nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #165 : 21 Ağustos 2008, 19:43:55 » |
|
yok yaw harcadım o paraları  zaten kasamadıydım tam tatil falan derken.
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
Ruzgar
STORMS
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #166 : 21 Ağustos 2008, 19:47:53 » |
|
Güle, güle oyunun renkli simalarından birini daha geçici de olsa kaybettik.
Umarım fazla uzatmazsın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YALCOO
|
 |
« Yanıtla #167 : 21 Ağustos 2008, 20:44:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
***KARACALAR***
|
|
|
|
t_REİİS
|
 |
« Yanıtla #168 : 13 Eylül 2008, 20:19:28 » |
|
VE BUNCA YAZI YAZIPDA OYUNU BIRAKMAYANLAR DAHA BUYUK ISLER PESINDE OLACAKLAR MADEM BU KADAR KISISINIZ DE EDEBIYAT YERINE OYUNCA ICRAAT YAPIN SIZ KOSKOCA NORTH MUHAFIZ SON VS VS KLANLARI BI TWİSTERLE BAŞ EDEMIYORSANIZ SIZE YAZIKLAR OLSUN  )))))))))))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
KRaL_GüCü
|
 |
« Yanıtla #169 : 23 Eylül 2008, 13:10:21 » |
|
Selam Millet Napıyonuz... Kimler gitti bakem
|
|
|
|
|
|
Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM 
|
|
|
mystorm
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #170 : 23 Eylül 2008, 20:07:06 » |
|
buraya "ahanda gidiom lean" yazmak alışkanlık oldu millette.. adam buraya ben daha yokum yazıyor.. sonra bakıyoruz ertesi sezon hala oynuyor 
|
|
|
|
|
|
Northern LightS
|
|
|
tuz_buz
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #171 : 12 Ekim 2008, 20:55:01 » |
|
Selam Millet Napıyonuz... Kimler gitti bakem
valla ben geri dönuyom 
|
|
|
|
|
|
the K.G...
|
|
|
|
Kedi Yiyen Psikopat Fare
|
 |
« Yanıtla #172 : 22 Ekim 2008, 20:50:54 » |
|
Adet yerini bulsun madem konu başlıgı var bende ekleyim...Hoş ve güzel oyundu önceleri merak edip sabahlamak sefer yokken basında 10 dakıka beklemek yuzde 3 yiyip oturmak..vss.. Hata yaparak ogrenılebilecek guzel bi oyun basit gibi gozuksede cok ince ayrıntılar dusunulerek yapılmuıs güzel bi oyun...Uykunun yerine ikame edılecek bir oyun-du...  Emek verip zaman harcayan herkese oyunda başarılar dilerim..Küstürdüler len beni de  Hadi Herkese iyi savaşlar...Kırdıgım herkesten de özür dilerim.Abarttiğim anlar olmustur dogrudur ama birer mazi olarak kalack herşey bu sayfada...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IMMORTAL KING
STORMS
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #174 : 28 Ekim 2008, 20:05:56 » |
|
Adet yerini bulsun madem konu başlıgı var bende ekleyim...Hoş ve güzel oyundu önceleri merak edip sabahlamak sefer yokken basında 10 dakıka beklemek yuzde 3 yiyip oturmak..vss.. Hata yaparak ogrenılebilecek guzel bi oyun basit gibi gozuksede cok ince ayrıntılar dusunulerek yapılmuıs güzel bi oyun...Uykunun yerine ikame edılecek bir oyun-du...  Emek verip zaman harcayan herkese oyunda başarılar dilerim..Küstürdüler len beni de  Hadi Herkese iyi savaşlar...Kırdıgım herkesten de özür dilerim.Abarttiğim anlar olmustur dogrudur ama birer mazi olarak kalack herşey bu sayfada... seni hiç sevmem bilirsin sende beni sevmion saten madem gibion byee gözüm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kedi Yiyen Psikopat Fare
|
 |
« Yanıtla #175 : 29 Ekim 2008, 15:26:03 » |
|
seni hiç sevmem bilirsin sende beni sevmion saten madem gibion byee gözüm...
Çok da tın sevsen ne olur sevmesen ne olur...Senin gibi dostum olacagi hiç olmasın daha iyi gözüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Binboan
|
 |
« Yanıtla #176 : 29 Ekim 2008, 18:19:15 » |
|
Bir gün bende buraya yazıcakmıydım diye cok düşündüm,o anı hatırlamak ve kafaya takmak istemiyordum, Bölesine güzel bir ortamın,kalitenin,birlikteliğin ve bağlılığın oldugu başka bi sanal ortam yaşamadım.
Baya uzun bir zamandır oyunu oynuyorum ve dostlugunu kazandıgım, tanışma gorusme ve takılma fırsatını buldugum bir cok arkadasmla reall ortamda gorusmeye devam edicem, Dost yada düşman kim olursa olsun msn den silmeyeceğime ve engellemiyeceğime söz veriyorum (Hacı , buna sende d ahilsin )
Her döneminden zevk aldıgım,bazen hırs bazen sevinç bazen hüzün yaşadıgım bu oyun hayatıma cok renk kattı ve herzaman yaptıgım hicbişeyden pişman olmadıgım gibi bu oyunu da oynamaktan asla pişman olmadım, ümitiszliğe kapılmadım, pes etmedim, kısaca elimden geleni oynadıgım süre boyunca bulundugum klanlarda yapabilmeye calıstım..
Başarılar,hayal kırıklıkları,tebrikler,sataşmalar,sürtüşmeler ve entrikalarla gecen onca seneden sonra ( 3 seneden fazla oldugunu biliyorum ) forumda ve oyunda tanıdıgım herkesi heralde ömrüm boyunca unutmam..
Hesabımın adı değiştikten sonra numaram hala oyunda olacaktır, hesabımı silmiyorum ama hesabımı dönmesini cok istediginiz birine devir ediyorum. 'Binboanı' sakın unutmayın,
Hayatıma bambaşka bir yön vericek cok önemli bi karar aldım ve siz gibi bende sonumu merak ediyorum İnşallah hayırlısı olur ve bende özlemini duyduğum o güzel duyguları yaşayabilme fırsatını yakalayabilirm, bana yakın olan arkadaşlarım neden bahsettigimi anladılar 
Beni bu oyuna sokan Canerpaşa,muhabbetini eksik etmeyen cok değerli North klanının üyeleri,K.G den dostlarım kardeşlerim ve bütün dost düşman klanlar, oyuncular, Hakkınızı Helal Edin,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Said
|
 |
« Yanıtla #177 : 29 Ekim 2008, 18:22:49 » |
|
Öle Çekip Gitmek yok abi.. Bi konuşalım..Biz Seni Nasıl Bırakırız.. 2 gün yoktum.. Hemen kaybol yok öle =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilge Kül KAĞAN
Muttefik
KağaN..!
|
 |
« Yanıtla #178 : 29 Ekim 2008, 18:25:27 » |
|
Öle Çekip Gitmek yok abi.. Bi konuşalım..Biz Seni Nasıl Bırakırız.. 2 gün yoktum.. Hemen kaybol yok öle =))
Evet abi Said abim doğru söylüyo.. Hemen nereye öyle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
username
|
 |
« Yanıtla #179 : 02 Kasım 2008, 13:08:53 » |
|
Serdar Gitme Gerçekten Senin Gidişin Müttefik Online Den Bir Yıldızın Daha Kayması Demek Olur Tamam Belki Her gidenin yerine yenisi gelir. Bu bu oyunda bir gerçektir ama..
Asla senin kadar mert iyi yürekli bir arkadaş geleceğine inanmıyorum şu oyuna . Herkes birbirine düşman olmuş. Oyundaki Bağlar Kopma Noktasında. Dostlar Birbirini Satıyor. Düşmanlar Birbirlerine Müttefik Onlinedeki Silahlarıyla değilde müttefik forumlardaki dilleriyle cvp verir oluyor. Sen gidersen gerçekten bizim hileye hurdaya karşı verdiğimiz savaşta bir Kalyonumuz daha eksik olacak(yanlıs anlama seni 1 kalyondan cok daha değerli buluyorum ama böle bi benzetme gledi aklıma Seni anlatmaya bende dahil kimsenin gücü yetmez) Ve hile hurdacılarn sayıları hergün biraz daha artıyor. Benim sana Naçizane Önerim Şudur: Elinden Geldiğince Savaşmaya Devam Et Birgün Elbet Fakeciler Hileciler Kaybedecek
Saygılar...
|
|
|
|
|
|
Küfürsüz Forum
Hilesiz Hurdasız Oyun
|
|
|