nereye yazıcamıdamı bilmiyorum ama derdimin muhatapları burda gibi gözüküyor.sizin şu oyuna giriş bölümleri beni artık çileden çıkarmaya başladı her seferinde yok orayı tıkla yok oluştur yok yapıştır> : ( yok hata verdi yine dene .bi çok oyunda beni hatırla kutucuğu var tıklıyon bidaha şifre bile sormuyo.yokmu bu işin başka çaresi
ha bide başka bi konu var tamam oyunda yeniyim belki erken bağırmaya başladım ama 4.ligde emek emek büyüttüğüm ülkemi engellediler

sebebi ne kadar doğru bilmiyorum ama aynı iş yerinde çalışan birkaç müttefik sevdalıyız biz,arkadaştan sonra onunkini kapatıp kendi adresimi açtığım için olmuş

ne yani bi bilgisayardan yanlızca bir kişi oynııcak anlamınamı geliyo.valla istedikten sonra bende iki tane daha bilgisayar var yapmak istedikten sonra sorun diil ha inanmıyorsanız o da sorun diil kanıtlarım ama konu bu ve sorun olan şu bi yerlerde bi yanlışlık yapılıyo benki bilgisayardan anlamayan biri bunu görebiliyosam e artık bu oyun sahiplerininde başka bi metod düşünme zamanı gelmiştir ha?ne dersiniz?walla oyun çok zevklli ama çok çabuk soğuyacak gibiyiz
Yanlış Düşünüyorsun. Senin İş Yerinde Müttefik'e bağlanan başka oyuncular da varsa bunu adminlere mod.lara bildirmen gerekiyordu. Onlar da sana izin verecekler . Yani Kimsenin Haberi Olmaadan iş arkadaşlarınla 10 dk arayla hesaplara girdiyseniz mod.ların yada adminlerin bir suçu yok! Asıl suç sizlerde. Multi izinini bir mod.dan alacaktınız. Oda Multileri yasallaştıracaktı. Kimse sizi engellemezdi ozaman mod. yada admin nerden bilsin senin fakeci olmadıgını
Kusura Bakma Böyle Konuları Görünce Ateşim çıkıyor yanlış birşey yazdıysam özür dilerim
Beni Hatırla Kısmına Gelince Düşünülebilir Aslında Ama Yani Şifre Yazmak Okadar da zor bişey değil gibime geliyor.
Saygılar..