Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
08 Ocak 2009, 21:57:38 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KÖLE  (Okunma Sayısı 440 defa)
HogGoblin
Muttefik
*

_<OyunchU>_

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 13 Mart 2007, 20:35:16 »

arkadaslar kölem -15 bunu nası duzeltebilirim ve bu arada bu köle ne işe yarıo Sırıtan

Geldim ! Gordum ! bide yenebilseydim cok guzel olcaktı Kahkaha
kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2007, 20:37:42 »

köle bir sseferde diktiğin bina sayısında etkili oluyo(bu bnm görüşüm yanlıs da olailbir) bunu + yapmak için çadır veya klübe hangi çağdayasan ona göre değişir ondan dikcen diyelim bi seferde 86 bna dikiyn kendimden örnek weriyorum biraz önce 86 bina dikerken 172 kışla diktim bi seferde diktiğim bina sayısı 172 oldu böle oluyo galiba diktiğim akdar artıyo bi kaç kez daha olmustu böle. yani ksıaca klübe dikecen ve bir seferde dikebildiğin bina sayısnıo artıtrcan
HogGoblin
Muttefik
*

_<OyunchU>_

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2007, 20:41:00 »

yani köle bi seferde dikebilceimiz bina sayısını mı arttırıo

HogGoblin
Muttefik
*

_<OyunchU>_

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2007, 20:42:41 »

wooow 50 tane cadır yaptım kole - 17 den + 180e fırladı

kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2007, 20:43:49 »

evet, aslında ilk çağa isim olarak kle biraz acaip lmus kaos çağında bunun adı işçi oluyo ve daha mantıklı oluyo şöyle düşün bir seferde 50 bina üretiyosun bi kaç sefer kullanarak klübe yapıyosun ve köleler artıyo böylece bir seferde 10 bina yapıyon ve 3-4k bina bascaksan yarı yarıya seferden kar etmiş oluyosun:)) ha bişey daha ülke durumuna girip vergiyi yüzde 5 yap ki daha çok köle gelsin:)
HogGoblin
Muttefik
*

_<OyunchU>_

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2007, 20:46:49 »

abi ama bnm vergim %10 5 e dusurunce glrde bi kayıp oluo  Dil çıkaran

kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2007, 21:34:08 »

lsun önemli deil gider giderse gitsinn:)))))))) kayıp olsun isterse bnm kaybım - 6milyon. rablodakilerin filan 20milyon filandır herhalde. yani demrci taktiği  parnaın - de olmasını gerektiriyoo:DDDDDD sor öğrenn
Bombacı_MülayiM
Muttefik
*

Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 14 Mart 2007, 03:02:47 »

ya boswerın bu kole ibnelerını gitsinler,bak sana hemen bırakıp gidiyolar,demekkı senın ulkenı sewmedlıer ondan başka ulkelere kaçıyolar...yad adamlara biraz eğlence sağlasana onlarında bi sosyal yasantısı war cokmu calıştırdın adamları,cokmu ezdin,biraz rahat bırak adamları fazla userıne gitme ara sıra gidip bi dolassınlar onlarında coluğu cocuğu war karası war,karısıyla işi war...sen gece gunduz calıştırırsan kaçarlar tabı...hiç bi gunden bi gune güsellık yaptın mı adamlara,sordunmu acmısınız tokmusunuz bişeye ihtiyacınız warmı die...sen iki kurusa calıştır adamları ondan sonra kaçtılar die gel bide burda yakın ayıp walla....

!!İntik@M!!

Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM

Forever 21 klanı yeni başkanı...
HogGoblin
Muttefik
*

_<OyunchU>_

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : 14 Mart 2007, 05:48:45 »

ya boswerın bu kole ibnelerını gitsinler,bak sana hemen bırakıp gidiyolar,demekkı senın ulkenı sewmedlıer ondan başka ulkelere kaçıyolar...yad adamlara biraz eğlence sağlasana onlarında bi sosyal yasantısı war cokmu calıştırdın adamları,cokmu ezdin,biraz rahat bırak adamları fazla userıne gitme ara sıra gidip bi dolassınlar onlarında coluğu cocuğu war karası war,karısıyla işi war...sen gece gunduz calıştırırsan kaçarlar tabı...hiç bi gunden bi gune güsellık yaptın mı adamlara,sordunmu acmısınız tokmusunuz bişeye ihtiyacınız warmı die...sen iki kurusa calıştır adamları ondan sonra kaçtılar die gel bide burda yakın ayıp walla....
ühüüüüüüüüü Ağlayan kendimden utanıyorum hmn gidip 1 tane kahve 1 tane sinema 1 tanede ker.ane accam...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.066 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu