Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
09 Ocak 2009, 02:57:54 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mission Accomplished  (Okunma Sayısı 883 defa)
Zaknafein
Ziyaretçi
« : 26 Ocak 2008, 10:59:25 »

Tartışma alanı da tarafımdan temizlenmiş bayandan temiz araba kıvamına getirilmiştir.
Diyeceksiniz ki:10 sayfa birikmiş konu vardı,5 tane konu bırakılır mı koca bölümde?Hevesimiz kaçıyor yaaavvv!
Bırakılır arkadaşım.
10 sayfa konu vardı,2. sayfadan 4. sayfaya kadar Caner Paşa-Said-Lord-Çamur atma dörtgeninde bir sürü konu vardı.Hepsi oyunu bıraktığı için bölümde kalmasının mantığı yoktur di mi?
5. sayfadan itibaren en yeni mesaj Eylül 2007'de atılmıştı.Yeni bir yıla girdik,köprülerin altından çok sular aktı.Onların da orada kalmasının bir mantığı yok.
Dönem içi kavgalarınızı,tartışmalarınızı,adam yıkmalarınızı şimdi tartışmaya başlayın.Taze taze tartışın.Bize de rahatlık olur hem.
Yıktığınız bir adam için veya yediğiniz bir ateştopu için tek bir başlık açmanız yeterli olacaktır.
O yıkılmış,bu gebermiş,kılmış,yünmüş gibi bir klanın her üyesi ayrı başlık açmasın.
Müttefik-Forumlar belediyesi çalışıyor.
brabus
Muttefik
*

kişisel olduğu için söyleyemem çok fenayım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2008, 13:05:15 »

neden başlık ingilizce la? madem başlık ingilizce içerik neden ingilzce değil madem içerik türkçe neden başlık türkçe değil ha?? Kahkaha

-seco republic (#16611) ülkesini yıktın! Helal olsun!
2-kafescek (#15189) ülkesini yıktın! Helal olsun!
3-İmperiusun intikamı feci olacak (#21371) ülkesini yıktın!
Helal olsun!
4-Asi_1_Küheylan (#85)ülkesini yıktın!
Helal olsun!
5-Statue (#400) ülkesini yıktın!
Helal olsun!(kazaran oldu)
Mahosan
Muttefik
*

Warchief

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2008, 13:52:31 »

Dikkat çekmesi açısından  Göz kırpan

Living is easy with eyes closed..
Zaknafein
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2008, 14:11:23 »

Nikin Türkçe değil,neden Türkçe yazıyosun?
Nikin araba modeli,enerjin beygir gücüyle mi ölçülüyor?

Ayrıntılara takılma,çıkamazsın işin içinden.
nukke
Muttefik
*

...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2008, 20:13:53 »

hmm az biraz abartmışsın gibi ama olsun iyi olmuş. Kahkaha gözler rahatlamış. çalışınca oluyormuş. Kahkaha Dil çıkaran

~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
hakann
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 26 Ocak 2008, 20:22:50 »

tanımam etmem de her cümlede de yerli yerinde kullanılmazki kardesim..senin yüzünden kendi yazılarıma dikkat eder oldum ..  Göz kırpan
temizlik konusunda ki fikrimi daha öncede sölemistim ellerinize saglık gayet ii olmus..

.. ATATÜRK  'çü GENÇLİK ..         vahsi(12)                 cewriyem@yahoo.com

-- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma ..
 -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
24
Muttefik
*

- 21 -

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 26 Ocak 2008, 20:33:29 »

Gayet iyi olmuş Eline Saglık Sende olmadan önce Forumun Haline ne olurdu Gördük ...

21 Kısa ve Öz

Delikanlı Büyücülere Yiyecek Satılır. [100 m az Satmıyorum]
brabus
Muttefik
*

kişisel olduğu için söyleyemem çok fenayım

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 26 Ocak 2008, 22:19:12 »

Nikin Türkçe değil,neden Türkçe yazıyosun?
Nikin araba modeli,enerjin beygir gücüyle mi ölçülüyor?

Ayrıntılara takılma,çıkamazsın işin içinden.
takma adım türkçe idi muhtar idi ama senin (benim de olabilir) yüzünden kapandı adem hatırlarsın o takma ad ile sana neler saydırdığımı Gülümseme
enerjim beygir gücüylede ölçülebilir Kahkaha

-seco republic (#16611) ülkesini yıktın! Helal olsun!
2-kafescek (#15189) ülkesini yıktın! Helal olsun!
3-İmperiusun intikamı feci olacak (#21371) ülkesini yıktın!
Helal olsun!
4-Asi_1_Küheylan (#85)ülkesini yıktın!
Helal olsun!
5-Statue (#400) ülkesini yıktın!
Helal olsun!(kazaran oldu)
Red Eye
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 27 Ocak 2008, 07:26:31 »

Sensiz olmuyor  Öpücük

Northen Lights ~ Red Eye
Binboan
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : 28 Ocak 2008, 20:14:42 »

O yıkılmış,bu gebermiş,kılmış,yünmüş gibi bir klanın her üyesi ayrı başlık açmasın.
Çok dogru ademcim sana katılıyorum... Titizssin bu konuda.. Kusursuz ve huzurlusun şu anda.. Takdir ediyom seni..

Maça neden gelmedin olum Kahkaha
pişt
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 02 Kasım 2008, 19:25:07 »

nereye yazıcamıdamı bilmiyorum ama derdimin muhatapları burda gibi gözüküyor.sizin şu oyuna giriş bölümleri beni artık çileden çıkarmaya başladı her seferinde yok orayı tıkla yok oluştur yok yapıştır> : ( yok hata verdi yine dene .bi çok oyunda beni hatırla kutucuğu var tıklıyon bidaha şifre bile sormuyo.yokmu bu işin başka çaresi
ha bide başka bi konu var tamam oyunda yeniyim belki erken bağırmaya başladım ama 4.ligde emek emek büyüttüğüm ülkemi engellediler Kızgın sebebi ne kadar doğru bilmiyorum ama aynı iş yerinde çalışan birkaç müttefik sevdalıyız biz,arkadaştan sonra onunkini kapatıp kendi adresimi açtığım için olmuş Kızgın ne yani bi bilgisayardan yanlızca bir kişi oynııcak anlamınamı geliyo.valla istedikten sonra bende iki tane daha bilgisayar var yapmak istedikten sonra sorun diil ha inanmıyorsanız o da sorun diil kanıtlarım ama konu bu ve sorun olan şu bi yerlerde bi yanlışlık yapılıyo benki bilgisayardan anlamayan biri bunu görebiliyosam e artık bu oyun sahiplerininde başka bi metod düşünme zamanı gelmiştir ha?ne dersiniz?walla oyun çok zevklli ama çok çabuk soğuyacak gibiyiz
username
Muttefik
*

AŞK BİR SUDUR İÇ İÇ KUDUR

john_terry95@hotmail.com AIM YIM
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 02 Kasım 2008, 19:38:48 »

nereye yazıcamıdamı bilmiyorum ama derdimin muhatapları burda gibi gözüküyor.sizin şu oyuna giriş bölümleri beni artık çileden çıkarmaya başladı her seferinde yok orayı tıkla yok oluştur yok yapıştır> : ( yok hata verdi yine dene .bi çok oyunda beni hatırla kutucuğu var tıklıyon bidaha şifre bile sormuyo.yokmu bu işin başka çaresi
ha bide başka bi konu var tamam oyunda yeniyim belki erken bağırmaya başladım ama 4.ligde emek emek büyüttüğüm ülkemi engellediler Kızgın sebebi ne kadar doğru bilmiyorum ama aynı iş yerinde çalışan birkaç müttefik sevdalıyız biz,arkadaştan sonra onunkini kapatıp kendi adresimi açtığım için olmuş Kızgın ne yani bi bilgisayardan yanlızca bir kişi oynııcak anlamınamı geliyo.valla istedikten sonra bende iki tane daha bilgisayar var yapmak istedikten sonra sorun diil ha inanmıyorsanız o da sorun diil kanıtlarım ama konu bu ve sorun olan şu bi yerlerde bi yanlışlık yapılıyo benki bilgisayardan anlamayan biri bunu görebiliyosam e artık bu oyun sahiplerininde başka bi metod düşünme zamanı gelmiştir ha?ne dersiniz?walla oyun çok zevklli ama çok çabuk soğuyacak gibiyiz

Yanlış Düşünüyorsun. Senin İş Yerinde Müttefik'e bağlanan başka oyuncular da varsa bunu adminlere mod.lara bildirmen gerekiyordu. Onlar da sana izin verecekler . Yani Kimsenin Haberi Olmaadan  iş arkadaşlarınla 10 dk arayla hesaplara girdiyseniz mod.ların yada adminlerin bir suçu yok! Asıl suç sizlerde. Multi izinini bir mod.dan alacaktınız. Oda Multileri yasallaştıracaktı. Kimse sizi engellemezdi ozaman mod. yada admin nerden bilsin senin fakeci olmadıgını
Kusura Bakma Böyle Konuları Görünce Ateşim çıkıyor yanlış birşey yazdıysam özür dilerim

Beni Hatırla Kısmına Gelince Düşünülebilir Aslında Ama Yani Şifre Yazmak Okadar da zor bişey değil gibime geliyor.

Saygılar..

Küfürsüz Forum

Hilesiz Hurdasız Oyun
Heroes_Empire
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 02 Kasım 2008, 20:01:42 »

Şifre yazmaya üşeniyorsan opera kullanabilirsin.
Aynı ofisten 2-3 kişi giriyoruz diye oyundan 111 no lu ülkeye, forumdan agtraya, msnden de bilgi@muttefik.com a ulaşıp bu sorunu da çözebilirsin.

Northern LightS    ~    Heroes Empire

hükmeden
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : 02 Kasım 2008, 22:22:53 »

oyuna giriş olayında arkadaşa katılıyorum hatırladan çok benim sinirlerimi hoplatan adımı giriyom şifremi giriyom o yandaki harfleri  ve rakamları copy paste yapmaktan sıkıldım artık ya buna bir çözüm bulunsun güvenlik aparatınada söz yok o yüzyılın icadı olarak bu oyunda bulunuyor Sırıtan
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.07 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu