Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
09 Ocak 2009, 00:18:05 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1] 2 3 ... 7   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: STROM VE MUHAFIZ BİRLEŞMESİ  (Okunma Sayısı 2816 defa)
GÖKTEKİ CANAVAR
Muttefik
*

cesurlar_2007@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« : 16 Ocak 2008, 17:52:50 »

ARKADAŞLAR ŞİMDİ BU  2 KLAN BIRLEŞEREK 1 LGI İŞGAL EDICEKLERMIŞ.ŞU OYUN BAŞLASADA ZEVKINI ALSAK ŞU 2 KLANIN.SIZCE BAŞARILI OLABILACAKLAERMİ.(ŞAHSI DUŞUNCEMDIR KLANIMLA ILGISI YOKTUR).Yakında bu sekılde bır gruplasma olucak zaten buyuk bır saf belırlenıcek bı tarafta cok buyuk 2 klan olucak dıger tarafta   gerı kalan her klan olucak(BU ALINTIDIR  VEYSEL TARAFINDAN SOYLENMİŞ OLAN KELIMELERDIR)
Fenerbahce Cumhuriyeti
Kayıp Krallık Muhafızları
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2008, 19:12:59 »

ARKADAŞLAR ŞİMDİ BU  2 KLAN BIRLEŞEREK 1 LGI İŞGAL EDICEKLERMIŞ.ŞU OYUN BAŞLASADA ZEVKINI ALSAK ŞU 2 KLANIN.SIZCE BAŞARILI OLABILACAKLAERMİ.(ŞAHSI DUŞUNCEMDIR KLANIMLA ILGISI YOKTUR).Yakında bu sekılde bır gruplasma olucak zaten buyuk bır saf belırlenıcek bı tarafta cok buyuk 2 klan olucak dıger tarafta   gerı kalan her klan olucak(BU ALINTIDIR  VEYSEL TARAFINDAN SOYLENMİŞ OLAN KELIMELERDIR)

Bu Gökteki Canavar arkadaş kimdir necidir tanımam  bilmem fakat  böyle  bir başlık açıp kafasına göre böyle bir duyuru yapması pek bir ilginç geldi  bana,  bak  arkadaşım  sana en yetkili ağızdan bir cevap  yazayım, bu başlığı açmandaki maksat her ne ise bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum.  Muhafız-Storms birleşmesi diye birşey  yoktur, eğerki iki klan arasındaki oluşturulan dostluğun adı birleşme ise evet buna birleşme denilebilir fakat birleşmede benim bildiğim tek bir isim altında olur. Bu cevap sanırım birşeyleri anlamana yeterli olsa gerek.

Tekrarlıyorum  Muhafız ile Storms klanları dost iki klandır.

Tüm müttefik alemine saygılarımla.
GÖKTEKİ CANAVAR
Muttefik
*

cesurlar_2007@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2008, 19:23:46 »

BİRLEŞME DERKEN MUTTEFIK ANLAMINDA ARKADAŞIM VE DIGERLERI DEDIGIDE BIZIM KLAN DAHIL Gülümseme BIZDE DIGER KLANLARLA DOZT KLANMI OLSAK ACABA Gülümseme
ZeteS
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2008, 20:42:51 »

Arkadaşım amacının bu iki klanı böyle saçma sapan söylemler ile yıpratmak olduğunu tahmin ediyorum. Klanına değil şahsınadır söylemim bu iki klan birleşmeyecektir fakat birbirleri ile uzun süredir gelen dostlukları devam edecektir. ßu da böyle biline tüm müttefik alemine. Hadi hayırlı işler sizlere . . .

. . . Kayıp Krallık Muhafızları . . .
R@B@L
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2008, 21:28:35 »

Mazlum edebiyatı  yapıp yandaşmı toplamaya çalışıyosun?? Bence bu tür numaraları bırakın herkes kimin hangi safta olacağını kime düşman kime dost olacağını gayet iyi biliyoo.. Böyle saçma başlıklar açıp kendinizi komik durumlara sokmayın...

Muhafız            Muhafız            Muhafız            Muhafız
by_rohat
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 17 Ocak 2008, 15:17:42 »

hımmm ... bişi yazmak isterdim ama ben klanda yetkili değilim ama üyesi olmak yeter...!

...:::RoSeSi:::...

Muhafız ~~ Kayıp Krallık Muhafızları

WoRLd~~  MeLeKLeR & ŞeYTaNLaR
DYNAMİT
STORMS
Muttefik
*

STORMS BAŞA BELA..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2008, 16:01:44 »

MUHAFIZ VE STORMS klanları iki ayrı dost klanlardırdır ve liglerinde iki ayrı dost klanın hareket etmesi gerektiği şekilde hareket edecektir.

Muhafız ve storms klanlarının isimlerini ^^ligi işgal edeceklermiş^^gibi cümleler içinde kullanarak ne yöne varmak istediklerinden kendilerinin bile fikri olmayan zihniyeti kınıyoruz.

\'\'ŞEYTANIN BEYLİĞİ BESMELEYE KADARDIR\'\'

KARİŞALUM DUMANA GİTTİ SANSUNLER BİZİ..
bl@ckwhite-Ümİt
Holigan
Muttefik
*

FİLİSTİN'E ÖZGÜRLÜK !!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2008, 21:17:56 »

BİRLEŞME DERKEN MUTTEFIK ANLAMINDA ARKADAŞIM VE DIGERLERI DEDIGIDE BIZIM KLAN DAHIL Gülümseme BIZDE DIGER KLANLARLA DOZT KLANMI OLSAK ACABA Gülümseme
heee işgal edecezzzz sizde doZt klanlar bulun sizde işgal edinn Dil çıkaran

Northern Lights
cernstorm
Muttefik
*

21

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #8 : 17 Ocak 2008, 22:12:19 »

bir şey merak ediyorum bu dönem muhafızdan kaç kişi oyunu bıraktı l1den  Ney

NO FAKE NO FEAR

Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur Dil çıkaran
cingene_WoRLd
Muttefik
*

Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 17 Ocak 2008, 22:21:12 »

Nıye ne yapıcaksın ?

cevap vereyım   kımse  bırakmadı    benım bıldıgım . yıkılan oldu gene cıktı  ,  gırmeyen uyemız oldu  gec gıren oldu felan 
yokedıcı ve hukmeden 1. lıgden degıldı senınde bıldıgın gıbı onlar gelmeden bıraktı.

*1   cingene * wEyCeLL (#11)   903,598    1,111,111,111   WoRLd~~   Goblin   Son

Bir oğlum olana kadar,
           En iyisi benim...
cernstorm
Muttefik
*

21

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #10 : 17 Ocak 2008, 22:25:24 »

Nıye ne yapıcaksın ?

cevap vereyım   kımse  bırakmadı    benım bıldıgım . yıkılan oldu gene cıktı  ,  gırmeyen uyemız oldu  gec gıren oldu felan 
yokedıcı ve hukmeden 1. lıgden degıldı senınde bıldıgın gıbı onlar gelmeden bıraktı.
hmm black and white da 1.ligden gibi konuşmuşta çok garibime gidiyor bu tip konuşmalar iki üç gün önce bana hileci diyen benim ligimde bulunan insanların zart diye 1.ligden gibi konuşmaları

NO FAKE NO FEAR

Dünyada her erkeğe 2 kadın düşüyormuş hakkımı yiyene helal etmiyorum ilanen duyrulur Dil çıkaran
cingene_WoRLd
Muttefik
*

Birisi şeytana söylesin , tüyü bende ...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 17 Ocak 2008, 22:44:07 »

..::blackwhite::..     oyunu  bırakmıştı cıhad ,   gecen dnm dondu 5. lıgde oynadı lıg sıfıra atılmıstı cunku.

1. lıg hakkında konusabılır boyle bır yasak yok.

*1   cingene * wEyCeLL (#11)   903,598    1,111,111,111   WoRLd~~   Goblin   Son

Bir oğlum olana kadar,
           En iyisi benim...
bstemel
Muttefik
*

bstemel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 18 Ocak 2008, 13:58:43 »

Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan
GeeVeeZee
STORMS
Muttefik
*

bstemel@hotmail.com bstemel@yahoo.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 18 Ocak 2008, 14:14:28 »

MUHAFIZ DOSTLARIMIZ ile birlikte L1 hiç bir zaman görmediği bir oyun anlayışı ile karşınızda olacağız. STORM geldi L1 zevk geldi diyebiliriz. L1 işgal etmek filan yok, biz stormlar yanlızca düşmanlarımızın korkulu rüyası olmayı severiz. L1 başlasın ne demek istediğimiz anlayacaksınız.
Bşk_Yrd.
ZeteS
Muttefik

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 18 Ocak 2008, 19:21:07 »

Konunun daha fazla uzamasına bence gerek yoktur ben muhafız klanı adına konuşuyorum bizim klanın yetkililerinden veya üyelerinden herhangi birisi biz L1 i işgal edeceğiz demedi ve demezde, dostlarımız olan storms klanı adına konuşmam doğru olmaz fakat L1 i işgal edeceğiz diye herhangi bir beyanda bulunduklarını şahsım adına söylüyorum forumlarda hiç görmedim.

Sadece konuşmalardan anlaşıldığı gibi L1 deki düşmanlarımıza şimdiden korku verilmiş durumdadır ki böyle propogandalar içine girmişlerdir, bunu da normal karşılamak lazımdır fakat bunu son kez söylemek istiyorum sayın müttefik oyunu forum sakinlerine NE MUHAFIZ KLANI NE DE STORMS KLANI BİRLEŞMEMİŞTİR. Belirtmekte yarar görüyorum, MUHAFIZ VE STORMS KLANLARI DOST KLANLARDIR VE ÖYLE DE KALACAKLARDIR.

Ayrıca Muhafız klanının adının böyle konularla anılmasını şiddetle kınıyor bir daha böyle durumların tekerrür edilmemesini temenni ediyorum.
Sayfa: [1] 2 3 ... 7   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.081 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu