|
|
Mit
Muttefik
Yıkılmadık Ayaktayız..Müttefikle Başbaşayız.
|
 |
« Yanıtla #31 : 18 Ocak 2008, 09:44:01 » |
|
Hele Şukur Bi Tarih Alabildik  Eğer Lig Kısa Surecekse Sefer Sayılarınıda Ona Göre Ayarlarsanız Sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osmanli_imparatorlugu
|
 |
« Yanıtla #32 : 18 Ocak 2008, 11:47:10 » |
|
Güzel Olacak Herkezin 0 dan başlaması şuan açıldığında herkezin bilgisi aynı olacak ve hakeden zirveyi göğüslüyecek herkeze başarılar  Merak ediyorum yeni dizayn ı acaba eskisinden cok farklı olucakmı
|
|
|
|
|
|
Agustos Dönemi : 1 SultanlarAşkına (#1000) 1m 3b Klan : AAS Savunma : 498 Yıkım: 2
Ekim Dönemi : 7 YAVUZ SULTAN SELİM (#1000) 59k 199m A A S Goblin Son
===> #1000 <=== The End ===> Muttefiki Bıraktım Dostuma Düşmanıma Başarılar Dilerim <===
|
|
|
|
|
|
agTra
|
 |
« Yanıtla #34 : 18 Ocak 2008, 14:58:51 » |
|
Oyun 1 ay oynanacak. Kısa süreceği falan yok. Rütbe sisteminin puanlamaları hakkında detaylı bilgi verilecek, fikirleriniz alınacak tartışılacak vs. Rütbe isimleri ise TSK rütbeleri değil. Fantastik bir arayış içindeyiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yusuf
Kral Gücü
Muttefik
KRaL_GüCü
|
 |
« Yanıtla #35 : 18 Ocak 2008, 15:38:17 » |
|
Ben başka fantaziler buldum  Kamansutra takvimi yayınlandı :=) Diyorum ki ordaki isimleri mi kullansak tam 12 fantazi her biri bir ay için 
|
|
|
|
|
|
Sen Yeter ki; Vur Vur KRaL_GücüM 
|
|
|
|
|
Infantry
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #37 : 18 Ocak 2008, 19:31:00 » |
|
Hayırlı olur inşallah.Hekrese başarılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_rohat
Muttefik
Kayıp Krallık Muhafızları
|
 |
« Yanıtla #38 : 18 Ocak 2008, 22:26:56 » |
|
ondan sonra forumda başlar benim rutbem seninkinden yüksek felan ..!  yok benim rutbem seninkini döver..! 
|
|
|
|
|
|
...:::RoSeSi:::...
Muhafız ~~ Kayıp Krallık Muhafızları
WoRLd~~ MeLeKLeR & ŞeYTaNLaR
|
|
|
nukke
Muttefik
...Bir yudum Bir nefes Hayat şahane...
|
 |
« Yanıtla #39 : 18 Ocak 2008, 22:32:29 » |
|
hatırladığım kadarıyla rütbelerin belirlenmesinde dönem içinde genel olarak bulunduğun sırada önemli olacaktı... Bu demek oluyor ki elf ırkı artık yalnızca sırayı takmayanların değil rütbeyi de önemsemeyenlerin ırkı olacak gibi. 
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
|
black_wolf
|
 |
« Yanıtla #40 : 18 Ocak 2008, 22:35:57 » |
|
yeni rütbe sistemi güzel olacağa benziyor herkese başarılar
|
|
|
|
|
|
herkes konuşmaz biz susmayız biz konuşmadıkmı tarih yazmayız
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #41 : 18 Ocak 2008, 22:46:36 » |
|
hatırladığım kadarıyla rütbelerin belirlenmesinde dönem içinde genel olarak bulunduğun sırada önemli olacaktı... Bu demek oluyor ki elf ırkı artık yalnızca sırayı takmayanların değil rütbeyi de önemsemeyenlerin ırkı olacak gibi.  genel derken bütün dönem boyunca mı oluyo nukke 
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
nukke
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #42 : 18 Ocak 2008, 22:48:54 » |
|
yanlış hatırlamıyorsam tüm dönem boyunca bulunduğun sırada etkileyecekti. yani dönemi bitirdiğin sıra kadar değil ama etkisi olacaktı. öyle konuşulmuştu diye hatırlıyorum
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
|
cernstorm
|
 |
« Yanıtla #43 : 18 Ocak 2008, 23:00:58 » |
|
o bence zor rütbe kasma işi çıkar bide seferler 250 şer periyotlarda deil kayda girilecek saatlerin tespitiyle bu saatlerden bir kaç dk önce 144 er veya günde iki defa kayıt alınacaksa 72 şer harcanır 
|
|
|
|
|
|
NO FAKE NO FEAR Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur 
|
|
|
nukke
Muttefik
|
 |
« Yanıtla #44 : 18 Ocak 2008, 23:02:45 » |
|
bilmiyorum walla. oyun açılmadan taner gerekli açıklamayı yapar herhalde. 
|
|
|
|
|
|
~~~~ NuKKe ~~~~ [ 41 ]
|
|
|
|