Müttefik - Forumlar
0
   Ana Sayfa   oyuna gir Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
08 Ocak 2009, 21:12:41 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Oyunumuza üye olan kullanıcılarımız, forumlara katılabilmek için forumlara da üye olmalıdır.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: LÜTFEN CEVAP  (Okunma Sayısı 414 defa)
faktumen
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri
« : 13 Mart 2007, 10:38:57 »

ARKADAŞLAR SALDIR DİYORUM SAYIYI YAZIYORUM ASKERLERİ SEÇİYORUM ZAMAN KAPISI KAPALI DİYE CEVAP GELİYOR BU ZAMAN KAPISI NASIL AÇILIYOR
Bombacı_MülayiM
Muttefik
*

Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2007, 12:28:00 »

buyu kulesınde bı oran wardır....onun tutması lazım zaman kapısını acman ıcın,eğer su anda hiç oran yoksa insaa bolumunden buyu kulesı dıkmen lazım...we bu oran tam hatırlamyorum ama 70 yada 80 ı gectımı basarılı oluyosun,yanı zaman kapısını acabılıyosun...

!!İntik@M!!

Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM

Forever 21 klanı yeni başkanı...
HogGoblin
Muttefik
*

_<OyunchU>_

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2007, 19:58:52 »

abi her saldırıda zmn kapısımı lzmki?Ney bn her zmn havadan saldırıom Kahkaha

Geldim ! Gordum ! bide yenebilseydim cok guzel olcaktı Kahkaha
kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2007, 20:48:59 »

bombacı acelye getirmiş ben biraz daha ayrıntılı ayzayım, şimdi sen kaos çağındaysan karanlık çağdaki adama veya son çağdaki adma zaman kapısı olmadan dalamassın . zaman kapısını açmak için büyü kıvamın 75 ve üstünde olmalıdır. büyü kıvamı ne diye sorailir yeni arklarımız, onu şöyle hesaplıyosunuz. senin büyücelirn/ diktiğin büyü kule sayın  ( büyücünün çok olması için  büyü kulesi lazım ma ao zamanda büyü kıvamın düşer yani iyi bi şekilde ayarla büyü kulesi az az artsın büyücüler oranı bi kz 90 ın üstünde yakaladınmı tamamadır daha büyü kulesi yapma sadece yıkılrısa yaparsın ve bana şu an her seferde 50 büyücü filan geliyo yani sende böle bişi yap ama sen büyücü bi ırksan büyüye önem wer bnm ırkım büyü de dandik o yüzden pek önemsemiyorum
HogGoblin
Muttefik
*

_<OyunchU>_

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 13 Mart 2007, 20:51:53 »

her seyi anladımda abi neden kendi cağından ustun olan birine saldırmak isteyelimki  Sırıtan

Geldim ! Gordum ! bide yenebilseydim cok guzel olcaktı Kahkaha
kerso
Muttefik
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : 13 Mart 2007, 21:31:01 »

son çağda olmka demek güçlü demke deilki ben canoın basıyorum bi de demrici arastırdım canonlarlda savunma 8 saldırısı 8  son çağdaki bi adam a veya karanlık çağdaki bi adma eşit sayıda ordumuz olduğu sürece denzde koyarım ( tabi destek gelmediğni varsayarsak, kimse ma amecbur geliyo demesinişte anlayın harften tasarruf edeiym derken iice zıçtım:))))   neyse işte yani adamın toprağı çok olur puanı az olur yani adam eziq ordusu az war demekki beleş toprak hemen çullan üstüne Gülümseme)  beles toprağı kim istemezkii:)))))))))
Bombacı_MülayiM
Muttefik
*

Kendine İYİ Bak Derler Ve Giderler,Ve GİDERLERR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2007, 00:00:09 »

Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan
walla bu kadar detaya gerek yoktu...harf tasarrufu falan...Gülümseme))

!!İntik@M!!

Gecenin EN Siyahında,Umudun BİTTİĞİ YerdeyiM

Forever 21 klanı yeni başkanı...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS
Bu Sayfa 0.073 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu