Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
08 Ocak 2009, 22:31:26 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: KİMSE KİMSEYİ SEWMEK ZORUNDA DEĞİL...AMA, LÜTFEN BİRAZ DAHA SAYGI VE HOŞGÖRÜ!!!  (Okunma Sayısı 216 defa)
fatih
Muttefik
*

K@rıNdeŞeN_J@cK......... Walter Sickert!!!

faith23@example.com
Üyelik Bilgileri
« : 12 Ocak 2008, 12:33:26 »

Son zamanlarda giderek artan gereksiz tartışmalar, sadece "yazmış olmak için yazmak" durumu ve bunlarla beraber gelen ciddiyetsizlik giderek artmaktadır.
Bir kişi hatalı yada yanlış olduğunu kabul ederek değerinden ve saygınlığından bir şey kaybetmez. Aksine hala sadece çocukca bir tavırla "hata yapmış olmayı" kabullenemeyerek fikirlerini saçmalama noktasına gelinceye kadar inatla sürdürürse hem kendisine hem de forumdaki diğer üyelere büyük bir saygısızlık yapmış olur.
Tabii ki oyunla alakalı tatlı atışmalar olmalı.Forumda açılan herhangi bi başlık altında gereksiz,kördüğüme dönen tartışmaların kimseye bi getirisi olmamakla birlikte; forumun kalitesini düşürmekte ve oyuna yeni başlayan yada başlamayı düşününen özelliklede genç arkadaşlarımıza kötü örnek teşkil etmektedir.
Bu bağlamda herkesin klawyesini, gereksiz tartışmalardan,kişilere hakaretten yada bu güzel oyun için bile olsa saygısızlık boyutuna ulaşan,iğneleyici mesajlarından uzak tutmasını rica ediyorum.
Bu zamana kadar istemedende olsa kalbini kırdığım yada canını sıktığım ve de bu başlığı açarak değerli vakitlerinden çaldığım arkadaşlarımdan özür dilerim.hepimizin ortak noktası müttefik.
Oyunda olmasada en azından forumda müttefik olabilecek herkesin herkesle mutlak bi ortak noktası vardır.
Umarım yanılmıyorumdur.  Üzgün

.....MoĞOLL@R_F@ith_K@RINDEŞEN_J@CK.....
                       ___( 5 )___

~~~~~ Northern Lights ~~~~~
by_rohat
Muttefik
*

Kayıp Krallık Muhafızları

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2008, 12:39:35 »

haklısın galiba bişi diyemiyorum..! Üzgün

...:::RoSeSi:::...

Muhafız ~~ Kayıp Krallık Muhafızları

WoRLd~~  MeLeKLeR & ŞeYTaNLaR
yigit_1000
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2008, 11:24:18 »

çok haklısın. herkes bir birine karşı saygılı olmalıdır....

...... hayat bir film benim için oynuyor......
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.097 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu