olsun, bana gösterdikleri saygı ve sewgiden ötürü  tüm kardeşlerime teşekkür ederim.

Tekrar görüşebilmek dileğiyle Allah a emanet olun.

.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK.....
                       ___( 5 )___

~~~~~ Northern Lights ~~~~~
IMMORTAL KING
STORMS
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #197 : 03 Kasım 2008, 21:52:51 »

büyük bi kayıp müttefik için gitmeni istemezdim abi ...
Said
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #198 : 03 Kasım 2008, 21:56:43 »

İki kolum Fatih Ve Serdar Cok sevdiğim iki kardeşim :S
Ama biliyoruz ki muhabbetimiz Devam Edecek.. İkisi ilede Görüşmeye devam edecegiz .. muhabbetimiz Hiç Bitmeyecek..
İkisi ilede 3 ay önce Tanışma fırsatımız oldu..
Çok Sey Kaybetmişim dostlarımı daha önce tanımamakla..
İkisinde ülkelerini yeni arkadaşlar oynuyorlar ve geldiklerinde tekrar yanımızda oalcaklar..
Umud ediyorum ki Bu ayrılık Kısa Sürecek..
Onlara kalmaları için hiç birşey söylemedim..
biliyorum ki ikiside elinde olsa bizi Yanlız bırakmayacaklar..
ama Bazen Oyundan daha önemli Seyler Var bizim için..
Neyse Kardeşim.. Her Gece Arayacagım seni yine..Yine konuşacagız Hergün..
klandaki ve Oyundaki dostların seni Hep Bekliyor olacagız..
Selametle Kardeşim..

Northern LightS ~ LightninG

http://www.muttefik.com/north
volkan54
STORMS
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #199 : 04 Kasım 2008, 16:42:29 »

north daki herkes yavas yavas oyunu bırakıomu nedir 

Kizilelma_RETURN
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #200 : 04 Kasım 2008, 17:49:46 »

Oyunu bi süreliğine bırakıyorum arkadaşlar, 5 nolu ülkeyi bi arkadaşımıza dewrettik...Olurda bi gün geri dönme kararı alırsam sizlerle paylaşırım...Bunun dışında 5 nolu ülkeyle alakalı,oynamadığım bu ve gelecek dönemlerde adımın ülkeyle anılmamasını hepinizden rica ederim...

Bu güne kadar istemedende olsa kalbini kırdığım mutlaka bazı kişiler olmuştur...Onlarda haklarını helal etsinler.
Oyunda çok büyük dostluklar yaşadım...Geriye dönüp baktığımda oyunun bana werdiği en büyük kazancında bu dostlukların olduğunu düşünüyorum...Bunun içinde dost düşman klanlardan olsun, bana gösterdikleri saygı ve sewgiden ötürü  tüm kardeşlerime teşekkür ederim.

Yolun açık olsun Fatih kardeşim...Sen de hakkını helal et...arayı uzun tutma...

Şu çeşmeye bak su içecek tası yok,
Kırma kimsenin kalbini, Yapacak ustası yok!!!!
Said
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #201 : 04 Kasım 2008, 20:57:33 »

north daki herkes yavas yavas oyunu bırakıomu nedir 

giden Arkadaşlarımıza  Üzülüyoruz.. Özel işlerinden dolayı bırakıyorlar.. Ama Eskilerdende Dönüşler Var.. Rami geldi.. Sir diablo Geldi.. Ve süpriz isimler var aramızda oynuyorlar...

Northern LightS ~ LightninG

http://www.muttefik.com/north
kampcılar
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #202 : 04 Kasım 2008, 22:19:26 »

fatih adamım nie die sormuorum çünkü önemli olmayan bişede bırakmazsın bu oyunu ama en kısa sürede hallet gel bekliorz seni toplucak...

---orcların efendisi---

---NorthernLights---

...legend is back...
Kizilelma_RETURN
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #203 : 07 Kasım 2008, 16:28:02 »

Arkadaşlar ben de oyuna ara vermiş bulunuyorum...oyunda olan bazı haksızlıklar iice belirmeye başladı...admine 3 gündür mesaj atıp duruyoruz hala beni lig2 ye alacak...
hakkımız olanı bile yapmıyor..öte yandan 3 ve 2. ligden adamları 1 e alıyor...Madem bu işten para kazanıyorsun, ekmek yediğin yerde kimsenin hakkını yemeyeceksin...kimselere kıyak yapmayacaksın... herkese eşit davranacaksın...
         Umarım ilerleyen aylarda  yöneticiler adaletli davranmaya başlar ben de oyuna dönerim...
         Herkese ii oyunlar dilerim...hoşçakalın.

Şu çeşmeye bak su içecek tası yok,
Kırma kimsenin kalbini, Yapacak ustası yok!!!!
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
*

KağaN..!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #204 : 07 Kasım 2008, 16:49:14 »

Abi çok üzülüyorum ama eminim sen bizi fazla yalnız bırakmazsın..
Seni tekrar aramızda göreceğimiz günü iple çekiyorum emin ol.
En kısa zamanda geri dönmem dileğiyle.
Başarılar. Öpücük Ağlayan Öpücük

RedStar*
STORMS
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #205 : 07 Kasım 2008, 17:32:35 »

Ulen brakma diorz brakıorm diosn.. bi süreline diosn baq buna sewindim:D brakmanı istemiormmmmmmmmmmmmmmmmmm Kararsız :-
Gelirsen tkrar daha güzel sezonlar dileğiyle:D

SaToMaNiA (#7679)
RedStar*(#7679)
fatih
Muttefik
*

K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!

faith23@example.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #206 : 07 Kasım 2008, 23:31:28 »

Bırakmamdan dolayı üzüntü duyduklarını dile getiren kardeşlerim,sağolun....
Oyuna başladığım ilk günden, bırakıyorum dediğim güne kadar, asla oyun neşemi,azmimi yanında olduğum kardeşlerim içerisinde, yitirmemeye çalıştığımı düşünüyorum...Oyun dahilinde dost, düşman farketmeden paylaşımcı olmaya çalıştım,muhabbete önem werdim...Bu sayede çok güzel dostluklar edindim...Müttefiği her zaman ciddiye aldım Kahkaha asla sadece basit bi oyun gözüyle bakmadım...Ha basit görmesemde çok kasıp,hırs yapıp birilerini rencide etme uğraşı içerisine girmedim...Belki bu yüzden bu kadar zewk aldım bu oyundan...Belki bu yüzden sağlam dostluklar edindim...Ne bileyim belkide hep doğru kişiler çıktı karşıma,o da benim şansımdır belki Göz kırpan
Tahmin ediyorum ki müttefiği kolay kolay bırakabilecek biri olmadığımı biliyorsunuz...Ewet aynen öyle de.
Bazen bişeyler oluyor hayatta işte,küsüweriyor insan bazı şeylere...Sonra arada kaynatıweriyor ya hani bazı şeyleri...Neyse tam anlatamadım afedersiniz Gülümseme
İşin özeti kafam bozuk bu aralar ama toparlayacağım elbet...Yarım kafayla yanınızda olmayı kabullenemediğim için bi süreliğine bırakıyorum...Çünkü hepinizi ciddiye alacak kadar sewiyorum.

.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK.....
                       ___( 5 )___

~~~~~ Northern Lights ~~~~~
mystorm
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #207 : 08 Kasım 2008, 07:45:23 »

Fatih'im umarım en kısa zamanda kurtulursun dertlerinden. Şimdiden çok özledik seni. Her zaman yerin yanımızda. Bekliyor olacağız =))

Northern LightS
mhmtvc
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #208 : 12 Kasım 2008, 18:07:26 »

bende soğudum arkadaşlar... bırakıyorum bende..... para kazanmaya devam edin....

!!!!!!!Ölüm Bekçiniz geldi...!!!!!!!!

!!!!!!!Azrail bile ölümden korkar oldu...!!!!!

!!!!! Öleceğiniz günümü merak mı ediyorsunuz?Ney?

!!!!!!!! Düşmanım olun... Geri sayım başlasın!!!!!!!!!
traJEdi
Muttefik
*

! traJEdi '21blackJack'

trajed1@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #209 : 12 Kasım 2008, 21:41:11 »

fatıh kısa surede gerı donmenı umud edıyorum, allaha emanetsın... inş. sorunlarınıda en hayırlı sekılde halledersın

kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
Sayfa: 1 ... 12 13 [14] 15   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.084 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu