|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« : 26 Ocak 2008, 10:27:06 » |
|
Öylesine bölümü an itibari ile darbeci ben tarafından temizlenip hizmetinize sunulmuştur. Çok komikk,üstteki,alttaki,yan konudaki,sağdaki,soldaki tarzı 90'lardan kalma forum kirliliklerini tekrar ortaya çıkarmama hususunda herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz. Hayırlı olsun temiz bölümünüz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2008, 13:20:01 » |
|
sacma bısey yapmıssın bence. amacı ne olucak pekı oylesıne bolumunun hangı konular yer alıcak adı ustunde oylesıne. Isteyen okur ıstemeyen okumaz. Ama sahıslar bu bolumde savasmak dısında bırbırıne laf solemeyı bı yana bırakıp eylencenın tadını cıkarıyordu. Copluk kısmı ne amacla kullanılacak. Oylesıne bolumu ne amacla?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2008, 13:22:56 Gönderen: Tylor »
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
hakann
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2008, 13:32:39 » |
|
bnce gayet süper olmus..ellerinize saglıkk baya abartılmıstı cünkü birara .. adı öylesine die de cöplüke döndürmenin manası yoktu die düsünüorum..
|
|
|
|
|
|
.. ATATÜRK 'çü GENÇLİK .. vahsi(12) cewriyem@yahoo.com -- herkes aynı hayatta kendini birsey sanma .. -- nekadar cok bilirsen , o kadar bela basa ..
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2008, 14:19:50 » |
|
Burası bir forum,üyeleri var,yazı okuyorlar. Üyelerinin %75'ı üniversite öğrencisi.90'ların forumlarında bol bol oyun oynamış kişiler. Bir strateji oyununun forumunda böyle işler abes kaçıyor. Verilen fıkraların hepsi en az 5 yıllık. Üstelik tek bir konu açılmış,isteyen istediği fıkrayı buraya yazsın denmiş. Meraklısına Öylesine diye bir konumuz da var,yazısı,şiiri,sorusu olan gitsin oradan sorsun.Meraklısı varsa cevap versin. Çok komik diyerek önümüze sürülüyor,mutlu olsun diye bir smiley atıyoruz. Dişe dokunur bir eğlenceli yazıya rastlamadım şu ana kadar bu bölümde. Rastladıysan çöplükten bul,geri getireyim,devam edin oyununuzu oynamaya. Burası bir forum olduğu ve günlük hit aldığı için bölüm içinde 2. sayfadan sonra hiçbir konu okunmuyor. Belirlenmiş bir rutin içinde konular açılıyor,insanlar cevap yazmıyor,cevap yazılmayan konu 2. sayfaya gidiyor,1. sayfa yeni cevap yazılmayacak konularla doluyor. Ve bunlar dışarıdan bakan kişiler için saçmalık olarak görünüyor.
Çöplüğün amacı miadını doldurmuş konuları barındırmaktır. Buradan taşınan konular içeriği ile birlikte çöplüğe yönlendiriliyor.İsteyen oraya girip okuyabilir. Ve dediğim gibi bunlar cevap yazılmayan konular,cevap yazılmadığı için sadece okunması yeterli olacak. Aktif bölümden pasif konu çıkartılıp pasif bölüme yollanarak tamamen pasifize ediliyor. Böyle düşün. Bence saçma değil,sence saçma.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2008, 14:24:45 Gönderen: Zaknafein »
|
|
|
|
|
by_rohat
Muttefik
Kayıp Krallık Muhafızları
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2008, 14:34:06 » |
|
resmen kendi üstüme alındım..! bundan sonra mesajlarım saçma sapan olsuğu için sadece kendi klanımın sayfasına birde gerekli olduğunda yazıcam.Zaeten millet benim çok yazıp boş yazdığımı düşünüo.. çocuukluk aklı affedin istesem büyük gibide davrana biliridm ama çağımın gereklerini yaşadım neyse madem siz beni büyük istiyosunuz bende büyük davranırım..'!! 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2008, 14:35:41 Gönderen: by_rohat »
|
|
...:::RoSeSi:::...
Muhafız ~~ Kayıp Krallık Muhafızları
WoRLd~~ MeLeKLeR & ŞeYTaNLaR
|
|
|
|
Zaknafein
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Ocak 2008, 14:40:10 » |
|
Demogojiyi kesmekten başlayabilirsin büyümeye. Koca bölüm temizleniyor küçük emrah gibi çıkıp 'bütün suç benim böhü' demenin manası yok.En az sen kadar tüm forum suçlu. İşin ilginci ortada suç da yok. Klan sayfanızı istediğin gibi doldurabilirsin şimdi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2008, 14:41:53 Gönderen: Zaknafein »
|
|
|
|
|
Kazandibi
Muttefik
Tanrı öldü. [Nietzsche]
|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Ocak 2008, 15:53:09 » |
|
İyi olmuş..
|
|
|
|
|
|
Sokrates varolmadığımı ispatladı, moralim çok bozuk. Woody Allen
|
|
|
traJEdi
Muttefik
! traJEdi '21blackJack'
|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Ocak 2008, 16:19:17 » |
|
tmm acıklaman gayet net olmus ellerıne saglık o zaman
|
|
|
|
|
|
kötüyüm ben, kötüyüm, kötüyüm, herkesi hasta eder, kustururum... kustururum... Drow kötülerın ırkı... No Fake! No Efect!
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #8 : 27 Ocak 2008, 13:08:16 » |
|
İyi olmuş temiz temiz güle güle kullanırız artıkın  Bu iş by_rohat a hiç yaramamış yaf 1000e kasıyodu çocuk bi anda sildin attın rüyalarını kaldı 750de 
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Heroes Empire
|
|
|
Heroes_Empire
Muttefik
Rakı+Balık=Aganın Yeri
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Ocak 2008, 18:02:44 » |
|
Not:Düzeltiyorum 570 olmuş şimdi 
|
|
|
|
|
|
Northern LightS ~ Heroes Empire
|
|
|
|
TRiagovia
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Ocak 2008, 18:37:07 » |
|
ehüeh bnm de 1000 küsüre düşmüş  ademm 1111 inci mesajın altına imzanı bekliyorum scannerdan tarat bence bişi kalmamış şurda 20 30 msj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_rohat
Muttefik
Kayıp Krallık Muhafızları
|
 |
« Yanıtla #11 : 28 Ocak 2008, 07:57:29 » |
|
Demogojiyi kesmekten başlayabilirsin büyümeye. Koca bölüm temizleniyor küçük emrah gibi çıkıp 'bütün suç benim böhü' demenin manası yok.En az sen kadar tüm forum suçlu. İşin ilginci ortada suç da yok. Klan sayfanızı istediğin gibi doldurabilirsin şimdi.
ben temzilikten değil açıklamalarından behsediorum..'
|
|
|
|
|
|
...:::RoSeSi:::...
Muhafız ~~ Kayıp Krallık Muhafızları
WoRLd~~ MeLeKLeR & ŞeYTaNLaR
|
|
|
Kazandibi
Muttefik
Tanrı öldü. [Nietzsche]
|
 |
« Yanıtla #12 : 03 Şubat 2008, 19:05:06 » |
|
Temizliğe İhtiyaç (Need for cleanliness) :O kadar temizlik boşa mı gitti, "memo" arkadaş .kunu mu çıkardı? Aşağıya bir bakın, bu post. kasmak değil; konu kasmak!  Çok da mantıklı konular olmasa gerek. Ha, bu arada, "memo" kardeş alınma; rahatsız değilim ama onca emek boşa mı gitti?!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2008, 19:12:12 Gönderen: Kazandibi »
|
|
Sokrates varolmadığımı ispatladı, moralim çok bozuk. Woody Allen
|
|
|
nAso
Muttefik
sonsuzun sonunu getirmekteyim....
|
 |
« Yanıtla #13 : 03 Şubat 2008, 19:31:27 » |
|
Öylesine bölümünde nasıl bir emekten söz ediyorsun yaf acarsın konuyu öylesine, konuşusun öylesine, gülersin gene öylesine.. arada bir budamak lazım
|
|
|
|
|
|
Benim burdan yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem:
"Önceden böcek olmayı kabul edipte, sonradan ezildik diye vızzıklamasınlar."
|
|
|
Kazandibi