Dragoon
Muttefik
|
 |
« : 23 Şubat 2007, 19:51:59 » |
|
arkadaşlar hızlı ve güçlü bir şekilde başlamak için seferlerimi bekleyim direk kullanayımmı o seferlerin hepsini yarısını falan neye kullanayım yani oyuna hızlı başlama gibi birşey biliyor musunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sürgün
|
 |
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2007, 19:57:36 » |
|
vur , kır , parçala  Alp kardeşimi hatırladım bir anda 
|
|
|
|
|
|
Yaşamaz ölümü göze almayan Zafer, göz yummadan koşar da gider. Bayrağa kanının alı çalmayan Gözyaşı boşana boşana gider!
|
|
|
|
Albay William
|
 |
« Yanıtla #2 : 23 Şubat 2007, 19:59:14 » |
|
sende bir çömezlik sezdim dragon...eer ilk2 gün top 10 da olmak istiyosan seferlerinin tamamına keşif yap bu senin için yeterince hızlı sayılabilir!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dragoon
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Şubat 2007, 20:06:03 » |
|
ama ozaman asker yapamam herkes saldırır 10culuktan 10000ci olurum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BabySitter
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Şubat 2007, 20:07:02 » |
|
Sen 10.000 kişiyi getir oyuna admin hesabı çalıp sana ordu yazacam 1. yapacam seni..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dragoon
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Şubat 2007, 20:08:18 » |
|
banlasınlaR senide bi güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WeDaT
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2007, 20:10:44 » |
|
vur , kır , parçala  Alp kardeşimi hatırladım bir anda  alp kardesım nerde ya msnde de yok bı ankaraya gıttı o gıdıs alp duy sesımı de gır forum sensız kaldı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BabySitter
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Şubat 2007, 20:14:09 » |
|
Biraz araştırırsan bugün atılmış mesajlarını görürsün..Alp her zaman buralardadır : ) Son gördüğümde muhasebeciye çırak girmişti artık arasıra görünüyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dragoon
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #8 : 23 Şubat 2007, 20:17:03 » |
|
konuyu nerden nereye döndürdünüz haa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WeDaT
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 23 Şubat 2007, 20:30:10 » |
|
ya bugun pc tamırınden basımı kaldrıp nete bıle gıremedım ılk defa msn bıle kapalıydı butun gun basındfa olmasam bıle pc de acık bırakırdım msn ımı saol yınede 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
troiayelken
|
 |
« Yanıtla #10 : 24 Şubat 2007, 15:40:33 » |
|
ama ozaman asker yapamam herkes saldırır 10culuktan 10000ci olurum
o zaman ülke yönetiminden asker oranlarını ayarla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alp_TüRKLeR
Muttefik
OveRLoRDTaNKs >HeRo<
|
 |
« Yanıtla #11 : 24 Şubat 2007, 19:25:13 » |
|
ahanda yettim arkadaşlar wedatım ya ankaraya 5 günlüğüne gittim bayram tatiline msne giriyorumda saatler uyuşmuyo sanırım...aha benim lafta geçmiş sağolasın kardeşim.vur,kır,parçala dragon oyunu dağıtmak istiyorsan,hatta hatta oyunun en karizmatik,en güzel,en haşin,en deli manyak enn...birimi olan siege onager kasmak istersen ve oyunda ilk son çağa geçmeyi istersen öğretebilirim :Dsende kendi anarşiğini dağıtırsın herkesin kalbinde bir düşman anarşik yatar 
|
|
|
|
|
|
..:: Benim Kudretimin Ulaştığı Yere Onların Hayalleri Bile Ulaşamaz ::..
|
|
|
|
K4R4B4S4N
|
 |
« Yanıtla #12 : 25 Şubat 2007, 09:00:07 » |
|
arkadaşlar hızlı ve güçlü bir şekilde başlamak için seferlerimi bekleyim direk kullanayımmı o seferlerin hepsini yarısını falan neye kullanayım yani oyuna hızlı başlama gibi birşey biliyor musunuz?
savunmaya yönelik oynuyorsan seferlerini erken kullanmalı ve gelen seferleri bekletmeden harcamalısın, eğer saldırıya yönelik oynamak istiyorsan seferlerini biriktirip toplu olarak kullanmak en iyisi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WeDaT
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 25 Şubat 2007, 15:01:11 » |
|
oyunda savunma yapamazsın kımde toprak varsa alınır bı bı kanun gıbıdır kım tutmus mılletın ıcınde fazla toprak tek tıp e cevırrır yıne gırerım  en ıyı savunma saldrırdır . 5 10 sefer bırak topragına senin seferın bıtınce goz dıkenler olursa gerı vur asker kaybetmek ıstemıyor cogu kısı sankı gomme derdı var gıbı .. herneyse herkesın kendıne gore stratejısı var basarılar herkese.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|