Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
09 Ocak 2009, 02:10:05 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mart 2007 Sezonu  (Okunma Sayısı 620 defa)
agTra
Administrator
Muttefik

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 01 Nisan 2007, 00:03:10 »

sentim (20) ülkesi bir bugla karşılaştığı için o duruma gelmiştir. Bu kesin ve nettir. Oyunun son dakikalarında meydana gelen bu bug sonucunda sentim ülkesi yaklaşık hesaplar yapılarak uygun yerine yerleştirildi. Nisan dönemi oyunu 01 Nisan 15.00'da başlayacak.
ertoo
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2007, 06:55:01 »

benim geçen sezondan üyeligim yok yani hesabı kapa diyorum o kapadıgım ismin e-maili ile bi daha üye oluyoeum (hesabı kapattım)sen zaten üye olmuşsun diyor yaa nie böyle oluyoo bu sezonda öyle olurmu???
HaKKaN
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : 01 Nisan 2007, 08:35:07 »

öyle bir sorun varsa adminler tarafından eski hesabın yok edilerek yeniden üye olabilirsin. ayrıca normal oyunda oyun sıfırlandıktan sonra yeniden üye olman gerekmiyor fakat bu yeni dönemde yeniden üye olman gerekebilir. üye olmayı denemeden önce direk olarak bi girmeyi dene giremessen üyeliği dene !

İnsanların şeref ve güçleri sembolleştirilemez ![/b]
Senaten
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 01 Nisan 2007, 11:19:16 »

sentim (20) ülkesi bir bugla karşılaştığı için o duruma gelmiştir. Bu kesin ve nettir. Oyunun son dakikalarında meydana gelen bu bug sonucunda sentim ülkesi yaklaşık hesaplar yapılarak uygun yerine yerleştirildi. Nisan dönemi oyunu 01 Nisan 15.00'da başlayacak.

yaklaşık hesaplarda bir sorun olmuş olabilir mi acaba, puanı toprağı ve ordusuna göre baya yüksek.....

&&&  SENATEN &&&
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
*

KRaL_GüCü

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #4 : 01 Nisan 2007, 12:23:52 »

Senaten nineyecen bırak sevinsin Kahkaha

Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.055 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu