Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
09 Ocak 2009, 03:33:40 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: T.C. Klanı 1L müttefikleri  (Okunma Sayısı 666 defa)
ugur_sipahi
Muttefik
*

T.C.

Üyelik Bilgileri WWW
« : 20 Ocak 2008, 21:15:01 »

Ocak sezonunda Klanımıza müttefik olan Paşa ve Cesur klanlarına başarılar diliyorum. Diğer klanların müttefik olma teklifleri gerçekliği araştırılıp belirlenecektir. Şimdilik sezon başlamadan bu klanlarla müttefik olduğumuzu açıklayalım bizde açık oyun oynamış olalım. Tüm klanlara ve oyunculara yeni sezonda Yeniliklerle birlikte başarılar dilerim.

twister
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2008, 21:16:12 »

BU BİRLİKTELİK HAYIRLI OLSUN .YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLERİZ..
heLL
Muttefik
*

BekLEyİn ve GÖRün ALayNIZA gidiCEm~

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2008, 05:56:43 »

T.C clanınına başarılarımı diliyorum

alAYANIZA gidİCem BEklyİN ve GÖrüN
by_winston
Muttefik
*

HAYATTA YAPTIĞIN TERCİHLER KADERİNİ BELİRLER

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 12 Mart 2008, 19:20:08 »

ewet herkese kolay gelsin zor olacağa benziyoor :
herkese en içten dileklerim le başarılar dilerim... Öpücük Öpücük

MERSİNpozcuÜLKESİ:) {{ T.C.}}
yeristan
STORMS
Muttefik
*

STORMSLAR BAŞA BELA

zx636_black@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2008, 08:34:01 »

siz ve müttefiklerinize iyi oyunlar diliyorum. inşallah güzel bir savaş çıkartırız hepbirlikte. çekişmeli ve zevkli geçer. yalnız lütfen düşmanda olsak seviyeli ve saygılı olalım birbirimize. bunun bir oyun olduğunu unutmayalım. oyun anında düşman dışında dostluğumuz devam etsin.

storms başa bela
sinek-vale
Muttefik
*

Rakı+Balık=Aganın Yeri

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2008, 19:42:02 »

siz ve müttefiklerinize iyi oyunlar diliyorum. inşallah güzel bir savaş çıkartırız hepbirlikte. çekişmeli ve zevkli geçer. yalnız lütfen düşmanda olsak seviyeli ve saygılı olalım birbirimize. bunun bir oyun olduğunu unutmayalım. oyun anında düşman dışında dostluğumuz devam etsin.

senın yazılarını takıp edıyorum gercekten tbrk edıyorum o kdar gurultulu donemlerde dahı sakın tavrınla takdırımı kazanan ınsanlardansın oyun ıle gercek yasamı ayırmıs ınsanlardan bırı oldugun cook acık sana ve klanına sahsım adına basarılar dılerım...

*1 sinek - vaLe (#30106)   479,009    1,738,163,381      T.C Vip   Nightwalker   Son

"  Fatih SuLtan Mehmet Han  "

Northern LightS ~  sinék - vaLe

FB
t_REİİS
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 23 Temmuz 2008, 09:56:16 »

başarılar
KATSUMATO
Muttefik
*

Vatan Sana Canım Feda

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2008, 13:46:43 »

toprağım benim. ben sana oyunda da olsa düşman olamam. bunu böyle bil.

her söze verilecek bir cevabım vardır elbet. Bir söze bakarım sözmü diye bide söyleyene bakarım adammı diye. ona göre konuşurum.
ugur_sipahi
Muttefik
*

T.C.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : 24 Temmuz 2008, 08:53:06 »

Bu başlık ocak sezonu içindi arkadaşlar. Şimdi klanların çoğu dağıldı yeni oluşumlar var. Bu dönem için müttefikiliğimiz henüz kimseyle oluşmadı. Ve klanımızda kimin olacağı sezon içi belli olacak. Kimseye klanıma gelmesini teklif etmedim henüz ama eski oyuncularımıza kapımız hep açık. Onlar dışında klana dahil olmak isteyenlerde mesaj atarsa değerlendirilecektir.

fuqistan
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 24 Temmuz 2008, 08:56:31 »

l1 kaos içinde olur bu dönem diye düşünüyorum.büyük kayıp vermeyen tek klanın 21 olduğunu sanıyorum.başka klan varsa düzeltin beni Göz kırpan Kahkaha
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.075 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu